Reklama

Reklama

Epizody(32)

Když se dá na pochod prohnilá Armáda nemrtvých, vytvoří čarodějka Udonna z pěti teenagerů tým strážců s mystickou silou, který má zachránit lidstvo. (Netflix)

Recenze (34)

gjjm 

všechny recenze uživatele

Ne zcela záměrně úžasná blbost, z níž čiší mystická energie :)) /debilitu tohoto pojmu protentokrát nebudu řešit/ Tokusatsu styl, scénáře, překonávající debilitou snad i Uwe Bolla, hlášky, které by mohly sloužit jako příklad k definici pojmu směšný. Viděno na Jetixu se skutečně úchvatným dabingem. Nevěřím, že tohle bylo myšleno vážně, a proto pět hvězd: ŠÉF: Znič ho! POSKOK: Jááááá tězničýýýýým!!! ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Najlepšia vec na Jetixe a po DinoThunder druhá séria Power Rangerov, ktorú som pravidelne sledoval. Dnes by som Mystic Force dopozerať na 99% nedokázal, ale vo veku malého chlapca to na mňa proste fungovalo a poctivo som každý deň čakal na novú časť. Posledných pár dielov s 10 príšerami, z ktorých si pár mien pamätám dodnes (Itasis,Sculpin,Serpentína), som dokonca pozeral so zatajeným dychom a s plnou vážnosťou. Na záver len zopakujem to čo píše viacmenej každý- objektívne je to strašný seriál, ale osobne z nostalgie proste nemôžem ísť pod 5*. 90% ()

Reklama

Fezzi 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru nejlepší soundtrack ze všech sérií (opravdu jsem si je všechny poslechl) a co se týče námětu a efektů, originalitu u osmdesáttisícšestsetmilionté řady opravdu očekávat nemůžeme, ale pokrok co se týče CIG přeci jen poznat trochu je, ale pořád jsou to ti starý dobří renžři. Jinak seriál má všechno, výbuchy, bandu týpků pobíhajících po lese v neoprénech, vrstvících na sebe vrstvy lega, aby vypadali víc a víc cool, přičemž vyhrává ten kdo ho na sebe navrství nejvíce a stane se tak největší a nejméně pohyblivou hroudou kostek a ještě jednou výbuchy, poněvadž těch tu je jak zubatů v jeskyni. Všichni se řídí podle nepsaného pravidla do výbuchů se nekouká a ještě k tomu před nimi hodí nějakou tu cool yoga pózu, aby nám dokázali, že ty elastické oblečky na sobě nenosili těch 20 minut zybtečně. 60% páč Cool Guys Don't Look At Explosions!! ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Powers Rangers všeobecne je strašná konina, ale títo boli jediní čo ma kedy dokázali upútať a po pár častiach som sa dokonca pristihol ako sa teším na ďalšie. Takže skorej z nostalgie dávam 4* keďže mi v detstve tento seriál bol spoločníkom. Samozrejme hlášky tipu: "Aaaa! Vyskouším sve nové kouzlo!!" "Magický zdroj, mystická síla!!" radšej do hodnotenia nezahrnujem inak by to ani tá nostalgia nevytiahla na 2* ()

2000_2009 

všechny recenze uživatele

Výborná séria, mnohý prehliadli a nepochopili myšlienku a odkaz tejto série. U mňa je to posledný Sci-Fanty seriál ktorý podla mňa stál za to, myšlienky boja dobra zo zlom ktoré sú zdôvodnené vysvetlené a dôsledne poprepájané, obzvlášť časti Temné Prianie 1, 2 a 3 majú hlboký (pozitívny) odkaz, zymslupnosť, logickosť a racionálnosť boja za morálne hodnoty, to je to čo mňa na tejto séríi Power Rangers najviac zaujalo. ()

Zajímavosti (1)

  • Tvůrci měli v plánu crossover s Power Rangers S.P.D. (od r. 2005), ale sešlo z toho kvůli snížení počtu epizod. (Vitox)

Reklama

Reklama