Reklama

Reklama

VOD (1)

Jonah býval vojákem Konfederace. Život mu poté, co málem zemřel, zachránili Indiáni a nyní je po celém Divokém západě znám jako lovec hlav. S pistolí to umí a na tváři má vypálený znak se svými iniciálami. Kvůli násilné minulosti však zůstal ponořen do světa mýtů a legend. Od americké armády dostane nabídku − výměnou za svobodu musí najít a zneškodnit nebezpečného zločince Quentina Turnbulla. Ten shromažďuje armádu a připravuje se na rozpoutání opravdového pekla. Právě on je Jonahův nejstarší nepřítel, který nepřestane, dokud ho nedostane mrtvého. (TV Nova)

(více)

Galerie (35)

Související novinky

Michael Fassbender s kolty proklatě nízko

Michael Fassbender s kolty proklatě nízko

22.09.2013

Divoký západ jej láká už nějakou dobu. Hrál třeba padoucha v propadáku Jonah Hex a měl se objevit v hlavní roli problémového a mnohokrát přeobsazeného westernu Natalie Portmanové Jane Got A Gun. K… (více)

Josh Brolin od Matky boží

Josh Brolin od Matky boží

07.08.2013

Brolina, kterého brzy uvidíme v remaku korejského OldBoye, si zřejmě užíval maskování během natáčení westernového propadáku Jonah Hex. Brzy podstoupí ještě náročnější proměnu – zahraje si totiž… (více)

Brolin láká Burtona do zvonice

Brolin láká Burtona do zvonice

02.03.2011

Zdá se, že Joshe Brolina během natáčení Jonaha Hexe bavilo sedět několik hodin před každou klapkou v maskérně. Z pozice producenta totiž připravuje pro studio Warner Bros. novou adaptaci klasiky… (více)

Coeni získali Brolina, hledají hrdinku

Coeni získali Brolina, hledají hrdinku

28.12.2009

Western True Grit, který bude v podání Ethana a Joela Coenových mnohem drsnější adaptací románu Charlese Portise než oscarová verze s Johnem Waynem z roku 1969, se působivě zalidňuje. Už víme, že… (více)

Reklama

Reklama