Reklama

Reklama

Management je romantická komedie o důsledcích náhodného setkání Mikea Cranshawa (Steve Zahn) a Sue Claussen (Jennifer Anistonová) v arizonském dálničním motelu, který patří Mikeovým rodičům. Láhev vína jako poděkování za pohostinnost způsobuje, že se dva lidé vydávají na složitou cestu hledání smyslu života. Marný snílek Mike sází všechno na výlet do Marylandu, kde Sue pracuje, ale na místě zjišťuje, že na něj v jejím pečlivě naplánovaném životě nezbývá místo. Konzervativní Sue, jež je posedlá touhou změnit svět, se vrací ke svému bývalému příteli - jogurtovému magnátovi jménem Jango (Woody Harrelson), který jí slibuje možnost uplatnit se v oblasti charity. Ale Mike konečně našel něco, za co mu stojí bojovat, a přestože jsou jeho šance malé, v souboji o Sue se nevzdá. Oba čeká spletitá, kodrcavá, ale zároveň osvobozující cesta, na jejímž konci přijde poznání, že jejich místa na světě se nalézají skutečně nejspíš vedle sebe. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Žena, která by si začala aférku s Mikem z motelu, by musela být opravdu zoufalá...Hrdina romantické komedie může být nekňuba, hajzlík, smolař, playboy i mnoho dalšího, ale rozhodně by neměl vyvolat pocit, že stačí krůček a divák bude mít před sebou dalšího Batese a pokračování Psycha, protože způsob, kterým Mike toká, by mu vynesl maximálně soudní zákaz přiblížení se k jeho vysněnému objektu...Ve všech směrech disfunkční záležitost! ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

Typický film na neděli. Z programu to bylo asi nejlepší na co se koukat. Průměrná romantická komedie, do který Aniston dost pasovala. O žánru komedie trošku pochybuji, protože mám problém si vybavit scény, kdy jsem se zasmála. Každopádně film neurazí, ale ani nenadchne. Určitě bych to přežila, kdybych ho neviděla, taky bych ho nechtěla vidět znova a asi bych ho nikomu nedoporučila. Ale jak jsem psala, z nabídky TV programu, celkem jasná volba. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Film je vlastně věrný svému názvu - neosobní, všepojímající, neutrální. Je jak se říká nemastný neslaný. Zajímalo by mě, v jakém stavu byl scénárista, když dělal svoji práci - představuji si, že byl po flámu, se zbytkovým alkoholem v krvi a vypotil, co měl, protože mu hořel termín. A tak je tu love story, do které se povedlo obsadit řadu průměrných herců, kteří znuděně, z povinnosti odehrají svůj part a všichni jsou spokojeni a můžou domů. Slabé, velmi slabé. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Musím uznat, že tvé ponoření do povinností kráječe mrkve a vrchního zametače bylo naprosté a dokonalé." Pokud přitažlivá žena nechá plachého muže sáhnout na své pozadí, tak se nemůže divit, když zmatený týpek nakonec přijme důležité funkce v buddhistickém klášteře. Ono to asi ani nemůže dopadnout jinak, když je ve hře také namachrovaný jogurtový baron se svými hafany, ale tohle je pohádka a v těch to jinak dopadnout může. A trocha pozitivity, i když nepříliš zábavné, tenhle svět rozhodně nezabije. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Chlapík s lehce zastydlou pubertou pomáhá u rodičů v motelu, tam se ubytuje J. Aniston (kráska zcela mimo jeho možnosti) a on se jí během několika večerů vetře pod kůži. Ona taky není zcela bezproblémová, tak to tak jako nějak matlají dohromady. Nemá to budoucnost tak ona odjíždí zpět do města, on jí následuje, pár směšných situací, pak to nějak plyne dál až je konec. Zpočátku to vypadá jako pomalu plynoucí milý nezávislý film, pak se to nějak zkroutí do romantického cajdáku, kdy si člověk říká, že už to snad stačí. Přesto nelze tohoto kočkopsa úplně zatratit. 60% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama