Dream Theater: Live at Budokan (koncert)

Hudební

Japonsko / Velká Británie, 2004, 180 min

Hrají:

John Petrucci

Skoro trojhodinové vystúpenie a zároveň vyvrcholenie turné skupiny v Japonsku (Tokyo) v plnej paráde. Ešte väčšia pecka ako Metropolis 2000 - Scenes from New York.(12.10.2008)

Koncert dobře znám. Dream Theater jsou prostě má srdeční záležitost. Právě jsem dojel tento koncert z mého blue ray disku a jsem nadšen. Kapela prostě šlape na 100% a stejné je i mé hodnocení. Není co dodat, to se musí vidět a slyšet.(12.3.2012)

Dream Theater jsou asi nejlepší kapelou součastnosti a koncert z Budokanu to plně dokazuje.(18.2.2009)

Vrchol geniality. Perfektne spracované. Môj najobľúbenejší koncert.(24.4.2009)

Keby len tak vedeli Pani muzikanti, ze nahraju este lepsi, nez tento perfektny koncert. Superovy koncert.(26.2.2009)

DREAM THEATER - BEST PROGRESSIVE METAL BAND IN THE WORLD!!!!DREAM THEATER RULES!!!!(31.5.2009)

Hudba povýšená na umenie.(14.5.2011)

Nesouhlasím. Je mi líto, že musím potopit jeden z koncertů mé nejoblíbenější skupiny, ale toto vystoupení mi nepřijde lepší, než např. Score. Ani lepší než Scény z NY. Ani výběr písniček mě tolik neuspokojil. No lidé, řekněte si. Má tento záznam na Score ? Podle mého ne. 66%(28.11.2008)

Vrchol geniality. Perfektne spracované. Môj najobľúbenejší koncert. Tychto panov umelcov a velkych profesionalov som videl tri krat a vzdy totalna pecka. Uz sa tesim na dalsi koncert:-)(1.2.2012)