Reklama

Reklama

Heroes

  • Indie हीरोस
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Mám dosti rozporuplné pocity. Příběh je o tom, že dva „studenti“ chtějí natočit film o armádě. Jejich prvotní postoj je zcela jasný - armáda je špatná a zbytečná! Dostanou tři dopisy od vojáků, které napsali před svou smrtí v Kárgilské válce v roce 1999. Vypraví se natáčet předání dopisů a pocity členů rodin padlých hrdinů. Kamínek za kamínkem se z povrchních „mladíků“, kteří si neváží ničeho a chtějí se jen bavit, stávají skuteční muži..... No právě! Ten způsob... Tak přesně s tímto už problém mám a velký! Nápad je věru naprosto čistý a chvályhodný, ale když se ho zhostí někdo, kdo je zřejmě zaplacen jako „ministr propagandy“, tak je vše ihned degradováno na umělou „agitku“, a ty já věru nemám vůbec rád. Chci si utvořit svůj názor. Nechci být nikým tlačen v jasně nalinkovaném postupu, scénách, dialozích s jasným poselstvím a „věronaukou“. A ano, tento snímek je umělost sama pro sebe!!! Možná, že vznikl i na zakázku. Ani bych se nedivil. První záběry z bojů jsou z filmu Lakshya. Nemá snad nikdo opravdové záběry? Ihned by to bylo vše více důvěryhodnější. Všechny ty řeči o hrdosti... Nic proti ní nemám, ale hrdost sama o sobě může být i maskováním nadutého ega. Musíme u všeho a všude rozlišovat. Emotivní? Ano, přiznám se, že to na mě působilo, ale... Když je pozadí uměle vytvořené, nedokáže mě to přesvědčit do hloubky, vůbec ne. Velmi rád sdílím nějaké hodnoty, ale takto lacině podané opravdu ne. Když vidím S. Khana, tak nevím, co si mám myslet. Ten chlapec mi moc nesedí. Ve vedlejších rolích hraje poměrně hodně přední bollywoodské smetánky, ale i tak žádný zázrak nečekejte. Alespoň jsem mohl vidět toho „nejdrsnějšího“ vozíčkáře na světě, všechna čest! Hudebně spíše průměrné, ale píseň Makhana stála za to. V hodnocení nemohu jít přes tři hvězdy, jednoduše proto, že není za co přidat. Kéž by toto celé vzal pod svá křídla někdo šikovnější..., já bych si užíval věru každý moment. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný indický film o hľadaní toho, čo je to láska k vlasti a prečo si dvaja mladí vysokoškoláci myslia, že sa nemajú ľudia pripájať k armáde, a ako ich táto cesta zmení. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, ale mne sa tieto vlastenecké filmy páčia. A tento je doslova reklamou na vlastenectvo, s dobrým obsadením, Preity, Salman, Deolovci... aj keď hudba nie veľmi podarená, do takéhoto filmu treba hudbu čo podčiarkne atmosféru, celým filmom sa vinie ako podmaz Indická národná hymna, čo je síce pekná skladba, ale podali ju tu vo veľmi jemnom prevedení. Ale pekné to bolo.... ()

Reklama

Reklama