13. komnata Jiřího Krampola (TV film)

Dokumentární

Česko, 2008, 26 min

Krampol mi jako člověk nikdy sympatický nebyl, ale tenhle díl byl prostě a jednoduše velmi zajímavý.(24.10.2008)

Jiří Krampol překonává zvedáním železa v posilovně neskutečné množství problémů - tradiční alkohol, deprese, nemoci, stres, strach ze samoty i ztrátu vztahu se svými syny. Možná je to tím, že se vyhýbám bulváru, ve kterém možná bylo vše do mrtičky probíráno, ale mě tento pořad nabídl nový pohled na člověka, o kterém jsem si myslel, že mě nemá čím překvapit.(5.8.2009)

Moudrý chlap, správný žižkovský frajer, trefný herec, milovník života, bojovník s nejtěžší lidskou chorobou - endogení depresí.(22.8.2010)

Jiří Krampol je dle mého názoru muž dvou "tváří". Alespoň tak působí na první pohled. Nějak si na něj nemohu zvyknout, do smrti si ho budu pamatovat jako moderátora pořadu "Nikdo není dokonalý".(27.1.2012)

• IllIlIlIIl

Divácká přitažlivost závisí zejména na osobnosti, o které zrovna díl je. Ale přesto hodnotím tento cyklus jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. 50%(29.11.2008)

Jiří Krampol je můj oblíbený herec a myslím si, že i v životě je dobrej chlap. A ty kdo jiný než on by měl namlouvat Belmonda? :D(10.10.2008)

• mamarw

Tato komnata mě moc nenadchla, nepřišlo mi, že by měl pan krampol nějákou 13. komnatu. Přišlo mě, že má problémy jako každý z nás...(24.7.2010)