Reklama

Reklama

Arsénova jedenáctka

  • Velká Británie Arsenal - Arsène's Eleven
všechny plakáty
Sportovní / Dokumentární
Velká Británie, 2007, 78 min

Obsahy(1)

Když do mramorové vstupní haly stadionu Highbury vstoupil v září 1996 Francouz decentního vystupování, aby se stal managerem klubu Arsenal FC, objevily se na stránkách bulvárního tisku otázky "Kdo je Arséne???". Během jedenácti let pod jeho taktovkou si fotbaloví fanoušci zvykli na styl, kterým mužstvo dosáhlo skvělých výsledků (mimo jiné i 3x titul v anglické lize a 4x vítězství v FA Cupu). Podle některých je fotbal v podání "Gunners" nejhezčím provedením tohoto kouzelného sportu.
Na DVD se můžeme seznámit s myšlenkami Arséna Wengera, který postupně představí 11 fotbalistů výjimečných vlastností, kteří hráli významnou roli v historii Arsenalu.
Uvidíte nejzajímavější okamžiky, ve kterých vynikají hráči jakými jsou David Seaman, Patrick Vieira, Dennis Bergkamp nebo Thiery Henry. Dozvíte se, jakým způsobem se podařilo managerovi ojedinělého nadání dosáhnout významných úspěchů s dnes již legendárními hráči. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Poctivě jsem si dělal čárky, kdykoli v dokumentu zaznělo jméno české legendy Tomáše Rosického - ani jednou, přátelé. Možná je to proto, že v době natáčení v Arsenalu teprve začínal, ale své jistě sehrála i skutečnost, že do základní jedenáctky se vejde jen omezený počet hráčů - asi tak osm nebo patnáct. Nicméně jako připomenutí toho, že Arsenal v době nedávné hrával patrně nejkoukatelnější fotbal na světě, to bylo vynikající. Jen škoda, že Arséne neposadil některé legendy alespoň na lavičku, protože Tony Adams, Marc Overmars či Nwankwo Kanu by si jistě zasloužili víc filmových okének, než jim kamera nabídla. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Arséne Wenger nejsympatičtějším trenérem PL a také díky jeho trenérským schopnostem je zaslouženě FC Arsenal jedním z TOP fotbalových týmů na světě. Pro fanoušky Gunners naprostá povinnost :-) Český dabing je zde naprosto otřesný.... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Sice to mohlo být určitě zajímavěji zpracováno, ale já, jakožto fotbalový fanda, jsem si tento dokument užil. Český dabing je otřesný, ale o to tu zas tak nejde. Arsenal v této sestavě je skutečně nezapomenutelný. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Pro dlouholetého fanouška Gunners je to srdcovka, Arsene Wenger - Le Professeur, je pro mě a zůstane nejlepší trenér, co dokázal s Arsenalem za ty jeho roky působení. Arsenal pod jeho taktovkou roky předvádí jeden z nejlíbivějších fotbalů, bohužel politika Arsenalu je taková, že nedokáže udržet důležité hráče a tak fandové Arsenalu čekají na další úspěch dlouhé roky (až do roku 2014 kdy Arsenal vyhraje FA Cup, 9 let čekání na trofej). ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek Chelsea, ale přesto dokument musím pochválit. Arsén Wenger je vynikající trenér a zalouží si poklonu. Dokázal z Arsenalu udělat tým na absolutní špičku. Jediná škoda je nepovedeného českého dabingu, ale ohledy na to neberu... 8/10 = 80% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšika Arsenal krásna, ale aj bolestivá spomienka na to, aký veľký klub to bol. Dnes je veľký už len menom, výkony sú podpriemerné až hanebné. To je tak, keď je majiteľom americký dilino, ktorému Arsenal kryje výdavky na kluby v Amerike. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Arsenalu asi nepřináší tento dokument moc nových a zajímavých informací, spíš jen přehled nejzářivějších hvězd z poslední dekády jejich klubu- a že to byli hráči par excellence! A my nefanoušci Gunners (United rules) se potom můžeme bavit krásnými góly a připomenout si, kdože všechno to na sebe navlékal červenobílý dres. Za sebe dodávám, že mi tam vyloženě chyběl Tony Adams, Arsenal-Man jak vyšitej :) A Wenger je určitě sympaťák, inteligentní chlapík a výtečný manažer- ale Arséne, v Anglii budeš vždycky ten druhej, na Fergusona prostě nemáš :) Dokument jako takový je natočený dobře, jednomu se chce nad těmi záběry až brečet, jelikož pár let zpátky ten fotbal v Premier League skutečně ještě za něco stál... ()

prome 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek Arsenalu už řadu let, ale k tomuto dokumentu jsem se dostal až nyní a vůbec nevím proč. Výborný dokument. Jedinou vadou na kráse je mnohokrát už zmíněný český dabing. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Mal som pri tomto najvyššie hodnotenie, ale stále ma to akosi znepokojovalo a preto som po čase svoje hodnotenie upravil. Ono to podľa mňa ešte nemalo vzniknúť. Podľa mňa až po definitívnom odchode Arsèna Wengera z trénerskej pozície v Arsenali Londýn. Z anglickej ligy fandím v súčasnosti najviac Chelsea, ale Arsenal som mal tiež vždy ako tak rád a preto som si to rád pozrel, ale bolo to pre mňa rozpačité. Rozobratie tých hráčov bolo dosť divné a nedostal som všetky informácie, ktoré by som chcel a čakal. Tento tréner je podľa mňa futbalový umelec, ale nie vždy mal šťastnú ruku a preto zaostáva v úspechoch vo vyhraných tituloch za ostatnými trénerskými kolegami. Napriek tomu všetkému je to skôr o hráčoch, ktorých považujem za priekopníkov a veľkých mužov futbalu, je to z čias, ktoré si dobre pamätám alebo tesne nie. Škoda, že to nebol nejaký dokument o celom tíme Arsenalu ako som to videl pri Chelsea a Manchestri United, ale ani toto nebolo zlé, bolo to dosť zaujímavé a rád som si to pozrel. Svoju úlohu to vlastne splnilo a kvalitou to bolo vysoko. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Jakožto FANOUŠEK GUNNERS jsem si toto nemohl nechat ujít :) a výborně jsem si to vychutnal. Arséne má ojedinělý styl, a díky jemu je FC Arsenal ojedinělý, já nemám co dodat, snad jen musím podotknout, že Anglický dabing + č. titulky jsou mnohem lepší, než hrozný český dabing 100% ARSENAL 4-EVER ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Arséna mám rád i fotbal, jaký Arsenal pod jeho taktovkou předvádí. Po obsahové stránce je ale dokument dost nudný. Jen přehlídka gólů, zákroků a občasný Arsénův komentář typu: "Vyhlédl jsem si jej, je to bojovník, je to skvělý střelec." Doufal jsem, že se dozvím více z doby na přelomu tisíciletí, přitom i na na takovém youtube jsou lepší věci. 70% ()

Devitka 

všechny recenze uživatele

Já bych se nad ten kvazidabing povznesl... Tady jde přece především o to, co vidíme, než o to, co slyšíme. A že vidíme brilantní vystoupení pětihvězdičkových (ano, to je to, co jsem hodnotil - odpusťte) hráčů Arsenalu! ()

chubaka 

všechny recenze uživatele

Když přežijete ten naprosto úděsný dabing, tak jako velký fanoušek Arsenalu nemůžete nedat 5 hvězd. No a přesně tohle je můj případ. ()

Nyck 

všechny recenze uživatele

Ani zprasený a monotónní dabing gólových akcí nezkazil dojem z dokumentu o nejlepším klubu na světě :) ()

Reklama

Reklama