Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

plk.Lukas 

všechny recenze uživatele

V prvním díle si tvůrci vzali moc věcí, které do něj chtěli dostat (nevím proč k tomuto nepoužili pilot). Dialogů je víc než v celovečerním dramatu. Rychlý střih a pohyb kamery jen dál prohlubuje celkovou chaotičnost děje. P.S.: těšil jsem se hodně, ale to co jsem viděl mě hodně překvapilo ( zlatej UWE u toho se to dá alespoň čakat... :-) ) ()

Milan25 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně špatné. Herci vlažní, Kitt je tak neskutečně ukecaný až to není hezké (navíc jeho filozofování o světě a rozdílech v pohlaví si tvůrci mohli odpustit) a vizuální efekty nás vrací o 10 let zpět - zadní projekce krajiny pří jízdě, a samotné automobilové honičky vypadají jako z Need for speedu. Tohle nemělo nikdy vzniknout. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Já tohle auto prostě můžu:-) Je mi jedno, že nedosahuje kvalit ztracených a uvězněných seriálů:-), ale dřímá zde jistý kus nostalgie a to na mě působí. Zatím máme jenom první díl, uvidíme, jak si povede do budoucna. Hodně štěstí Michaele... ... a myslím, že si špatně nevedl. Ano, je zde spousta nelogičností, nedodělků a jak to říct...odfláknutých věcí, ale je to Kitt! Třeba se dočkáme druhé série :-) 70% ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Hezké tvářičky, hloupé dialogy, k smrti iritující vztahy mezi hlavními představiteli a nabušený mustang v garáži (i když si myslím, že by si “100% borec“ Mike vystačil s kde jakou šunkou i bez IT techniky) to je nový Knight Rider. Ne že by původní Knight Rider byl nějaké veledílo, to s Hasselhoffem ani dost dobře nešlo, ale mělo to atmosféru osmdesátých let a straší verze KITTA byla prostě lepší, chytlavější,.......já nevím co, ale té nové to prostě chybí. Btw. tvůrci nového Knight Ridera jsou pěkný pozéři, poslední díl, co jsem viděla, je ultimativní vykrádačka Transformerů. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Nesnáším, když se někdo snaží vytřískat na nečem co nejvíce peněz a tohle je dokonalý příklad. Neříkám, že stará klasika byla nějak dobrá, ale alespoň od tohodle to bylo originální a apartní. Tohle je překombinovaná hrůza. Děj je oničem, o herectví nezakopnete a celkově se na to nedá dívat. Neviděl jsem toho moc (proto ani nehodnotím), ale dokážu rozeznat ztrátu času a tohle by byla. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama