Reklama

Reklama

Temný válečník

  • USA Dark Assassin
všechny plakáty

Obsahy(1)

Může umění Kung-fu očistit temnou minulost? Už jsou to čtyři roky, kdy Derek Wu opustil svou zločineckou bandu. Nyní chce svůj život změnit a vést jej v čistotě, tak jako kdysi. Záhadná vraždy, kde se on stává hlavním podezřelým jej však znovu vtáhne pod hladinu. Derek se ocitá na útěku a je znovu konfrontován se svou minulostí, které zdá se němůže uniknout. Pomůže mu v tomto úniku jeho mistrovské umění Kung-fu? Temný válečník je poctou legendárnímu Bruce Lee, ve kterém zazáří rostoucí akční hvězda Jason Yee. (DVD Edice)

(více)

Recenze (11)

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Bčko na pohodu. Nič mega očarujúce ale ani ne mega nudné. Priemerne Bčko so všetkým čo akčne Bčko musí mať. Akčné scény niesu zlé, tak tiež herci a hudba. O kamere sa to až tak povedať nedá kedže niekedy mal kameraman traslavku. Keby to je natočené v 80tych bolo by hodnotenie lepšie. Takto sú to 3* s prižmurenim okom. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Zas tak strašný mi to nepřipadlo. Technicky je film sice otřesný, stejně jako scénář a dialogy. Ale bojové scény jsou na americkou úroveň hodně v pohodě. Bez prostřihů ala Seagal, dinamické, někdy trochu zrychlené, ale jsou v pohodě ... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak čekal jsem mnohem, mnohem víc. I když od příběhu či hercích v takovýhle filmu nelze vůbec nic čekat tak jsem očekával aspoň nějakou slušnou bitku. A ta se nekonala. Film i na svých 82 minut děsně táhne, táhne spíše tím jak se těšíte na bitky protože po příběhové stránce je to slabé a klišé střídá klišé. Jason Yee je děsně nesympatickej, je pravda že podobnost s Leem tu je, ale Lee byl o dost více charismatickej. Bitky jsou žalostné kameraman měl cukavku čico protože vše se divně zmítá a ty bitky jsou opravdu děsně nedotažené(musím je bohužel zmínit vícekrát). Hudba při akčních sekvencích je též dost slabá, nevýrazná možná až nezaregistrovatelná.Aspoň malá role Todda potěšila, ale to je asi tak všechno co tenhle zapomení hodnej filmík může dát. Pro sběratele akčních béček to může být možná trochu příjemné, ale ostatní ruce pryč. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Jason Yee se neuvěřitelně podobá Bruce Leemu a tak si na něj hraje. Bohužel neumí bojová umění, psát ani točit a to si na triko krom hlavní role vzal i scénář, režii a produkci. Avizované pocty bojové legendě ani pořádných akčních scén se zde nedočkáte. ()

Zajímavosti (1)

  • S filmem bylo od počátku spojováno hned několik problémů; třetí týden po začátku filmování, tj. duben 2001, došly produkčnímu štábu finanční prostředky. Do této doby filmu chybělo dotočit necelých 20%, které režisér Jason Yee točil po další dva roky. V té době byl nucen spoléhat výhradně na finanční příspěvky, díky nimž se do finální produkce film v roce 2005 nakonec dopracoval. Komplexní sestřih proběhl o rok později, aby se film pod hlavičkou distribuční společnosti Hartsharp video dostal tentýž rok do prodeje. (Conspi)

Reklama

Reklama