Reklama

Reklama

Lauren Conrad se přestěhovala do LA, kde studuje módní návrhářství a zároveň pracuje ve významném módním časopise Teen Vogue jako praktikantka. Ale divoký život v kalifornské metropoli není přirozeně tak jednoduchý, jak si Lauren představovala. Její kamarádka Heidi, nefalšovaná partygirl vláčí Lauren od baru k baru, což těžce snáší její přítel Jason a stresuje ji neustálými telefonáty. Vypadá to tak, jakoby oba stáli před nový začátkem … (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Lidé, kteří hrají v tomhle seriálu jsou tak chytří, že všechno znají a všude byli. Jejich starosti bych chtěl opravdu mít. Oni ani nemají starosti v pravém slova smyslu. Jejich jediným problémem je zda se zůčastní té či oné párty, jestli na ní bude ten či ona a jestli budou vypadat atraktivně pro tu nebo onoho. Takže jeden díl a ty "moudré" lidi s "moudrými" řečmi si víc do svého obýváku nepustíte. Jasný úpadek MTV když dokáže vysílat tuhle příšernost. ()

T2

všechny recenze uživatele

The Hills: 1.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,951,166 //počet predaných kusov 140,411 ()

Reklama

chef odpad!

všechny recenze uživatele

Keby ste nevedeli čo je dôležité v živote človeka, tak tento seriál vám dá zaručenú odpoveď. V zásade musíte byť stále cool. A kto vás môže naučiť byť viac cool ako pokrytecké modelky z LA ? Seriál je o životných rozhodnutiach a životných pravdách. Seriál vám dá odpoveď na otázku prečo je dôležité celý deň nakupovať, prečo sa ten červený volánik nehodí k tým modrým topánkam a prečo treba dobre vychádzať s ľuďmi, ktorých neznášate. No proste škola života :) ()

gogoroxy 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, že své hodnocení změním na pět hvězd, poslední série je plná afér a skandálů a já to prostě to miluji. Seriál je velmi emoční a má skrytou a poetickou myšlenku, velmi intelektuální a nesmírně obohacující, kterou lidé kteří dávají odpad nejspíše nepochopili :) + Audrina Patridge je super sexy kost.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ahoj, jaká je párty? Je to supr, jsou tu všichni....Hlavne, že je tady Joe...bože, on je tak krásnej, chodí teď s nekým? Jo, s Johannou. To je ale mrcha, já jí ho přeberu, vždyť jsem hezčí. Jo, jasne, jdi do toho....Já se zatím pokusím o toho svalnáče u bazénu, prí je to kapitán futbalového týmu. Mená a postavy sú vymyslené, ale situácia je klasická pre tento seriál. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama