Evil Dead: The Musical
Muzikál
Kanada, 2003
Divadelní představení, které se hraje zatím jenom na Broadwayi. Je to muzikál, který dramatizuje film Evil Dead. (Martin00x)
Campbell
Tak tohle byl ovšem náser. Nikdy bych nevěřil že se mi bude muzikál(nemyslím tím filmovej) líbit, ale tohle byla teda paráda, a kdybych měl možnost to vidět na živo tak do toho jdu. Krev cáká po obecenstvu, chytlavé písničky a prostě ten příběh Evil deadu převedený do divadelního stylu se musí vidět. Prostě krása.(11.12.2011)
Vishnar
Vůbec jsem si nedokázal představit, jak by se na malinkém jevišti dal odehrát celý příběh prvních dvou Evil Dead, aniž by bylo něco vynecháno. Dopr... a ono to fakt šlo. A povedlo se to na výbornou. Kdo má rád úchylný černý humor ala TROMA, ten si tu bude pěkně rochnit blahem. Máme zde pět hlavních hrdinů: Ash s Lindou, Ashova sestra a Ashův kamarád s blonďatou přítelkyní. Tenhle muzikál se s ničím nepáře a první útok začíná pár minut po začátku. Od té doby se tu tančí na hodně dobré chytlavé písničky (jejich názvy řeknou vše: Cabin in the woods, What the fuck was that? nebo Join us), krev stříká snad až do páté řady, Ash si uřezává ruku, nachází motorovku, uřezává hlavy, brokovnicí střílí na všechno co se hýbe a k tomu ještě ke všemu hláškující hlava losa. Nakonec dorazí i dcera majitele chaty s kamarádem Edem a průvodcem Jackem (jedna z nejlepších postav muzikálu) a snaží se poslat démony tam, odkud přišli. Ash hláškuje každou chvíli a obecenstvo řve radostí. Takže můžu jenom doporučit.(4.10.2008)
Lukyn007
Tak tady nemám co dodat. jsem velkým fandou této horrorové ságy a právě proto, když jsem se na internetu dozvěděl o muzikálu inspirovaném prvními dvěma filmy, neváhal jsem a zhlédl. Řeknu vám, že takhle dlouho jsem se nezasmál. Cákance krve, dokonalá imitace Bruce Cambella a naprosto famózní, dnes už kultovní hlášky použité i ze třetího filmu. ZPísně byly perfektní a hudba taktéž. Nejlepší muzikál, jaký jsem kdy viděl. Tohle nesmí uniknout vůbec nikomu, protože se tomu musí zasmát úplně každý. DOPORUČUJU !!!(28.7.2010)
destroy83
Opravdu vynikající záležitost plná dobrého humoru a divadelních krvavých scén (motorová pila, brokovnice, uřízlá ruka, atd.). Děj těží z prvního a druhého Evil Dead. Provedení je fascinující, vtipné a za doprovodu kvalitních songů. Jasný plný počet.(29.1.2009)
Hyb_rid
Tohle je opravdu záležitost pro fajnšmekry. Nevěřil jsem, že je možné ještě nějak upgradovat Raimiho kultovní díla, ale ono se to povedlo a je to parádní jízda. Kvalitní, vtipné songy, hlášky ... pro fanoušky Evil Dead povinnost! Join us!(20.7.2010)