Reklama

Reklama

Deep Purple - Come Hell or High Water

(koncert)
  • Velká Británie Deep Purple: Come Hell or High Water
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 1994, 124 min

Obsahy(1)

Záznam koncertu skupiny Deep Purple: live in Birmingham 1993. DVD obsahuje 16 skladeb: 1. Highway Star, 2. Black Night, 3. Talk About Love, 4. Twist In The Tale, 5. Perfect Strangers, 6. Beethoven, 7. Knocking at your Backdoor, 8. Anyone´s Daughter, 9. Child In Time, 10. Anya, 11. The Battle Rages On, 12. Lazy 13. Space Truckin´, 14. Woman From Tokyo, 15. Paint it Black, 16. Smoke On the Water (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

ohinek

ohinek (hodnocení, recenze)

tady ritchie hodil po kameramanovi kelímek, na koncertě California 1975 se k němu jeden kameraman přiblížil natolik, že ho ritchie začal mlátit svou kytarou, kterou následně rozbil. Blackmore je podobný potížista jako třeba Axl rose.

pavol.g

pavol.g (hodnocení, recenze)

abych upřesnil vaše komentáře, jako fanoušek deep purple. Blackmore nehodil po kameře kelímek s vodou, protože by neuměl hrát, dožírali ho kamery, které se cpaly na jeviště. Proto taky Blackmore nevystoupil od začátku. Kamery měli zůstat úplně vzadu, aby jej nebylo viděti z pódia. Jenže tenhleten kameraman to porušil. Tak ho chtěl blacky trochu upozornit. Vím, že si někdo myslí, že to bylo na Gillana, ale nebylo tomu tak... a ještě dodatek: Joe lynn Turner nebyl vyhozen, ale odešel sám!!!

Reklama

Reklama