Reklama

Reklama

Prima STAR vrací na obrazovky talk show Veroniky Žilkové s názvem Pustit žilou. Moderátorka ve svém pořadu přivítá vždy tři hosty ze světa kultury, sportu, politiky, případně i zajímavé lidi z „normálního“ života. Divákům se tak v prvních dílech představí např. Jiří Čunek, Jan Tuna, Kateřina Neumannová, Zuzana Belohorcová, „mistr facky“ Miroslav Macek a mnoho dalších. Hosty bude pokaždé spojovat jedno téma, které mají společné, aniž by si to uvědomovali. Proto také budou do diskuse zapojeni všichni hosté po celou dobu svého účinkování. Pustit žilou se nesnaží být vážnou talk show o vážných problémech, což je také na první pohled patrné již z výběru moderátorky. Veronika Žilková provede diváky touto talk show způsobem sobě vlastním. V pořadu také zazní oblíbený vox populi neboli to, co si o daném tématu nebo otázce myslí občané. Mluvené slovo v pořadu Veroniky Žilkové je pro zpestření střídáno živou hudbou v podání beatboxové kapely Beat Burger Band. (TV Prima)

(více)

Recenze (45)

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Tam, kde fungovalo jakési pochybné kouzlo dvojice Genzer-Suchánek, tady zeje pouze dutá prázdnota. Žilková by se spíš měla věnovat výchově svých asi třiceti pěti dětí, než se zahazovat v takové bezduché šílenosti. To, co je schopen udělat Jan Kraus, tady absolutně neexistuje a tak je sledování pořadu jenom trapná otrava. 5% ()

kakapo007 odpad!

všechny recenze uživatele

hehe, nevím, co k tomuto rádoby-pořadu napsat. Snad jen totální zhovadilá krávovina, trapnost nad trapnost, kvůli který bych byl ochotnej přepnout i na Ošklivku Katku. Žilková stojí za hnůj, ani nevim, jestli to má bejt pořad vtipnej, či rádoby-seriozní... fakt netušim - doufám, že ho už brzo típnout. Je to nechutnej odpad, na kterej je i vepřovej hnůj krátkej, bez hlavy a paty. A to mmi stačilo shlédnout 1 a půl pořadu! ()

Reklama

Tom Riddle odpad!

všechny recenze uživatele

"Dámy a pánové, dovolte mi, abych přivítal vědmu, slečnu Miroslavu "Pythii" Duchkovou. Takže Mirko, začněte prosím." "Děkuji, a dobře tedy, začnu. Zaprvé: Charisma, (sarkastický či vlastně jakýkoli jiný) humor, trefnost, sexappeal............ Zadruhé: Příjemný hudební doprovod, vkusné vizuální zpracování." ...... "Aaaaaa teď si přečteme první obálku. ´Co chybí Veronice Žilkové?´ Páni, pokud jde o bod 1, Mirka zabodovala na sto procent. Zkusíme druhou obálku: ´Co rozhodně nenajdeme v pořadu Pustit žilou?´ Což znamená další úspěch! No věříte tomu, dámy a pánové?" Já ano, a to nejsem vědma... ()

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Pripoustim, ze jsem vsehovsudy videl asi 2,5 dilu ale podle me je tohle porad na ktery si clovek udela nazor uz po deseti minutach. Casto to nedelam ale tohle ohodnotim i po dvou dilech protoze vic by muj organismus nesnesl. Jedno je naprosto jasne Zilkova je proste cokoli jineho nez xicht do televize. O humoru a inteligenci nelze v tomto pripade hovorit vubec. Pripoustim ze me vubec cela puvodni skvadra z Tele Tele vubec nebavila prisla mi trapna a jejich humor byl proste odpadem nejvetsiho kalibru. No a tento porad ve skvele naslapnute predloze vice nez zdatne pokracuje. Ona sama Zilkova ani neni schopna tu sou ukocirovat. Jeji radoby vtipne komentare otazky a cert vi jak by se to jeji pseudo kvakani dalo nazvat jsou opravdu trapne. Zajimalo by mne s kym se musela z vedeni vyspat aby ji podepsal tenhle paskvil. Ale nehanme dne pred vecerem a podekujme: Primo dekuji zes dostala rozum a stopla to v ranne fazi. Pro me ODPAD nevim jak vice popsat sve opovrzeni. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tož tu máme zase neděli a tak je čas zavzpomínat na nějakou tu starou sračku, která proběhla na nějaké té naší úžasné televizní stanici (a že jich máme…). Viděl jsem jen jeden díl a bohatě mi to stačilo. Ani se nedivím, že tohle Prima raději hned po pár dílech stáhla z obrazovky a ukončila s Žílkovou spolupráci. Ty vole ta byla vážně na ránu, stejně jako ta jejich rádoby street anketa. Taky jsem si chtěl hned raději tupým nožem otevřít žíly, abych tu třičtvrtěhodinku netrpěl jako raněné zvíře… ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama