Reklama

Reklama

Management je romantická komedie o důsledcích náhodného setkání Mikea Cranshawa (Steve Zahn) a Sue Claussen (Jennifer Anistonová) v arizonském dálničním motelu, který patří Mikeovým rodičům. Láhev vína jako poděkování za pohostinnost způsobuje, že se dva lidé vydávají na složitou cestu hledání smyslu života. Marný snílek Mike sází všechno na výlet do Marylandu, kde Sue pracuje, ale na místě zjišťuje, že na něj v jejím pečlivě naplánovaném životě nezbývá místo. Konzervativní Sue, jež je posedlá touhou změnit svět, se vrací ke svému bývalému příteli - jogurtovému magnátovi jménem Jango (Woody Harrelson), který jí slibuje možnost uplatnit se v oblasti charity. Ale Mike konečně našel něco, za co mu stojí bojovat, a přestože jsou jeho šance malé, v souboji o Sue se nevzdá. Oba čeká spletitá, kodrcavá, ale zároveň osvobozující cesta, na jejímž konci přijde poznání, že jejich místa na světě se nalézají skutečně nejspíš vedle sebe. (HBO Europe)

(více)

Recenze (92)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Něco takovýho bych viděla na Čt2 do Americkýho nezávislýho léta, filmeček o lidech, co bojujou s rozumem a instinktem, aby vyhráli něco, co by dalo životu smysl. Jennifer skoro ošklivá, Zahn skoro hezkej. Zvláštní, nudný, ale jaksi polehčujícně. Nechtělo se to nechat odehnat. 3,5* a zase vzhledem k bídě 51% točim nahoru. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $934,658Tržby Celosvetovo $1,438,216Tržby za predaj DVD v USA $2,877,920 //počet predaných kusov 143,968 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Musím uznat, že tvé ponoření do povinností kráječe mrkve a vrchního zametače bylo naprosté a dokonalé." Pokud přitažlivá žena nechá plachého muže sáhnout na své pozadí, tak se nemůže divit, když zmatený týpek nakonec přijme důležité funkce v buddhistickém klášteře. Ono to asi ani nemůže dopadnout jinak, když je ve hře také namachrovaný jogurtový baron se svými hafany, ale tohle je pohádka a v těch to jinak dopadnout může. A trocha pozitivity, i když nepříliš zábavné, tenhle svět rozhodně nezabije. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Zaprášený film nahoře v šuplíku. Někdo se tu vyřádil na Jennifer Aniston, protože tohle je snad první film, kde nebyla krásná a sexy. Trošku podivná atmosféra, trošku divný chlápek, ale nějaký smysl to přece jen dávalo..možná více reálné než většina komedií dnešní doby. Myslím, že průměrné hodnocení je pro tento film přesné. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nuda, co víc k tomu říct? Naprosto nulovej příběh, Aniston je děsně nevýrazná a tuctová, ostatně jako vždy a Steve Zahn by se měl radši držet přiblblých komedií, jediněj kdo to tu jakž takž na chvilku zachraňuje je expunk Woody Harrelson, ale ten se tu moc dlouho neohřeje ()

M.E.J.L.A. 

všechny recenze uživatele

Vezměte to nejhorší z tzv. amerického nezávislého filmu, smíchejte to dohromady a dostanete Management. Český chcípácký film v líbivých amerických kulisách. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nejedná o tak špatný film jak by mohlo zdejší hodnocení napovídat. Vcelku příjemný romantický příběh, kde jsem nepokrytě fandil Stevu Zahnovi, aby došlo k naplnění jeho snů. Jennifer zde i přes svou studenost působí neodolatelně. Myslím že se jedná o jeden z jejich lepších filmů. Komediální rovinu jsem nenašel. Bohužel perfektní začátek pokazí závěrečná půlhodinka. 55% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Na škodu tohto filmu je, že Jennifer Aniston hrá stále rovnako a celý film je taký nejaký obyčajný, bez gradácie, aj keď s myšlienkou..výhodou je, že som ho pozrela v pravý čas - keď som voči takýmto fenomémom pohodlne ľahostajná. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tomuhle já říkám chůze po úzké lávce. Management je totiž příšerné slovo s ještě příšernějším významem a ve spojení s romantickou komedií si tenhle film přímo říká o vystavení vaší televize na Aukru. Zachránit to zřejmě měla Jennifer, ale co s ní tady provedli, to by se snad dalo označit za týrání mých očí. Ještě pár takových filmů a snížím hodnocení průměru na dvě hvězdičky. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Docela nuda, ze začátku mi přišlo, že by se to mohlo zajímavě rozjet, ale pak se to drželo pořád v tom stejném nudném tempu. Navíc byl v hlavní roli naprosto příšerně nesympatický herec. Vylepšovala to jedině ta Jennifer, ale ani tak tomu nedám víc jak 2* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

To najlepšie na celej tejto romantickej komédii je Steve Zahn, ktorý ma ešte nikdy tak nebavil, a to i napriek tomu, že mi jeho postava liezla po celý čas na nervy. Mať takého ctiteľa, hlavne zo začiatku, tak ho asi preventívne kopnem do rozkroku. Ale postupne z toho vyliezla celkom milá záležitosť. Slabší priemer. 55/100 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Co si budeme namýšľať, Sue bola iná liga a ja nechápem, kde vyhrabali nesympatického a hnusného, neodbytného dotieráka Mikea ?! A ešte aj soundrack stál zahovno. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi připadal jako milý film, jen jsem měl vnitřní spor, jestli je víc milý nebo víc otravný. "C" je správně - je milý a nepravděpodobný. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pre koho sa takéto filmy točia? Anistonovej ani Zahnovi v kariére nepomôžu, tržby boli doslova nulové. Chovanie postáv postráda akúkolvek logiku. Chodím s niekým, potom sa s ním rozídem kvôli môjmu ex, ktorý je úplný blb, potom ho zase opustím, keď ma nechá fajerka, idem do kláštora.....atď. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Najväčšie mínus filmu je to, že ústredná dvojica Jennifer Aniston a Steve Zahn, ktorá evidentne mala film potiahnuť by neutiahla ani káru naloženú železným šrotom do zberných surovín. O nejakej fungujúcej chémii medzi nimi vôbec škoda hovoriť a túto "romantiku" odohrali tak presvedčivo, ako po 40 rokoch manželstva. A ešte si neodpustím podotknúť, že Jennifer ako bruneta je absolútne nevýrazná a tuctová žena, takže jediným pozitívom filmu tak zostal holohlavý a extra drsný Woody Harrelson, čo je ovšem škoda. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých akože menej sladkých romantických filmov. A nebol zlý. Mám radšej Apatowa, ale toto bolo tiež celkom znesiteľné divné a väčšinu času zaujímavé. Ide o klasickú kostru moderného vzťahového filmu, je však okorenená menej bežnými scénami... ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nechci se opakovat, když vychvaluji herecké kvality a tělesné proporce krásné Anistonky, ale jak vidím skoro v každém filmu, ví o tom a sakra dobře i samotní tvůrci, kteří s ní točí. Steve se na čerstvě vyoranou myš hodil zrovna tak, ten naivní kukuč dítěte neměl chybu. Normálně za 2, ale díky dojemnému závěru "dospění" na obou stranách bojiště, musím volky nevolky zvednout na 3. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

I přes docela milou atmosféru a příjemné herce tomu něco chybí. Možná silnější příběh? Možná víc humoru (nepamatuju se, ze bych se něčemu fakt od srdce zasmál). Reálné to není, to je jasné. Ve skutečnosti je ten chlap prostě loserský stalker a na JA by neměl sebemenší šanci. ()

Reklama

Reklama