Reklama

Reklama

Želví nindžové

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodinný film o čtyřech želvách a jedné kryse, kteří v kanále přijdou do styku s neznámou chmeikálií a zmutují. Nepřirozeně rostou a zvyšuje se jim i inteligence. Krysa byla mazlíčkem japonského mistra bojových umění a v klícce se naučil nejrůznější pohyby, které želvy naučil. Sám si říkal Mistr Tříska a své "děti" pojmenoval Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo. Želvyčky jsou hodné a svou znalostí bojových umění pomáhají lidem. Spřátelí se s žurnalistkou April a podivínským ochránce zákona Casey Jonesem, který používá jako zbraně sportovní pomůcky. Společně želvy způsobují nemalé problémy asijskému gangu, který vede tajemný Trháč a ten se rozhodně želvy odstranit. Když ovšem Trháč unese Mistra Třísku, naši nindžové to nenechají jen tak a rozhodnou se ho zachránit. (Sharlay)

(více)

Recenze (170)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

První film je absurdní kombinací Želv Ninja, Pátku 13tého a Karate Kid. Tříska vypadá, jak kdyby ho právě někdo vytáhl z popelnice a konec s Trhačem je TAK blbě natočný, že bych za to Barrona nakopal. Ale želvy jsou fajn a Elias Koteas jako Casey Jones nemá chybu. Bohužel není ani technická stránka nijak oslnivá a celé to má takovou podivnou, poměrně dost "neželví" atmosféru. Pro mě osobně nejslabší kousek celé trilogie a ty naprůměrné tři jenom proto, že mám pro želvy slabost... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13,5miliónaTržby USA $135,265,915Tržby Celosvetovo $201,965,915/videl v kine: 75%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

V kině jako dítě jsem z toho byl více vyřízený, než z čehokoliv, co vidím dnes. Bohužel ty časy jsou pryč stejně jako moje naivní představa o tom, že Leonardo je prostě nejlepší, každého rozseká a jednou budu jako on :( Nesplnilo se to, ale nejsem kvůli tomu zas tak smutný, protože být zelená lidská želva s meči a povídat si s divnou velkou krysou by asi nebyl život, který bych dneska chtěl :-) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure jedné generace; sice v animované seriálové podobě, a byť je to dnes k nevíře, tak tato filmová verze byla svého času TA událost. Dnes z toho zbyl již pouze značně "wtf" snímek s kultovně nechtěně směšnou choreografií akčních scén, kdy se herci v kostýmech nemohli příliš hýbat a tak jen nazdařbůh máchají rukama/nohama a protivníci se jim snaží nabíhat do ran. A to ještě ne vždy s úspěchem, protože pro své kostýmy vidí stejné houby jako želváci... To se prostě neomrzí ani po bezmála čtvrtstoletí od natočení. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Adaptace, která nemohla dopadnout dobře, dopadla fakt špatně. Druhou hvězdu dávám za to, že jsem v deseti letech nadšeně koukal na obrazovku a byl vděčen za to, že mi někdo dětské miláčky převedl na plátno. Nicméně už tenkrát mě něco hlodalo, že to zkrátka není ono, želváci jsou příliš umělí a Trhač se jenom drsně tváří. Dřív přijatelné, dnes trapné. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se pobavil, myslel jsem, že to bude horší. Skoro si řikám, že na rok vzniku se to povedlo nadmíru dobře, myslím tím želví kostýmy. Ale ve výsledku je to stejně jen průměr. ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 13 500 000 $ Otvárací Víkend: 25 398 367 $ (v 2 377 Kinách) Tržby USA: 135 265 915 $ Tržby Celosvetovo: 201 965 915 $ ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Žádný film nekřičí "devadesátá léta" tak hlasitě, jako tento. Už nechám na vás, zda je to plus nebo mínus. Za mě akorát řeknu, že tohle je nejlepší a zároveň nejzáživnější díl z původní trilogie. 70 %. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to dalo chápat jako napůl parodická komedie, hodnocení by možná stouplo... To by na tom ale pak zase bylo smutné. Nicméně jako malému mi to tak hrozné nepřišlo, to jen s odstupem času se jedná o úděsnou podívanou. Hlavně ty postavy... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Když v telce běželi kreslení hrdinové Leonardo, Rafaelo, Michelangelo a Donatelo, byla to v mém dětství jedna z nejdůležitějších věcí. Tento film mě ve své době minul a dneska mě bohužel už nemá moc co nabídnout. Je to zbytečně moc tmavě natočené a Tříska vypadá skoro jako by vypadl z Carpenterovy Věci. 30% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Když jsem objevil tyhle filmy tady na CSFD, uplne s emi rozbusilo srdce, protoze to opet orovska nostalgie, snad bych nekd eu rodicu jeste nasel ty plakaty, obrazky, hracky a vsechno, co ma co docineni s zelvama :) urcite tenhle film neni na 4 hvezdy, ale citove je i na vic :) ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých prvních filmů v kině, který si dobře pamatuju, ale který mě zrovna na to jak jsem měl rád seriálovou předlohu moc nepotěšil. :: (( ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak som si zopákol v roku 2013 ninja korytnačky, pretože som si ich pamätal len s VHS-ky ako sopliak a musím povedať, že je to stále fajn zábava. Korytnačky sú stále vtipné, niektoré hlášky sú skutočne božské, fighty prekvapivo dobre a nie komické a aj keď April nie je príliš sexi, Casey Jones v podaní Eliasa Koteasa to ťahá aj za dvoch. Mladý Sam Rockwell je tiež celkom vtipný príjemný doplnok a drsný Shredder štýlový záporák. 75% - 4* ()

Reklama

Reklama