Reklama

Reklama

Recenze (6)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Svět bez bez písní. Vezmem proto holku, která umí 2 písničky, postavíme jí hudebního mecha a za ustavičného svištění kulek kolem ní ji necháme zpívat. Ono by to nebylo tak strašné... Kdyby to nebylo tak strašné... Nelogické, bez příběhu, kdyby se člověk o tu holku alespoň bál. Ale kolem ní se dějí výbuchy, mizí pod sutinami budovy a ona si zpívá dál a nic-jí-nikdy-netrefí... Kéž by jí něco trefiko a toto urputné běsnění netrvalo 25 minut... 15% ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Není to zlé animé, ale je až přes příliš cítit komercí, což způsobují hlavně ty songy hlavních hrdinek, zároveň to je jeden ze zásadních mínusů, kterým je podpořen i ten hloupý příběh. Vizuální zpracování (částo využíváno 3D) podpořeno sledováním v HD mě často odvádělo od kvality celého animé, takže jsem se párkát opravdu chystal dát o kousíček lepší hodnocení, ale ten konec i když je docela akční, tak celkové rozuzlení je zase nezajímavé. Co je naopak velké plus, je účast Kanno Yoko, která vtiskla kvalitu v podobě soundtracku, a i když jsem kritizoval přílišnou komerčnost, některé songy byly opravdu velmi dobré, ale bylo to velmi překombinované, když vám to nacpou skoro kamkoliv. Nakonec přeci jen mě to celé nepřesvědčilo, že jde o kvalitnější záležitost, navíc některé díly jsem protrpěl nudou a nebýt vizuální kvality, tak bych s tím asi seknul. A ještě k tomu mě už velmi iritují některé věci, které se neustále opakují v skoro každém animé. Vzít tohle více originálněji, tak by to byla dobrá pecka. "Yack, deculture" ()

Reklama

Brusinka 

všechny recenze uživatele

Luxusní animace, hudba Yoko Kanno a milostný trojúhelník zabalený do akčně-scifisního hávu. Mecha sice nejsou můj šálek čaje a myšlenka ,,písní proti zlým mimozemšťanům" byla dost padlá na hlavu, ale jako celek se mi to líbilo. Ne tak moc, abych to musela vidět znovu, ale líbilo. Něco mezi 3* a 4*(spíš k těm třem) ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

"Mládež prožívající své první lásky, nevinná dívenka jdoucí za svým snem stát se slavnou zpěvačkou, lidstvo bojující o přežití proti neznámé mimozemské rase. Všechno dokonalé recepty na úspěch. Ale my to dáme všechno do jednoho seriálu a nebudeme mít jen úspěch, budeme mít megaúspěch! Zvláště když tam dáme řádný popík, ten náš, japonský...," řekli si zřejmě před lety autoři Macrossu. Autoři Macrossu Frontier si nejspíš mysleli něco jiného: "Ty, hele, pamatuješ ten Macross? To byla pecka! Jenže dneska by na to už nikdo nekoukal, je to starý, statický, chudičká kresba... ale to téma, to téma! Uděláme remake, ale budeme se tvářit, že je to pokračování. Zentradi teď budou s lidma kamarádi a bojovat se bude s Vajrama. Co jsou vlastně Vajra zač, to vymyslíme až seženem prachy a natočíme pár dílů. Příběh je to vověřenej a animovat přece umíme, no ne? Tak dem na to..." Jak řekli, tak udělali. A jelikož jsem už kdysi jeden Macross (výrazně kratší, naštěstí) viděl a autoři s něčím opravdu novým a zásadním nepřišli, snad ani nechtěli, mnohokrát jsem se pekelně nudil. ()

HakuSaku 

všechny recenze uživatele

Dropol som to po tretej epizóde... Ajkeď možno sa ešte ktomu vrátim... Sympatické ženské hlavné postavy, ale zase len štandartná mecha "kosačka". Bohužial tento Macross ma sklamal... Možno to bude aj tým, že som predtým sledoval NGE 2.22 ... :) ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama