Reklama

Reklama

Past na lásku

  • USA Serious Moonlight
Trailer

Když se Louise dozví, že ji její manžel hodlá opustit kvůli mladší ženě, rozhodne se nevzdat se bez boje! Svého muže drží doma jako zajatce, dokud jí neslíbí, že s ní zůstane navždy. Žádný plán ale nevyjde na 100 %, a tak se i Louisina snaha značně zkomplikuje, když se do domu nečekaně dostane zloděj... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (52)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Slyšel jsi o Stockholským syndromu? Rukojmí se zamiluje do svého únosce“..... To by se muselo stát fakt něco velkýho! A já marně přemýšlím, jestli i vtipnýho. Manželská krize a film pro 9 (slovy devět) herců. Meg nestárne a tohle je kravina, která si myslí, jak má zajímavej scénář. Ve skutečnosti je pro něj i těch 77 minut hodně. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chystám se opustit manželku. 2.) Chystá se mě opustit manžel. 3.) Jsem postižený a potřebuji zabít čas. PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Podáš mi mobil? Nebo už konečně chcípneš?" Manželské krize se dají řešit různými způsoby a já nemám vážnějších výhrad proti omezování osobní svobody, ale kdyby to bylo doladěno trochou sexuálního násilí, tak by mne to určitě bavilo více. Jenže co čekat od filmu naškrábnutého rychlým perem pro čtyři herce, jeden záchod a jedno balení lepící pásky? Já jsem chtěl víc, než průhledný příběh a nevěrohodné chování nezamilovaných jedinců. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo zábavná jednohubka, ktorá aj napriek jednoduchému deju dokázala trochu pobaviť. Škoda, že niektoré situácie neboli po humornej stránke dotiahnuté dokonca, tiež by možno pomohol ešte nejaký nápad, ktorý by dejovú linku trochu oživil a dodal viac šťavy. Priemer. 60/100 ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je hárkor vydržať do konca bez ujmy na zdraví ! Také utrpenie snád nemali ani mnisi pri záverečných kung fu skúškách v šaolinskom kláštore . A tie jej sušienky by som jej najradšej oplieskal o hlavu ! Vrchol nudy , kedy sa človek začne potiť už len zo samotného úsilia dopozerať to ! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Meg Ryan je kočka. Byla, je a bude, čas nečas. Například zde, coby 48letá milfka, stále sexy a velmi pružná (svázaná předvádí kotouly, zavlnit se do vany a zpět a pod.). Zápletka filmu zajímavá, zpracování krotké, nedotažené a sexuprosté, čili i nudné. Bohužel i nelogické, až retardované. Manželka i milenka svázané pouhou lepící páskou, jen ruce a nohy, takže velmi pohyblivé, např. se spolu divoce perou o jejich samce na klozetu... Přitom na zemi v koupelně spousta střepů z rozbitého zrcadla... a náš (jakkoli jindy zajímavý) milenecký trojúhelník, zde bohužel jen tři tydýti, řeší "neřešitelný" problém: Jak se z toho svázání dostaneme? Ach jo... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Sice je pointa průhledná už od půlky filmu, ale i tak dám 3* za průměrnou, ale originální komedii. Ani Kristen a Meg nebyly špatný. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Tak trapný, ubohý a nudný film se jen tak nevidí. A dialogy ? Bez komentáře. Jednu hvězdu dávám za krásnou Kristen Bell. ()

CarloRizzi odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle že byla komedie? To byla taková nuda, že jsem málem u toho usnul. Film Past na lásku nezachránila ani moje oblíbená herečka Meg Ryan. Cheryl Hines se asi koukala na francouzský snímek Klec a řekla jsi ještě není americká verze tak to budu první kdo to natočí. Doporučuji francouzský snímek Klec (1975) v hlavní roli Lino Ventura a Ingrid Thulin Aneta hefat a ne tahle slátanina. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Za lásku se musí bojovat!" a to Meg Ryan vzala doslova a do písmene. Snímek o manželce co se snaží zachránit manželství všemi ( ne zrovna chválihodnými či zákonnými ) prostředky stojí na poli komedie velmi dole. Komedie co se u ní nezasmějete ani neusmějete. Zajímavý scénář a herecká jména co dělají z tohoto filmu jediné možné plus. ( 14 procent ) ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Tak hloupý film jsem již dlouho neviděla. Dívat se 80 minut na to, jak sedí chlap na hajzlu okurtovaný lepící páskou, aby nemohl zdrhnout a Meg RYAN tam mele jak koza před smrti pořád dokolečka větu "proč mě chceš opustit ?" je opravdu buď pro silné nervy anebo pro osoby zmožené chlastem, kterým je jedno co v televizi hrajou. Já si koupila DVD - hrůza, moje chyba. Milovala jsem Meg Ryan dokud měla krátké vlasy a hrála ve vtipných veselohrách. Ale pokud si pořídila ty dlouhé cáby jen proto, aby vypadala mladě, tak šlapla zatraceně vedle. Vypadala jak divoženka po flámu. Role jí prostě nesedla anebo s tím nemohla nic udělat, protože věděla co je to za slátaninu. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Otravné dialogy a těžkopádný neohrabaný humor. 31letý Justin Long (Todd) je zde lehce přitažlivý a já jsem lehce znuděn. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jeden z filmů, kde i 80 minut je moc. Postavy sice nejsou špatné, ale jejich dialogy ano. Už chvilku po začátku filmu vás přepadne strašná nuda a budete se těšit, až ten film skončí. Posledních pár minut, kdy se do děje opět vložila Kristen Bell, bylo sice celkem úsměvných, ale i tak to film nezachránilo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Meg ryanovu mam zakodovanu ako herecku sympatickych romantickych filmov ako kdyz Harry Potkal Sally, lenze tu sa kopla. Scenaristicky a rezisersky slabe, dialogy coskoro vyfucia do prazdna, ostane po nich len opar. Divak si na druhy den uz nepamata, o com to bolo : 20 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ježiši,proč!Jedinej klad byla krátká stopáž,ale jinak blbej,trapnej,idiotskej film.Už po minutě vám dojde,jak se věc má,ale je vám to stejně jedno,protože jedna postava je debilnější než druhá.A i já!20%. ()

frings 

všechny recenze uživatele

Ani skvěle zvolený soundtrack nezachrání neskutečně trapný a ubohý film s ještě trapnějšími a stupidními dialogy. Dokoukal jsem to jen kvůli Meg. ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto debilní, docela sprostý, nudný, nezábavný, zbytečný a užvaněný film o manželském páru, kde chlap má milenku a chce svou manželku opustit, jeho manželka zase o něj chce bojovat a zvolí podivnou taktiku - manžela přilepí páskou k záchodu a vede s ním prazvláštní hovor o tom, proč ji už nemiluje. To se děje přes hodinu, pak tam naběhne borec aby je vyloupil, zmlátil a na konci hodil očko na Meg Ryan. Kromě poslední vteřiny filmu je to totální nezábavná kravina. Hudba: Andrew Hollander ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Americká filmová demagógia v praxi. Našťastie ako vidieť z hodnotenia, málokto naletel. Nádherné ženské obsadenie - avšak v niečom čo len ťažko identifikovať ako komédia. A výrazne prehrávajúci Long, tiež k tomu príliš neprispieva. A inak tuctový príbeh snažiaci sa o prekvapenie na záver, pričom prekvapenie to nieje pretože divák pochopí celú pointu oveľa skôr, než by bolo milé. A tudíž záverečná bodka vyznieva smiešne ( v negatívnom zmysle). ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

pre mna dost minimalisticky usmevny romanticky film... minimum postav, jeden dom, prijemna hudba, slusne obsadenie a nie prave najobvyklejsi dej... mne sa to pacilo a dost... 6/10 ()

Reklama

Reklama