Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

U Trona jsem sice zapochyboval, ale bohové mne za mé zakolísání ztrestali. Činím tedy pokání (respektive jsem ho činil dlouhých předlouhých 94 minut) a opět prohlašuji - Disney JE mrtvý. Anebo je mrtvá budoucnost tohoto světa, protože co může vyrůst z dětí - DĚTÍ - přesvědčovaných o vlastní vyspělosti a "vybavených" takovými kulturně-lidskými vzory jako jsou Jonášovi V Tri(k)u a Demi Lovato? Nechám stranou to, co se tu prezentuje jako "originální kytarová tvorba k táboráku" a jen si uzvrátím nad tím, jaká móda se stala z toho, že mediálně vzorové DĚTI zpívají jak Baťovy cvičky stejné oplodňováky, aniž by měly o čemkoliv z toho o čem zpívají potřebné znalosti, tj. skutečné lidské slovo o velikosti toho všeho, a ne prefabrikovanou na lesklém papíře natisknutou snůšku povrchních kydů vymáchaných v rozervu-ti-srdce-na-kusy patosu. Když se pak dozvíte, že to na pohled poměrně sympaticky, chytře a hodně (od slova hodná) vypadající slečna je kamarádka Seleny Gomez (nic proti ničemu), nosí stejně jako ona a Jonášovic kluci "prsten čistoty" (dobře, dejme tomu, ale pochybuju že to má ty správné důvody), a má na levém zápěstí vytetováno Stay a na pravém Strong, není nic špatného na tom, když začnete v hrůze ječet. Proč? No protože to je přece EMO reakce:) Ale vážně - proč by tam měla takové věci, ptáte se? No přece aby, až jí bude opravdu těžce na srdíčku, a bude si chtít podřezat zápěstí, zůstala silná a neudělala to! Až doječíte, můžeme pokračovat;) Co může do pr...kna dubovýho takový house hloupý vědět o tom, co je to problém? Co může vědět o jejich řešení? No asi zjevně jen to, že je lepší se podříznout, než zatnout zuby a něco udělat. Tohle jsou vzory našich mladších sourozenců a dětí? To se asi půjdu taky trošku naříznout:P Těžko natvrdo usoudit, jestli je ta anorexie, se kterou se slečna léčila dva roky po natočení tohohle skvostu, "příčina nebo následek", ale dnešní příspěvek od bratrů Slováků - http://www.jetotak.sk/autonomna-zona/citanie-zenskych-casopisov (který mě BTW zlomil k napsání tohohle komentáře) - mi říká, kde nejspíš bude pravda. A to je peklo, dámy a páni, nebo aspoň jeho popové předpeklí. Zlatý vyšpekulovaný a za každou cenu nevinný HSM. Což mi připomnělo ještě jednu věc, a sice naději, že forma na cosi podobné zpěvu provozující "výkonné umělce" tvarovaná dle zadání "více či méně rozevlátá helma, ksichtík k poňufání a jakožeuhrančivé megaobočí" se už brzo ošoupe k nepoužití. Závěrečné hodnocení? ZLO. 0%, takže se určitě podívejte - ale neplaťte za to ani korunu a nosič po zhlédnutí zničte, aby nepadl do ruky někomu s vývojovými kvalitami lidské bytosti mladší čtrnácti let. ()

castor 

všechny recenze uživatele

S divačkami téhle slátaniny bych chtěl HNED po projekci vážně strávit nějaký ten volný čas.. Jít s nimi nakupovat, poklábosit na kafe nebo třeba na diskošku musí být vážně pekelný zážitek!! Uff.. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Říkejte mi, že jsem infantilní a že jsem zřejmě ještě nevyrostl, ale nebylo to na pokakálení se. Hlavní hvězda je Demi Lovato, která je mi opravdu sympatická, a to, že se v jednom kuse kření, mi ani nevadí. Navíc písničky pěkné, chytlavé... jen ten název bych viděl spíš jako PopCamp nebo Camp Poprock... Jo a Jonasy bych věšel za cosi do průvanu. Velké zlo. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Áááá, shit!!! To som sa poriadne sekol, keď som sa rozhodol pozrieť si tento film. Vidím však, že nie som sám, kto sa nechal zmýliť názvom. "Camp Rock"? Tak to ani náhodou. Skôr "Hip Hop Teens Stupid Show"! To by vystihovalo tento snímok omnoho lepšie. Nedávno som zhliadol "Italské prázdniny" s mladou Hilary Duff a myslel som, že už ťažko uvidím niečo horšie v tejto kategórii (romantických komédií pre malé školáčky). Avšak "Camp Rock" je ešte o poznanie úbohejší. "Camp Rock" je totiž odpad! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po úspěšné trilogii HSM přichází Disney s dalším naivním muzikálem, který je ještě horší než jeho předchudce ze střední školy. Příběh je ještě blbější a naivnější, songy tahají ještě víc za uši a po rocku z názvu ani stopa. Ale to mě zase tak nepřekvapuje. Horší je, že svoje si to zase vydělá, protože to má vlastně i všechno, po čem třináctileté holky touží. Ostatní ale velmi hlasitě trpí a já jsem zvědavý s jakým dílem se setkáme v kinech. ()

Rosaviva odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl nejhorší film, který jsem kdy dokoukala do konce. Ptáte se, jestli je možné aby vás hlavní hrdinka začala štvát během prvních 15 vteřin? Odpověď je jasná. Ano! Demi Lovato se celou dobu zubila jako kdyby jí někdo narval ramínko do pusy, hrůza, přála jsem si jen jedno, aby jí už konečně někdo zabil. Z celého filmu je nejlepší závěrečná písnička This Is Me (ale pouze verze s tim jednim Jonasem). Naprostý odpad! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Prostředí 2/10/// +písničky, hudba, finále, částečně choreografie -scénář, marketing, vše působí hodně vyumělkovaně, Jonas Brothers, naivita všech/// Ehm no, tohle je špatný. Ani ne tak film, který své věkové publikum osloví. Spíše fakt, čím ty současné teen diváky krmí. No a oni jim to samozřejmě žerou. Problém je opravdu v tom, že vše je prvoplánované, od začátku do konce, udělané tak aby se to všem zalíbilo. Jenže jakou to má úroveň. Netvrdím, že to nechápu. Vše je opravdu spíchnuté tak, aby lidi šly na film protože tam je Jonas Brothers a následně aby šly na koncert protože se jim ta hudba vryje pod kůži a mohl bych pokračovat. Z mého pohledu u mě tato kapela totálně propadla. Demi Lovato je na tom o něco lépe, ale i tak mě nedokázala úplně přesvědčit o svém zpěvu, natož o svém hereckém umění. Dle mého Alyson Stoner a Brenda Song jsou na tom lépe. I když najděte mezi nimi 5 rozdílů. A teď se vracím zase k filmu. Čert vem marketing, ten je dnes základem všeho, ale to nemělo zabránit tomu aby tento film byl alespoň dobrý a to se nestalo./// Celkem 33%/// ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt je mi líto, že mi není 12 let. Nechat si formovat hudební vkus podobnými moribundusy musí být nebývalá slast. Film samotný je stupidní zkazka z tábora, kde k divákovu nekonečnému utrpení chybí jen strážní věže s kulomety, hlad a kouřící krematorium. ()

DJ Obelix

všechny recenze uživatele

Pro Krista! Ten "emerický úsměv" hlavní hrdinky mě bude děsit ve spánku. Nicméně tento Camp POP má asi chytlavější písničky, než libovolný HSM. Jestli se k tomu někdy náhodou dostanu, ohodnotím. Ale asi se na Demi Lovato nevydržím koukat moc dlouho... ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že i když mě poslední dobou filmy s podobnou tématikou baví, tohle byla vážně slabota. Proč tam nebyla aspoň jedna pořádná písnička? Takhle to bylo nejen příběhově slabé, ale i hudebně slabé (a to je to přitom film, který se má doslova kolem hudby točit, tak by člověk čekal, že se tam alespoň jedna lepší skladba najde). Když to srovnám třeba s filmem Rande s hvězdou (taktéř z Disney Channel, takže podobného "kalibru"), musím uznat, že Rande s hvězdou mělo sice v podstatě stejně naivní příběh, ale minimálně se tam objevilo pár lepších písniček a dokonce to bylo i zábavnější. V Camp Rock hledíme jen na křenivý úsměv Demi Lovato a to je tak vše. Horší snad bylo už jen High School Musical, u kterého jsem se už ani neodvážila kouknout na druhý díl. Camp Rock dvojku bych sice ještě zkousla, ale každopádně mě to trošku zklamalo. Mám teď nutkání přehodnotit všechna hodnocení filmů podobného žánru, které mě bavily o moc víc (a nejspíš to také udělám). ~(1,6)~ ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Ja debil som si myslel, že pôjde o nejakú rockovú komédiu :-( Cítim sa hlboko podvedený a oklamaný tvorcami. Čo má znamenať ten názov, to netuším, lebo ja som videl len príšerne sladké hip-hop tanečky a "love" problémy dievčat, ktoré ešte ani nevedia čo je to menzes a cukríkovo pregélovaných chlapcov vekovej kategórie 12+. Teším sa na druhý diel, ktorý by tvorcovia mohli nazvať Camp Death Metal a zákerne do neho vsunúť songy od Right Said Fred, alebo Sin with Sebastian. Šajse!!! ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Sice tam bylo rocku jako šafránu, ale přesto jsem se docela bavila. Mám ráda hudbu, mám ráda tanec a mládí. Tak proč to nepřiznat. Závěrečný duet dvou sympatických mladých lidiček mě docela strhl. I tím, že oba neměli žádnou poruchu obživného pudu, ani sníženou ani zvýšenou. :-) ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

úplně zbytečný film, kterých je kupa. většina má ale o něco lepší fóry a o něco lepší songy. tak dávám za dva. sračka to není, ani nějaká megablbost, ale zábava pro mladý jde dělat i líp ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Typická televizní disneyovka, která dala světu Demi Lovato. Šablonovitý příběh asi nemá smysl řešit, ale soundtrack byl fajn a ještě teď mi v hlavě doznívá Gotta Find You a This Is Me. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Možná to mělo být něco jako High School Musical, ale dopadlo to mnohem hůř. A nechápu, proč název filmu je Camp Rock, když rocková písnička tam snad nezazněla ani jednou. Demi Lovato mně příjde hrozně umělá a Jonas Brothers žádní herci taky nejsou. Blbost, ale ať nežeru, tak pár písniček se mi tam líbilo... :) ale to je asi jediný plus filmu. ()

Reklama

Reklama