Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Playboy Donsai (Fardeen Khan) má po otcově smrti zdědit obrovský majetek. Má to ale háček, podle závěti se musí oženit s vesnickou dívkou, dcerou otcova dávného přítele, kterou nikdy neviděl. Donsai se do manželství nehrne, ale není zbytí. Se svým právníkem vymyslí lest. Samarpreet (Ishita Sharma) si sice vezme, ale po svatbě ji okamžitě opustí, vrátí se do města a začne znovu vést nevázaný život. Mladá nevěsta dlouho čeká na jeho návrat, než pochopí, že ji manžel zradil. Z rodné vesnice se pak vydá na dalekou cestu, aby se ho pokusila získat zpátky. (rikitiki)

(více)

Recenze (10)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tento film mám rada, vraciam sa k nemu a to pravidelne.... má atmosféru aj keď Fardeen nie je bohvieaký herec SRK a Sushmita to vynahradia :-) Hudba v tomto filme je skvelá, taká Tu Jo Jaan Le sa dá počúvať donekonečna. Celý príbeh založený na kontrastoch, chudobná dievčina bohatý rozmaznaný dedič, krásna modelka so strachom pred láskou a nakoniec všetci nájdu svoje šťastie aj keď po dlhých peripetiách. Je to milý film. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ne a ne! Za všechny indické i neindické ženy, a to i se započítáním, že zde hraje ve vedlejší roli SRK. Příběh je hloupý a nedotažený. Vlastně smutný a urážlivý, protože z hlavní hrdinky dělá poníženou a doprošující se chuděru. Prostá naivka provdaná za boháče se do něj zamiluje na základě jediného dialogu, který spolu ve filmu vedou a to sice o latríně. Pak následuje dívčino pronásledování manžela, který si ji vzal jen pro peníze, okamžitě ji opustil a zapomněl na ni. Dívka pak dělá divy udatenství, zejména se svou vizáží, aby takového otrapu k sobě přilákala, protože ho děsně miluje. A to mi ještě ke všemu připadala hezčí jako normální příjemná holka z vesnice než jako vyumělkovaný kvítek, který z ní udělali. ____ Ještě horší je postava manžela – darebák, frajírek, podvodník a podrazák, který neváhá využít svého vlivu a nechat vyhodit někoho z práce jen proto, že měl větší úspěch u žen. Chamtivec bez srdce, co opustí ženu po svatbě a nechá jí samotě a opovržení. A k tomu přidejme vzhled, protože Fardeen Khan se nápadně podobá spíš spokojenému selátku než obletovanému playboyovi. A jeho láska k nepoznané manželce? Vždyť s ní nepromluví jediné slovo, jen se mu líbí. Až ve finále si opět popovídají o latríně. ____ Na můj vkus byl humor točící se kolem postavy homosexuálního sluhy hrubý a primitivní.____ Propracovanější, i když jen načrtnutý, byl vztah vedlejší dvojice, kdy se žena nechce kvůli lásce vzdát svobody a postavení, které si sama vydobyla. A chápavý, přesto vytrvalý, přístup jejího stejně tak zamilovaného partnera. ()

Reklama

Narciska 

všechny recenze uživatele

Na filmu se mi líbilo téma - bohatství vede ke ztrátě hodnot a tradic, uzavírání se do sebe, útěku k materialistické fixaci na nákupy a věci kolem, na uzavření se ve vzdušném zámku, který jsme si nechali postavit, k závilosti na asistentech či sluzích, jak je libo, kteří naplňují naši samotu, ale vlastně není jasné, jestli jsou živí. Když do toho přijde dívka z jednoho z nejchudších států Indie, nemůže být kontrast větší a přece tak typický pro dnešní rychle se měnící státy. Chudá, ale upřímná dívka přijme elegantní moderní styl, bohatá dáma se díky ní rozpomene na staré hodnoty a dětské sny, jak to vezmou jejich muži? Je pravda, že film má specifický styl, který asi nemusí řadě z nás sednout, beru jej však jako zesměšnění snobismu a nafoukanosti na starně jedné, bigotního lpění na tradici a kulturní uzavřenosti na té druhé... Teď bych si však ráda dala nějaký film o hledání zlatého středu. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Disco začátek a rozjezd se sluhou gayem na mě působil trochu rozpačitě, stejně jako umělé pozadí při jízdě v autě. Film ale záhy dostává velmi slušný spád, s některými opravdu geniálně vtipnými scénami. Pokud se těšíte na SRKa tak se objeví skoro až v závěru filmu, za to ale s grandiózním nástupem (jak jinak) Sushmita Sen si střihne stejně jako v Main Hoon Na, vizážistku hlavní hrdince filmu, kterou si musí vzít syn bohatého obchodníka kvůli velkému dědictví, ovšem hned po svatbě se vrací zpátky do svého zajetého života proutníka, takže co má chudák holka dělat, než se vypravit za ním - do světa bohatých. Dobrá muzika, tanečky, sárí, zkrátka Bollywood jak se patří! ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Romantika na entou. Na fakt, že v příběhu jsou ženy zobrazeny jako úplné kravky, nebudu brát ohled. Neb je mi jasné, že indická mentalita a chápání postavení ženy ve společnosti, je prostě někde jinde. Jen mi není zcela jasné, co všichni ti Indové a hlavně Indky vidí na Shahrukhovi Khanovi, když mají daleko hezčí, přitažlivější a hlavně lépe hrající herce. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama