Reklama

Reklama

Muži, co zírají na kozy

  • USA The Men Who Stare at Goats (více)
Trailer 3

Reportér Bob Wilton se snaží zapomenout na rozpadlé manželství a hledá velký námět pro svůj příští článek. Potkává agenta speciální jednotky Lyna Cassadyho, který mu odhalí existenci tajné vojenské jednotky, jejímž cílem je změnit válku tak, jak ji známe. Zakladatel této jednotky zmizel a Bob se přidává k pátrací misi, kterou vede Cassady. Aby přežil tuto dobrodružnou výpravu, musí Bob čelit nepřátelům, o kterých se mu ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (989)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Tak toto je jeden z těch filmů, kde trailer ukázal všechny nejlepší momenty, co film nabízí. Jak z traileru ty ústřižky vyznívají zábavně, tak ve filmu jsou jen suchou odezvou. Bohužel i těch krátkých 94 minut mě připadalo, jako by film trval přes dvě hodiny a ke konci jsem prožíval silnou nudu a těšil se na závěrečné titulky. Nevyužitý potenciál a to jsem se po tak parádním traileru a obsazení na tento film těšil. Mé hodnocení 2 hvězdičky… ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Já se z tohohle filmu zblázním. Úplně poprvé jsem mu dal tři hvězdy, protože mě v kině při jednotlivých scénách sice bavil, ale jako celek zkrátka nezapůsobil. Potom jsem si přečetl knižní předlohu, děsně jsem se na filmaře namíchnul, a hodnocení jsem o dvě hvězdy snížil. No a teď, světe a CSFD div se, jsem na Muže co zírají na kozy zíral znovu... A ono se mi to líbilo. Dokonce moc! Nevím, čím to je, vážně ne...__P.S. Rolfe Kent patří definitivně k mým nejoblíbenějším současným skladatelům. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak divné to rozhodně je. Ale ne tak správně divné, jak jsem po trailerech čekal. Je zde totiž hrozně vidět, že tvůrci nevěděli, zda chtějí točit satiru či rádoby trhlou komedii. Bohužel to ale tvůrci nedokázali správně zkombinovat a zůstali někde na půli cesty. Pár scén je zde opravdu povedených a vtipných. Vždycky když se v dialogy zmiňujou Jediové a Ewan McGregor netuší o co jde, tak to stojí za to. Problém je, že těchto několik scén je roztroušeno v hodině a půl hodně pomalého filmu, který kromě těchto scén a dobrých hereckých výkonů nemá moc co nabídnout. Škoda, možná že kdyby se toho ujal zkušenější režisér, tak by to celé mohlo mít i kultovní parametry. Takhle to ale celé vyšumí do prázdna. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Peter Straughan .. Tohle mne hodně bavilo. Výborná tématika, perfektní herci (George Clooney letos opět výborně válel na různých frontách a Jedi Ewan McGregor ho skvěle doplňuje) a zvolená hudba. V úvodu také svižné tempo příběhu, kdy v závěru sice polevuje, ale za vojenskou základnu pod vlivem LSD a kozy nad tímhle přimhouřím oko. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jako u komedie takového obsazení bych čekal víc humoru, který dokáže rozesmát. Párkrát se člověk usměje, ale to je tak vše. George Clooney je vynikající herec, ale v tomto filmu mi absolutně neseděl a to mě docela mrzí, protože jsem od tohoto filmu čekal víc než dost. Pro mě určitě zklamání, protože děj je velmi slabý a nedokázal jsem se do něj tak snadno vtáhnout jako u jiných komedií... 3/10 = 35% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (7)

  • Postava brigádního generála Deana Hopgooda (Stephen Lang) je založena na generálmajorovi Albertu N. Stubblebineovi III. (c.tucker)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 32,4 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 69,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama