V jedné malé paňdžábské vesnici žije celá plejáda svérázných charakterů, ale nad všemi ční Happy Singh - muž, jenž je sice dobrosrdečný a každému by chtěl pomáhat, ale svou naivitou a nešikovností většinou natropí více škody než užitku. Není divu, že se jej na nátlak sousedů rozhodne místní pančaját zbavit a zneužije při tom právě jeho obětavost pro druhé. Happy je pověřen úkolem přivést zpět místního rodáka Luckyho Singha, který vládne skupině sikhských mafiánů v Austrálii a po němž se prý stýská jeho rodičům. Trefí Happy do Austrálie? Podaří se mu najít Luckyho? A pokud ano, jak tento mírumilovný ňouma ovlivní životy drsných gangsterů? A jak dopadne Happyho milostné vzplanutí ke krásné Sonie? (Niktorius)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $2,159,376║Tržby Celosvetovo $29,169,677║(10.3.2010)
Niktorius
Až se mi někdy podaří rozklíčovat, proč jsem se u tohoto filmu vlastně dobře bavil, zároveň tím odhalím obecné kouzlo bollywoodských spektáklů. Protože scénář byl nejspíš zamýšlen jako zátěžový test divákovy tolerance vůči kýči, předvídatelnosti a patetičnosti. Když jej těmito slovy odsuzuje i pěkná řádka indických diváků, tak už to něco znamená. Ještě by se dalo debatovat o překvapivé usedlosti (promo materiály slibovaly crazy podívanou) nebo brutálních střihových přechodech mezi scénami, ale nemá smysl vyjmenovávat hromady chyb na něčem, co se chystám ohodnotit pozitivně. I když tedy pořádně nevím proč.(10.8.2009)
Petjaa
3* díky hlavním hrdinům a natáčení filmu v Egyptě ;-)(3.11.2008)
Hopper
Priznám sa, že sledovať film s hindu dabingom a bleskovo sa meniacimi anglickými titulkami bolo niekedy až nad rámec možného, takže nezriedka som sa pomerne strácal, ale inak pri sledovaní ubiehal let do Indie pomerne príjemne a bol som svojim spôsobom fascinovaný, ako sa to celé skončí (dobre samozrejme). Videoklipy, pokusy o humor a herci, ktorí vyzerajú všetci skoro rovnako.(11.3.2009)