Reklama

Reklama

Muži, co zírají na kozy

  • USA The Men Who Stare at Goats (více)
Trailer 2

VOD (1)

Reportér Bob Wilton se snaží zapomenout na rozpadlé manželství a hledá velký námět pro svůj příští článek. Potkává agenta speciální jednotky Lyna Cassadyho, který mu odhalí existenci tajné vojenské jednotky, jejímž cílem je změnit válku tak, jak ji známe. Zakladatel této jednotky zmizel a Bob se přidává k pátrací misi, kterou vede Cassady. Aby přežil tuto dobrodružnou výpravu, musí Bob čelit nepřátelům, o kterých se mu ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

nojo no, ten humor je hodně specifickej a málokdo ho pobere. Já tomu na poprvé dal jen dvě hvězdy, ale po třetím zkouknutí jsem to už zvedl na 4. Možná až si to zase někdy pustím tak ještě přidám :)

predator.1

predator.1 (hodnocení, recenze)

neberu drogy a nehulím, proto jsem tenhle film od začátku nenáviděl! STRAŠNÉ!!!

Jogi.1

Jogi.1 (hodnocení, recenze)

Trailer mě zaujal, avšak film to byl propadák, hrůza. Jednu hvězdičku za pár dobrých situací, místo filmu doporučuju jen ten trailer, tam je všechny najdete :(.

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Dalo sa čakať, že túto sračku tu ohodnotia vysoko. Už viem, že čo tu má vysoký kredit je tým väčšia blbosť.

filmmroz

filmmroz (hodnocení, recenze)

Další film (komedie) u které asi existují dvě verze a já zas viděl tu druhou špatnou.. 61% filmu, který je naprosto o ničem??

symbelmine

symbelmine (hodnocení, recenze)

Hmmm prekvapeni...prijemne, velmi humorne, dostatecne absurdni...fidealni ilm pro chvile, ktere clovek travi s umotanym zelenym kamaradem...

HolyKiller

HolyKiller (hodnocení, recenze)

Perfektni, naprosto absurdni, "vyjeta" komedie. Jo a nesmim zapomenout na kozy. Ne-vsichni tento styl humoru maji radi, taci samozrejme davaji 0-2 .... ja se radim do te druhe grupy, kterym toto sedlo -> **** :)

Ivi06

Ivi06 (hodnocení, recenze)

Musím říct, že mě tenhle film docela pobavil....celá ta absurdita Jediů:-D Myslím, že všichni dobře víme, že lidská mysl je opravdu mocná a díky mysli dokážeme neuvěřitelné věci....příkladem může být chození po rozžhaveném uhlí, lehání na hřebíkové postele- to je všechno otázka mysli a vůle.....ale zabít pohledem, a projít zdí? :-D No řikám, hodně jsem se pobavila...:-)

Monam

Monam (hodnocení, recenze)

Z tohohle filmu jsem byl značně zklamán. Ačkoliv herecké obsazení přisibuje špičkový film a zábavu, výsledek po hodině a půl je přímo zdrcujícím znechucením vyhozených peněz. Myšlenka je originální a nevšední, provedení ovšem značně pokulhává a návaznost dílčích částí v jeden humorný celek chybí úplně.

apollines

apollines (hodnocení, recenze)

Čekal jsem od toho více, film začínal zajímavě a nabíral směr, ale konec už nebyl tolik záživný. Ovšem na druhou stranu jistě potěší dobré obsazení a zajímavá myšlenka o tajné jednotce.

woody

woody (hodnocení, recenze)

Stallone: řekni to své krásné přítulce a budeš do kina chodit sám...

Matty1208

Matty1208 (hodnocení, recenze)

Bože to je hovadina, nechápu Clooneyho, že tam vůbec hrál. Ukrutná nuda o ničem.

Revoc

Revoc (hodnocení, recenze)

Zkouknul jsem kvůli obsazení, ale nakonec nic moc, jen část s LSD na konci je docela na zasmání 2*

Rocko

Rocko (hodnocení, recenze)

Velký zklamání,film sem asi před 2 tejdnama rozkoukal a už se mi vlastně nechce ani dokoukat :(

czjezisek

czjezisek (hodnocení, recenze)

Já když jsem říkal strejdovi, že mám film Muži co zírají na kozy, tak se ptal co to je zase za teenagerskou komedii... musel jsem mu vysvětlit, o co vůbec jde :) a protože je taky fanouškem Star-Wars, taky na to asi půjde do kina :)

SLOTH

SLOTH (hodnocení, recenze)

no podle meho nazoru se rozhodne nejedna o parodii je to komedie a svým zpusobem i drama . ja se bavil narame a prislo mi to jako jedna z nejlepsich komedii tohoto roku a tim myslim 09

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Tak zase bych ty překladatele moc nevychvaloval. Tohle je doslovný překlad, což by zvládlo i malé děcko. A to, že to v Češtině znamená vtipný dvojsmysl, není zrovna jejich zásluha :-). Spíš jsem se bál toho, aby někoho v distribuční společnosti nepřepadl nápor tvořivosti a tento luxusní překlad (připravený na stříbrném podnosu) nenahradil nějakou obludností...

fruitbueno

fruitbueno (hodnocení, recenze)

:-D bože, bliká na mě 1 příspěvek u "Muži, co zírají na kozy"... netušila jsem, co je to za film, dokud jsem ho neotevřela:-D

Nyck

Nyck (hodnocení, recenze)

Tak tím se mění situace. Jsem nevěděl, že jsme tak kosmopolitní :)

ElizabethB

ElizabethB (hodnocení, recenze)

Nyck, mozno preto, ze ludia ziju aj v inych statoch kde uz premiera bola, tak ako napr.ja ;)

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Naopak, budou, každé lákadlo se hodí. No každopádně jsem taky zvědavá - "Muži, kteří zírají na kozy"... nádhera :´)

Traffic

Traffic (hodnocení, recenze)

Víc než na samotný film (podle prvních recenzí prý nic moc) jsem zvědav na oficiální český překlad názvu. Nebudou přece chtít, aby si prostý lid myslel, že jde o nějaké nové Prcičky, no ni?

Struhy

Struhy (hodnocení, recenze)

ElizabethB: Taky jsem na tom už byl v kině (na filmfestivalu v Gentu) a musím s tebou souhlasit. Dal bych teda klidně 4*, protože to je opravdu jinej styl humoru, než se na nás normálně hrne ze všech stran, ale musím zopakovat, že skoro všechny nejlepší fóry jsou už v traileru a tak film moc nepřekvapí :/

ElizabethB

ElizabethB (hodnocení, recenze)

Dnes som na tom bola v kine a priznavam, ze som cakala trosku viac, nez len skvele herecke obsadenie. Viac humoru by tomu nezaskodilo...3* uplne postacia.

Survey

Survey (hodnocení, recenze)

Ty trailery jsou bezchybné. Konečně inteligentní komedie!! (snad)

Reklama

Reklama