Reklama

Reklama

Obsahy(1)

The Road to Freedom je krátkometrážní snímek, který rekapituluje zásadní dění a nejklíčovější momenty druhé řady seriálu Prison Break. Diváci jsou zhruba ve dvaceti minutách obeznámeni s pokračováním první řady seriálu z dějového hlediska. Tento sestřih je doprovázen komentářem vypravěče a nechybí ani rozhovory s herci, kteří popisují, jak se jejich postavy v průběhu vyvíjí včetně vylíčení atmosféry, která natáčení doprovázela. (FIBO)

(více)

Recenze (13)

H34D 

všechny recenze uživatele

Drobná rekapitulace první poloviny druhé série se snaží prezentovat dosavadní děj tím nejatraktivnějším způsobem, jednotlivé scény jsou prokládány krátkými "výkřiky" herců a v závěru se dočkáme i pár minizáběrů z (tehdejších) budoucích epizod. Ovšem pro stálé diváky se stále jedná o postradatelný materiál, lepší uplatnění vidím v možnosti zpětného ohlednutí za seriálem po nějakém časovém odstupu. Nyní po trošku zmrvené 4. sérii můžeme aspoň nostalgicky zavzpomínat na povedenou druhou, neřkuli geniální první... 6/10 ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

RTF je dokument, který se natáčel v půlce druhé série Prison Breaku. Rekapituluje to, co se stalo od prvního dílu PB do té, již zmíněné, půlky druhé série. Jako u každého podobného dokumentu je zde hodně pohledů do zákulisí, rozhovory s hlavními hrdiny a taky přísliby, co uvidíte v dalších dílech. Určitě se vyplatí mrknut, pokud jste fanda PB. Myslím, že nudit se nebudete. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Rekapitulace zásadních zvratů první půlky druhé řady seriálu - docela nuda, navíc jen pár komentářů samotných herců. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

V The Road To Freedom sa nedozvieme nič nové. Je to len rekapitulácia konca prvej série a prvej polovice druhej série. Ale momentálne, keď sledujem už 4.sériu Prison Breaku, to bolo príjemné obzretie sa za tým, čo bolo a aké to bolo perfektné. Našťastie je celá táto 22 minútová upútavka na koniec druhej série nakrútená veľmi atraktívne... Pre mňa, ako fanúšika PB, jednoznačných 5* :) ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Tenhle dokumentární minifilm má jednu velkou nevýhodu - byl natočen FOXem pouze ve smyslu rekapitulace toho, co se ve větší části druhé sezóny odehrává. Jediné jeho plus spočívá v tom, že místy herci popisují své akce, ale jinak se v podstatě divák nic nového nedozví. Drtivá většina dokumentu se dá spíš zhodnotit jako rychlé proplutí a sestříhání nejklíčovějších momentů, které se do první poloviny druhé řady odehrají. Původní úmysl byl divákům zrekapitulovat děj (+ něco navíc) v době, kdy ještě druhá řada nebyla celá odvysílána, což z dokumentu jako takového činí spíš jen promo charakter a navnazení toho, co bude pokračovat. Pro skalní fanoušky dokument nepřínáší v podstatě vůbec nic nového a svým způsobem dneska už trochu ztrácí smysl, pokud si vyloženě nechcete v rychlosti připomenout, co se ve druhé řadě dělo. Těžko hodnotit, ono ani není co. Bonusový přínos je téměř minimální. Škoda, jako DVD extra spíš zklamání. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Keď si to človek pozrie až po tom, čo videl prvú a druhú sériu moc mu to nedá, keďže je to len rekapitulácia s nejakým slovkom od herca sem tam. ()

prochy95 

všechny recenze uživatele

Rekapitulace důležitých scén druhé série. Každá scéna byla pojmenována velmi výstižným titulkem. Celé proloženo komentáři všech jednotlivých herců, kteří dokázali co říci jak k ději tak ke svým postavám. Prostě to můžu shrnout pouze tak, že to mělo všechny atributy, které může člověk od takového krátkého filmu očekávat. ()

Ariella 

všechny recenze uživatele

Co me nezabije to me posili - v tomto pripade neplati. Shlednuti tohoto filmu me nezabilo (nudou), ale rozhodne neposililo. Vlastne jen kvuli tomu FBI typkovi jsem se na to divala. ()

Reklama

Reklama