Propadlí lásce

Posadnutí láskou

Komedie / Romantický

USA, 1997, 100 min

Griffin Dunne

Tak trochu zvláštní romantika.... spíš než komedie je to studie mezilidských vztahů.(31.3.2003)

Meg Ryan mozna vetsinu divaku trochu prekvapi zmenou osobnosti - neni zde tou klasickou lasku hledajici holkou od vedla, ale umi se necekane vzeprit osudu. Tato zmena neni zase az tak na skodu.(28.7.2002)

Průměrná komedie s Matthew "žížalářem" Broderickem a Meg Ryan. Celkem hezká ukázka vztahů, rozchodů a lásce. Avšak nic zajímavě nadprůměrného.(13.10.2004)

Něktéré filmy co mají označení romantické docela překvapí a sjou humorné a to je tento příklad. No a propadlí lásce k Meg Ryan je jistě nejeden muž a žena.(12.10.2006)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $34,673,095Tržby Celosvetovo $62,273,095/55%/(7.8.2005)

rozpočet : ? tržby americke : $34,673,095(20.12.2006)

Trvám na tom, že je to nadprůměr. Jistě, je to naivní romantická komedie, kde Meg Ryanová a Matthew Broderick vypadají skoro jako plyšoví, ale uznejte, že samotná zápletka je dost netradiční a obsazení po všech stránkách příjemné.(3.5.2003)

„Teraz ma pozorne počúvaj – vráti sa k tebe len ak ju jeho ejakulácia odhodí do tvojho okna.“ Prekvapivo drzé a vtipné. Rozkošná (aj na motorke a v prilbe) Meg Ryanová je kráľovná americkej romantickej komédie (KEĎ HARRY STRETOL SALLY, BEZSENNÉ NOCI V SEATTLI, FRANCÚZSKY BOZK), ale POSADNUTÍ LÁSKOU nie je taká "čistá" romantická komédia, než akou sa zdá byť. Zaskočí triezvosťou a osviežujúcou škodoradosťou. Takže komu z vás sa lepia ústa od všetkých tých presladených ľúbostných cukríkov z nemeckej produkcie, príde si na svoje a tentokrát je dokonca v pohode aj Matthew Broderick. Tím dotvára sympatický "konkurenčný“ pár Tchéky Karyo (lovec z MEDVEĎA) a Kelly Prestonová (JERRY MAGUIRE). Ak máte radšej drsnejšie romantiky (neskôr napr. ANIMÁLNA PRÍŤAŽLIVOSŤ s Hughom Jackmanom), prídete si na svoje.(23.10.2005)

Pro někoho lehce zapomenutelná romantická taškařice.Pro mě svěží filmeček, který jsem si především božské Meg s radostí znovu zopakoval při nedávné tv repríze...(18.11.2002)

Docela nevýrazná komedie, která se dá přežít hlavně díky Meg Ryanové. Ta má ovšem ve své biografii spoustu lepších kousků...(4.8.2002)

Úplne od začiatku som to nevidela, ale časť o pomste oklamanej ženy bola skvelá. Spolu s mamou sme sa smiali na celé kolo. Tie zvyšné slaďákoviny ja veľmi nemusím.(13.8.2006)

Ze začátku nuda, ale pak se to rozjede a skvělými hláškami se to tam jen hemží... Zneuctím vám lebku!!(28.7.2007)

Typická romanťárna na kterou se dobře dívá. Zpříjemňují jí Meg a Matthew a Tchéky, který je Turek a zahrál si tu Francouze Antona, který je podle Sama - muže z mléčné dráhy ( Matthew ) Bůh, později jen Bůžek. Francouzský Superman, jak o sobě tvrdí, narazí na spousty překážek, od své bývalé snoubenky a bývalého přítele Sama své přítelkyně, které ho mají zničit a poslat na dno. V mnoha chvílích mě až Antona bylo líto, ale nakonec vše.....(29.7.2007)

• Hunt

HUDBA: Rachel Portmanová(30.9.2007)

Neotřelý námět sice brzy sklouzne k předvídatelné romantice, ale s tím u takových snímku obvykle předem počítáte, takže nakonec docela dobrý film.(28.7.2007)

Je to nesmierne vtipné a príjemne romantické. Čo viac od romantickej komédie chcete?(21.12.2007)

Vynikajúca humorom nabitá romantická komédia patrí k tomu najlepšiemu, čo Meg pre žáner urobila (a urobila toho veľa!). S Matthewom Broderickom tvorí skvelé duo, rovnako aj ich "súperi" Karyo a Preston vytvárajú výborný kontrastný pár. Iskrí im to a humoru je tu požehnane. Taktiež poteší dobrý soundtrack (napr. The Left Banke).(9.4.2007)

Průměr.(28.10.2005)

• bassator

15%(18.4.2009)

• moviesfan

Ono to není tak špatný. Jen mi vadí vcelku převažující nuda. Dále nemám v oblibě herce Brodericka, a v tomto filmu mě nepřekvapil. Film zachraňuje Meg Ryan. To ale film nezachrání. Aspoň že ten příběh není k zahození. Hodnocení: 60%(17.8.2008)

<< předchozí 1 2 3 4