Reklama

Reklama

Jack Hunter: Ztracený poklad Ugaritů

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit (více)
všechny plakáty
Trailer

Ugarit bylo starověké město, nyní zaplavené písky Sýrie. Podle legend se v něm nachází pohádkový poklad, zvaný Nebeská Hvězda, který místní lidé ukryli před Egypťany. Archeolog a dobrodruh Jack Hunter se vydává hledat jej. Není však zdaleka sám, kdo po pokladu touží, a tak ho čekají perné chvíle! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Quendi 

všechny recenze uživatele

Jak zabít dobrodružný film? Plácněte tam hloupu nánu, od které se bude moct hlavní hrdina nechat jakože urážet a kterou bude moct tu tam zachraňovat(za vydatného jekotu). A pokud máte možnost se této příšerně otravné postavy zbavit, což se pro druhý a třetí díl přímo nabízí, tak ji tam nechte. É voilá - zabitý film jak vyšitý:) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Naprosto prumerna dobrodruzna televizni zabava od rezisera Eldorada Terryho Cunninghama tohle je asi tak zhruba na stejne urovni hlavni hrdina je celkem sympatickej hlavni zaporak je spravnej parchant nelze od toho cekat nejakou super pecku Indiana Jones to veru neni na druhou stranu o dost lepsi nez vsichni ti dnesni Flynni Carseni a Alaini Qutermaini a podobny sracky co se dneska toci ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nechápu, nechápu, nechápu. Kdyby to Indyho vykrádalo jen ve stylu zápletky, prosím. Nebo kdyby to byla parodie či pokus o parodii (Flynn Carsen). Jenže ono ho to vykrádá naprosto ve všem a, co je nejhorší, ten film se přesto pořád tváří jako naprosto vážně míněná věc. Vždyť JH má na sobě i stejné hadry jako doktor Jones a pochopitelně si neodpustí ani klobouk či plyntašku křížem přes hruď zavěšenou... Čekal jsem jen na chvíli, kdy ten kašpar popadne bič a ozve se Williamsova fanfára hraná na elektronické varhany Toshiba.Jedna hvězda za fakt, že mě film bůhvíproč nedonutil v půlce zmáčknout tlačítko stop a disk rozšlapat na milion kousků. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Musíme si uvědomit, že Terry Cunningham není Steven Spielberg, Ivan Sergei není Harrison Ford a tudíž Jack Hunter není Indiana Jones, ale pouze jeho ušmudlaný televizní bratránek. Jestli se vydat za Ztraceným pokladem Ugaritů nebo dobýt ztracenou archu určitě není Sophiinou volbou, ale když se na Jacka Huntera podíváme jako na televizňák, tak nejde vyloženě o špatný dobrodružný film. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Sýrii potkaly, potkávají a asi budou potkávat horší věci, než natáčení tohoto filmu. Sága Flynna Carsena je zábavnější. Zase díky filmu jsem se dozvěděl o městě Ugarit, které skutečně existovalo a bylo zničeno mořskými národy. Což byli třeba Filištíni, kteří byli z Kréty. Tím nechci vůbec naznačit, že by tvůrci filmu s nimi měli něco společného a byli k.....i. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama