Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

S pořady zabývající se citovým vydíráním diváků se na TV obrazovkách po roce 2000 roztrhl pytel. Nechápu lidi, co tam dobrovolně lezou, leda snad z důvodu exhibicionismu. Když si budu chtít s někým něco vyříkat, učiním tak v soukromí a nepolezu s tím do televize, kde mě sledují miliony natěšených důchodkyň se štosem kapesníků na slzy. Připadal bych si tam jak propírán bulvárem. A ti, kteří někoho hledají se mohou obrátit na matriku příslušného města, Červený kříž nebo jinou instituci, vždy se dá všechno řešit potají a v soukromí a není zapotřebí s tím otravovat celý národ. Nepatrnou chvíli jsem uvažoval o jedné hvězdičce za asi nejznámější díl "Proklínám tebe a tvoje děti!", ale vzhledem k tomu, že takovéto excesy dozajista nebyly ve scénáři od ní upouštím. Je to laciná a prvoplánová hra na city, která si nic než odpad nezaslouží. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda zato, že si tvůrci uměli udělat legraci sami ze sebe v silvestrovském vydání. Jinak tato uslzená tsunami frontálního útoku na city je něco, co bych nepřál nikomu. Ani slávistům ne. I když vlastně někomu přeci jen... Jak se u toho někteří vybrečí z podoby, tak já u toho vybliju i to co v žaludku nemám. Takže chcete-li zhubnout, tak přestaňte hledat zaručené návody v Horstově teleshoppingu a padejte se odevzdat do laskavě ulepených pařátků "tetky" Esterky a pekelného poslíčka Ondry. Úbytek váhy zaručen, přežití nikoli. ()

Reklama

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Emoce byly, jsou a budou mocnou zbraní a výborným obchodním artiklem. Podobný druh pořadu mě neuráží, jen dokonale míjí, čekal a chápal bych ho na komerční stanici, nikoliv veřejnoprávní ČT. Zajímavé je, jak se na jeho výrobě živí Igor Chaun, kdysi velký talent české kinematografie. Celkový dojem: 10 %. ()

philip.j.fry 

všechny recenze uživatele

,,Ondro,přijela k nám paní Věra?",,Esterko,paní Věra je tady."Pošťák Ondra čtverácky zastříhá ušima,já usedám k televizi a hýkám škodolibostí.Je vážně srandovní jak tady někdo hledá kámoše z tábora,tady někdo proklíná děti...Jak postman Ondra vždycky napíná diváky,jestli dotyčný(á) přišla,no to úžasně buduje atmosféru,napětí by se dalo krájet.Na YouTube jsou toho mraky,některé vážně stojí za to(Proklínání dětí).A chci,abys byla štastná...http://www.youtube.com/watch?v=XkGIuHJ4sOY ()

Kimon odpad!

všechny recenze uživatele

Co se stalo, to se neodstane. Účast v tomto šíleném srdcebolném pořadu nenapraví způsobené křivdy a citové ztráty jedinců. Brečet nemá smysl. Smysl má postavit se k životu čelem a vyrovnávat se se svým životním příběhem se zvednutou hlavou a ne nářky, slzami a možná chvilkovým odpuštěním před kamerami TV. Nejsem necita, ale tohle je pořad jen pro zúčastněné citově nabourané a nevyvážené jedince a asi i pro senzacechtivé diváky, které zase jednou "potěší neštěstí těch druhých", jak už říkával kdysi dávno Jiří Grosmann. Človíčku z Pošty pro tebe, postav se na vlastní nohy a nebahni se pořád v minulosti. Co se stalo, to se neodstane. Hleď dopředu a žij nový život. Pak nebudeš potřebovat služby protivně chápavé a konejšivé Ester (a ironicky dodávám, ... "že se při tom někdy nerozbrečí"). A pokud chceš človíčku znovu navázat na staré zaprášené a rozbité rodinné, milostné či přátelské vztahy, nepoužívej k tomu veřejnoprávní televizi a zkus si pomoci jinou, rozumnější cestou. O tvých osobních problémech nemusí vědět celý národ. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)
  • Zpočátku byla na vyhledávání „ztracených osob“ najatá detektivní agentura. Později byly úkolovány dvě zkušené redaktorky. (Olík)

Reklama

Reklama