Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie spisovatelky Ivy Procházkové z roku 2001 vypráví příběh rozvedeného manželského páru, jehož „poutem“, ať už je to oběma bývalým partnerům příjemné nebo ne, stále zůstává dospívající syn. Problémy s ním, nebo spíše s jeho „sprejerskou“ vášní, ale i řada neočekávaných životních paradoxů, do nichž patří i jedno sladké tajemství, donutí oba bývalé manžele jednat proti všem zvyklostem a překvapit tak nejen své okolí, ale i sebe sama. Hlavní role ztvárnili Zlata Adamovská a Pavel Kříž, Vladimír Škultéty za postavu dospívajícího syna získal Cenu za dětský herecký výkon na FTF v Plzni. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (19)

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná schíza. Příšerná hudba, nervově labilní těhotná Zlata a Pavel Kříž v roli rozvedeného dobráka, který zachraňuje svou bývalku. Podivnost, která nezaujala, spíš naštvala. A korunu tomu dal zcela nesmyslný závěr s rozdrcenou kostí ve vodě. Hudba: Vratislav Šrámek & Beastie Boys & Run DMC ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +herci předvádí herecký koncert a střídají různé polohy, zajímavá atmosféra, chytne a nepustí, dobrá kamera -pořád je to jen TV film, takže slabší zpracování/// Zaujalo mě to, smál jsem se, bavil jsem se, víc od filmu opravdu nepotřebuji. A přecijen jsem dostal něco víc: zamyšlení, porozumění. Navíc herci jsou perfektní, radost pohledět./// Celkem 79%/// ()

Reklama

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Nepříliš povedená televizní komedie. Kladně hodnotím herectví Vladimíra Škultétyho, který ve svých 20ti letech zahrál přesvědčivě 15ti létého kluka. Hana Seidlová se dobře zhostila role odpudivé přítelkyně. Pyško, Taclík, Pogodová a Zach na malé ploše nepředvedli téměř nic ze svého umění. Pavel Kříž hraje stále ve stylu Básníků. Zvláště jeho pověstné psí pohledy se už přežily. Hodně nepravděpodobně vyznívá pohodový a existenčně bezstarostný život prodavače kuchyňského nádobí. Zdeněk Žák mě rozhodně nepřesvědčil, že je milovníkem osprejovaných picérií. Slabá dvojka. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ach jó, no to byla ale zase lekrace - kdy ovšem skutečný vtip a pointu zase nahrazuje telenovelové blábolení, podbízivé a hlupučké pitvoření a přehrávání, případně hysterické výlevy, protože tak už to holt s tou naší >veřejnovou< tvorbou bylo, je a lepší už asi nikdy nebude. Jedna hvězda tedy jen za jakousi snad někde v obsahu předlohy skrytou scénáristickou snahu, kterou ale čudlárna výše uvedenými manýrami, rejžisejrskou bezradností a kamerovými objektivy prováděnými lacinými kvazitrenkyfígly spolehlivě zabije do formou jen další ukoptěné televizácké šmíry... °-/ . . . Tak hlavně že si děcka poplácávaj ega, jakej že to vyrobili "s nervem moderní doby" zase >veřejnoprávě< ukoptěnej divácky >vděčnej< (sic!) šunt. - - - P.S. A ta závěrečná umělecky >líbací< scéna - no to bych nevěřil, že z takové lidsky přirozené činnosti v artisticky >lascivním< podání páru Adamovská-Kříž se může jednomu zvednout kufr... 8-[.. - - - - - (Poprvé viděno 11.3.2012 na >naší jebničce< , hodnocení 99., otrávený komentář zde jako třetí - 11.3.2012) ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Občas se stane, že si člověk náhodou zapne TV a náhodou se mu dostane nečekaně dobrého filmového zážitku. A občas to zapnete a pak si nadáváte, že jste se radši měli místo toho vyspat. V případě Našich dětí nastala druhá jmenovaná situace. Jsou přesně tím typem rozjuchané rádoby vtipné komedie, které fakt nemám ráda a je mi z nich všechno, jen ne veselo. Pavel Kříž na mě často (ne vždy) bohužel působí jako nesympatický slizoun, nejinak je tomu i zde, v celkem jednoduchém příběhu s více či méně "cvaklými" zvraty či vsuvkami. "Dobrý" vkus tu taky měl někdo na doprovodnou hudbu, ta to celé úplně "zabíjí" (když to není dostatečně veselé, prskneme tam něco, co vám tu náladu zvedne, i když nechcete; kdyby vám to připadalo málo zběsilé nebo zmatené, pomůžeme vám to více "procítit" rovněž hudbou). Závěrečná romantika s prvky magie na chatě pak byla úplná třešnička na dortu, nevěděla jsem, jestli se smát, brečet, každopádně mi z toho bylo skoro až fyzicky blbě. 40 % hlavně za celkem zajímavé výkony začínajícího Škultétyho nebo i Zacha (poměrně sympatický byl i ten Zlaty Adamovské, nicméně od ní už to člověk tak nějak čeká). ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama