Reklama

Reklama

Připoutejte se a připravte se na divoké, necenzurované pokračování nervy drásajícího kasovního trháku Joy Ride! S “dvojitou porcí napětí a akce oproti originálu” posouvá Joy Ride 2: Dead Ahead “hrůzu na silnici na zcela novou úroveň!” (DreadCentral.com) Když se čtyři přátelé vydávají do Las Vegas za zábavou a trochou levného vzrušení, nemají ani tušení, že na ně místo toho čeká hrůza, utrpení a ryzí strach nasáklý krví! Když se jim uprostřed pustiny porouchá auto, přátelé chtějí co nejdříve nalézt cestu zpět do civilizace. Ale jejich plány brzy neujdou pozornosti nebezpečného řidiče kamionu jménem Rusty Nail. Tohle vraždící a pomstychtivé monstrum, které je ovládáno neukojitelnou touhou po mrzačení a způsobování bolesti, je odhodláno od každého z nich vybrat krutou daň… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Film už nemá ten originální děj, ale i přesto jsem se bavil od začátku až do konce. Začátek byl docela nudný, ale začalo se to parádně rozjíždět. Nechybělo napětí, akce, dramatická hudba, ani mrazivá atmosféra. Dvojka byla rozhodně o něco drsnější - možná některé scény nemusely být tak drastické - ale i tak se mi dvojka líbila. Docela povedený horor - dávám 75%. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabučké.Bolo tam par krát pokus o atmosféru ale bez nejakého vážnejšieho úspechu.Tento film je strašne predvídateľný,pať minút predtým už viete čo sa tam stane a akou cestou sa bude uberať.Ta hra s kockami bola dobrá ale to mučenie dosť jemné ale okrem tej tyči,to bolo najefektnejšie z celého filmu.A toho piersingového debila by som zabil aj ja,inač ma sral.Mužské obsadenie nebolo moc sympatické,ale vyvážilo to príjemné ženské herecké duo.Filmová jednohubka na jedno pozretie. ()

Reklama

molcan2 

všechny recenze uživatele

Obvykle nesledujem filmy ktoré idú rovno na video, pretože si myslím, že mám predsudky o ich kvalite. Avšak pre tento krát som urobil výnimku, pretože "Joy Ride" bolo celkom dobré. - ošuntelý film: ľahko si môžete v niektorých scénach všimnúť ako Peterbilt ide rýchlo dopredu, aby to vyzeralo, akože ide rýchlejšie. Trápne. Chápem, je to nízky rozpočet, ale no ták! Avšak je tu jedna scéna, ktorá za to určite stojí: v nej dvaja chlapci sú v garáži RN a sú mučený, nútený hádzať kocky a ake padne číslo, také bude mať ten druhý "prekvapenie", ktore je na stene garáže. Je to prostezle, chlapci... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Úchylný kamionista je späť a znova sa mstí nejakým chudákom za to, že ho nejak poškodili. Tentoraz mu vtrhli do domu a ukradli auto. Táto séria je takým opakom série Death Wish, kde bola mstiaca postava ústredným klaďasom. Tu sa neustále mstí záporák, ale z čím ďalej tým trápnejších dôvodov. Som zvedavý akú hovadinu si vymyslia v trojke. Možno mu ukradnú cukrík. Dvojka si ale berie z jednotky to najhoršie. Neustále infantilné úlohy, ktoré záporák dáva svojím obetiam. Napínavé prenasledovanie obete tu prakticky absentuje. Akčné scény sa tiež prekvapivo nevydarili. Béčkar Morneau mal už to najlepšie za sebou. Film vo väčšej miere vsadil na brutalitu a tentokrát kamionista zabije oveľa viac obetí. Ale žeby ma to nejak bavilo nemôžem povedať. Herecké obsadenie je na prd, takže otravné postavy mi boli ukradnuté. Celý čas som sa nudil a nenapadá ma žiadny aspekt, ktorý by na tomto filme za niečo stál. 3/10. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Po celkem zdarile jednicce prichazi trochu nastavovana,ale stale pozivatelna kase!Opravdu ,rozcilit Ruastyho Naila se nevyplaci a to brzo pochopi i mladez cestujici za vzrusenim do Vegas!Te se jim nakonec dostane vrchovate,zvlast Rustyho hra v kostky je vazne napinava,skoda jen, ze nebylo tech hodu vic!Trosku me zklamalo herecke obsazeni,protoze mi herci,predevsim hlavni hrdinka, prisli dosti nesympaticti! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Britské Kolumbii ve městech Cache Creek a Kamloop a v kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Přestože tomu snímek nenasvědčuje, poušť byla ve skutečnosti studená a celý štáb musel pracovat v mokru a zimě. (camper)

Reklama

Reklama