Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

zodiak217 

všechny recenze uživatele

A je tu jeden z priemerných amerických muzikálov, ktoré sa tvária že ohúria celý svet. No hú-hú a ešte čo nie. Nedá sa povedať, že by išlo o film ktorý je nejako výrazne zlý, alebo by vám prišlo zle po chvíľke pozerania, ale na konci odídete prázdni, či už z kina alebo od televízora. Nič to vo vás nezanechá, iba ak by ste boli fanúšikovia Jonas Brothers, Demi Lovato alebo tuctových amerických muzikálových songov. Jednoducho nevidím rozdiel medzi týmto a filmami typu High School Musical od iných muzikálov, sympatický ľudia, chytľavé melódia lacný dej a to je všetko. Ľahko oblbnuteľným deťom v teenegerskom veku nič viac netreba. ()

Tyler_Durden 

všechny recenze uživatele

Keď si predstavím že toto pozerajú moje spolužiačky stále dookola je mi zle. Proste hnus hnus hnus. Nič tak strašné, detinské, naivné, preláskované, pregíčované som ešte nevidel. Doteraz som si myslel že nič horšie ako trilógiu high school musical ( musel som si to pozrieť kvôli frajerke:D) už neuvidím ale to by si oproti tejto ,ehm poviem to pekne, sračke zaslúžilo oscara!! A tá hlavna predstaviteľka ma bude strašiť do konca života. Mať takú milú nevinnú talentovanú "nenamyslenú" babu tak si idem zahrať ruskú ruletu s chuckom norrisom. Jedna hviezdička za komentáre na ktorých som sa naozaj veľmi z chuti zasmial. ()

Reklama

renegrido 

všechny recenze uživatele

Tak tohle sledují dnešní teenageři? Podle mě jde o typický teenagerovský příběh zabalený do trošku jiného obalu (rockový tábor, kde btw zazněla snad jen jedna rocková písnička, jinak jsem celou dobu slyšela jen pop). Objevují se zde všechny prvky novodobých amerických komedií - zazobaná blonďatá mrcha, kluk, po kterém jedou snad všechny holky, které se ve filmu objeví, a nepříliš bohatá slečna, která se snaží dostat do přízně bloncce, ale ta ji nakonec odkopne, v závěru samozřejmě Popelka skončí v náručí svého prince a bloncka se jako zázrakem napraví a omlouvá, všichni je přijmou mezi sebe a natočí společně desku, konec... Ale dívat se na to dalo. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

"Stačilo mi 7 minut, abych tohle hodil do odpadu."... Já tenhle film viděla asi stokrát a nechápu, jak někdo může hodit do odpadu něco, co vlastně nikdy neviděl (ale samozřejmě se nechci nikoho dotknout osobně).. Je to vtipné, je to milé a je tam spousta hudby.. Hudební filmy prostě můžu téměř v jakékoliv formě. Herecké obsazení je navíc velmi příjemné.. Demi Lovato i Joe Jonas jsou vynikající (jejich závěrečný duet nemá jedinou chybičku!), ale největší hvězdou filmu je pro mě přecejen Nick a jeho sólo!!! :) Kdykoliv se na Camp Rock kouknu znovu a znovu.. Super film! :) ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Je to trapárna. Ale hezká trapárna, přesně taková, která se dětem líbí a já jsem tak trochu ještě dítě. Občas sleduji Disney Channel a tam narazím na všechny tyhle hvězdičky. Ač je děj tohoto filmu opravdu TOTÁLNĚ ohraný, tak vím, čeho jsou schopni v každém dílu svého seriálu. A zde alespoň po hudební stránce nezklamali, létali barvičky a hezké úsměvy na ještě hezčích tvářičkách. Uvažoval bych o 4. hvězdě, ale to už bych zřejmě přeháněl. Víc než souhlasím s názorem od VasaX a dodávám, že jsem rozhodně věděl do čeho jdu:). ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Původní názvy filmu byly Rock Camp Rules a Camp Rock On. (Cheeker)
  • Natáčení filmu trvalo 25 dní, 7 měsíců pak posprodukce. (Cheeker)
  • Peggy (Jasmine Richards) měla na hlavě celkem 14 čelenek. (LUKICKK)

Reklama

Reklama