Reklama

Reklama

Fontána pro Zuzanu 3

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu III (více)

Obsahy(1)

Další osudy Zuzany, tentokrát z horké Afriky, kam se vypravila, aby pomohla příteli od nechtěné svatby. Na dva předchozí snímky nyní volně navazuje i díl třetí, odehrávající se v exotickém prostředí Viktoriiných vodopádů. Sem přijíždí Zuzana se svým kamarádem původně jako alibi, proč si nemůže vzít nevěstu, jemu určenou již od dětství. Jak už to tak ovšem bývá, vzájemné vztahy se komplikují. Z odmítané nevěsty se totiž vyklube krásná modelka a Zuzana potkává sympatického novináře. Snímek samozřejmě provází výborná muzika, na níž se podíleli Vašo Patejdl, Jožo Ráž, Ján Baláž, Laco Lučenič a Ibrahim Maiga. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Je třeba ocenit Evu Vejmělkovou, že svou životní pouť Fontánami dotáhla do konce, i když prostě musela vědět jak to dopadne...alespoň doufám, že to tak bylo, protože jinak u mě hodně klesla:) Nejsilnější stránkou filmu tak, jako obvykle, jsou doprovodné písně, po delší době už ne tak superprofláknuté... ()

Cervenak odpad!

všechny recenze uživatele

Niektorí ľudia sa desia tajomných nočných hlasov v lesoch a starých domoch s nejasnou minulosťou. Iných prenasledujú hlasy v ich mysliach, prikazujúce im zobrať do ruku ostrý nôž a začať sekať ľudské mäso... Mňa dodnes desí šušľanie Maroša Kramára, ktorý z nepochopiteľných dôvodov dabuje Ibiho Maigu v tejto neznesiteľnej (a navyše dosť drahej) megasračke s otravnou ústrednou odrhovačkou. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, kterého šílence napadlo natáčet nějaké třetí pokračování Zuzanina příběhu, ale musel to být opravdu kus idiota. Peníze, utracené za takovouto stupiditu měly být raději věnovány na dobročinné účely, protože to by byla alespoň smysluplná investice. Leda, že by někdo chtěl tímhle paskvilem proprat své "špinavé" prachy. Ale ani to není omluva pro vznik tohoto hrůzostrašného blábolu, který vrhá špatné světlo nejen na celou sérii, ale i na slovenský film jako celek, a navíc hanobí i samotné jméno Zuzana. ()

T2 

všechny recenze uživatele

A aké chýri najprv išli o filme robenom v zahraničí, Slovenským štábom, dokonca aj s cudzím obsadeným aby nakoniec z toho bol len nevýrazný priešlap, obohatený plusom v podobe výbornej hudby, ktorá pretrvala dodnes. /videl v kine: 25%/ ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Paradoxně nejlepší díl série. Po panelákové pitomosti a rádoby drsném příběhu s neschopným Haberou je tentokrát v Africe alespoň na co koukat. Přesto nedokážu pochopit, jak se z tak ubohé látky daly vytěžit tři díly, které spolu vůbec nijak nesouvisí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Peklo. Nočná mora z Elm Street 4 je oproti tomu nič. Zhmotnenie vašich najhorších snov. Tých, v ktorých vás naháňa psychopatický magor so sekerou a vám vypovedajú poslušnosť nohy. Toto ak by videl niekto z Európskej únie, nemilosrdne, nekompromisne a bezprecedentne nás vylúčia z EÚ. Fontána pre Zuzanu 3 by mala byť trestná. Dušan Rapoš je jeden z najhorších slovenských režisérov, Vejmělková je asi taká herečka ako ja (čiže žiadna) a obskúrnym vrcholom je Ibrahim Maiga (dabovaný Marošom Kramárom!), ktorý tu absurdne hrá v podstate sám seba (takže je otázne, či hrá toho istého chlapa, ako v dvojke, kde pokiaľ viem nehral sám seba). Režisér ho bizarne skombinoval s Mariánom Labudom, ktorý sa po pľace premáva v trenkách a jeho scénam dominujú bradavky. Na ne kameraman robí riadne detailné zábery. Stokrát detailnejšie, než by ste chceli. K tomu akýsi zameniteľný taliansky herec (?) s imidžom vyhasnutej pornohviezdy (dabovaný Matejom Landlom, ktorý mu fyzicky nemohol byť vzdialenejší). Jednotka je sídlisková klasika s kultovým soundtrackom, WTF dvojka má aspoň fackujúcu Ružičkovú, Haberu a kamióny, ale trojka nemá nič. Len elánovský megahit "Voda, čo ma drží nad vodou". Vysvetlí mi niekto jej text? Voda, čo ma drží nad vodou? Mám tomu rozumieť tak, že existuje voda, ktorá sa môže nachádzať vo vode? Viem, že v oceánoch existujú rieky, ale o tomto som ešte nepočul. Prirátajte si k tomu škaredú, miestami až televíznu africkú výpravu a scenár, ktorý je natoľko zlý, až ma to fascinuje. ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že Zuzaně už by nikdo stavět fontány neměl, jelikož zatímco první fontána byla hezká a uměla i dokonalý gejzíry, druhá byla průměrná a tak nějak tekla, tak tahle fontána je kolosálně na píču, rozpadá se, nestříká a ve stojatý vodě plave několik hoven, jelikož se z ní stal takovej africkej veřejnej hajzl. Eva Vejmělková je to jediný na co se v tomhle patvaru dá dívat, nicméně když byla v tý Africe, tak tam měla radši natočit gangbang s místníma křovákama a hodnocení by bylo určitě lepší. Ve filmu se prej vyskytuje výborná muzika, což znamená, že sem si asi stáhla nějakou jinou verzi filmu, protože ty sračky, co tady zněly mi trhaly uši a skoro i prdel, jelikož sem se z toho málem posrala. Každopádně vlastně skvěle doplňovaly film, jelikož z něj sem se taky málem posrala. Každopádně sem se po dlouhý době rozhodla začít zase koukat na 300 nejhorších a hned první pokus je tak studená sprcha, že mi to zarazilo bradavky do mojich mínus dvojek, takže mě lechtaj až na plicích. ()

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Hnůj a neuvěřitelná trapnost. V době natáčení tohoto filmu už byl navíc "čierná bača" Ibrahim Maiga totálně OUT. Ještě klika, že Dušan Rapoš to po 3. dílu vzdal. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kam se poděl Gogo Habera? Zkoušel snad se svým Kenworthem přeskočit Gibraltarský průliv a nevyšlo to? Na myšlenku "mezinárodní výzvy k lásce, pochopení a toleranci mezi lidmi různé barvy pleti" říkám ano, ale filmové kvalitě kategorické NE. Holt, někteří autoři najdou na svém tvůrčím dně trampolínu, jiní navždy zapadnou v mazlavém bahně vodotrysků pro budoucí manželku. A dabing Ibrahima Maigy? Jeho autor si nešlapal na jazyk, ale přímo na něm tančil irské sexy tanečky a dovedně mi tím suploval funkci husího brka při opulentní středověké hostině.. Milý pane Rapoš, keby bolo niečo, čo sa vám dá zniesť, okrem mora odpadov a pár súcitných hviezd… ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Inu zvláštní to kousek, jen co je pravda. Už sem viděl leckterý pokus o film, dokonce i o dobrý film, ale tohle, to sem zřel zcela prvně. S devizou nicotného příběhu takřka o ničem doufat, že krásné prostředí africké vesnice a muziky od Elánů udělá zázrak, to je asi stejné jako stoupnout si při bouřce na vrchol kopce s železnou tyčí a doufat, že do vás nepráskne blesk. Zuzano, Zuzano, copak nevíš, že když se ti dítě zřítí ze skály, neměla by ses furt usmívat jako by se nic nestalo? Průpovídky o kouzelné rostlině lásky, o vztazích mezi mužem a ženou sice v leckterém románu zabírají, ale v rukou filmařů se mění v utopickou hru na city. Neberu jim snahu, neberu jim pokus prorazit. Jenže radím, k prorážení radši panzerfaust než klacík. Dej Bože aby nevznikla i čtyřka, která už by fakt musela stát jen na ultra dobré muzice, kterou by pro ni asi stejnak nikdo nenapsal. Je mi líto....... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Směřování této trilogie je vysloveně fascinující. Z paneláku do podsvětí, z podsvětí do Afriky. Otázka je, v jaké jazykové verzi třetí díl sledovat, protože Vejmělková mluví v české i slovenské česky a Maiga pro změnu stereotypně slovensky... Angličtinu bych v tomto případě nedoporučovala nikomu. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Slovenský režisér Dušan Rapoš ma s tou svojou "Fontánou pre Zuzanu" otravoval od roku 1985, kedy natočil pôvodný film. Vôbec ma to neoslovilo. Šedá paneláková nuda. V roku 1993 sa pokusil natočil super cool pokračovanie, ale bola to rovnaká nudná somarina. Duo Paľo Habera a Ibrahim Maiga bolo poriadne trapné. Ale Rapoš si nedal pokoj a v roku 1999 zrežíroval tretí diel. Africké dobrodružstvo dopadlo katastrofálne. Otrasný film. "Fontána pre Zuzanu 3" je odpad! ()

pepo odpad!

všechny recenze uživatele

hanbím sa že raz budem točiť slovenské filmy.keď niekedy natočím takéto hovno máte povolenie ma zabiť ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla už moc ale tohle je příliš. Nevyplácí se natáčel pokračování ale oni ne. Oni si dají ještě trojku... Buď jsou tak blbý nebo já nevím :( Ale písně z filmu jsou hezké. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Vôbec to nie je taký extrém, na aký som sa tešil. Oproti veľkohubej, nadupanej, amatérskej a katastrofálne zahratej dvojke je toto len taká scenáristicky neschopná nuda s príjemnou kamerou a atmosférou Afriky. Čakal som na absurdné dialógy, aké zo seba sypal Paľo Habera, no dočkal som sa celkom kóšer filmu s chabým dejom a ešte chabejším scenárom, kde sa zvraty dejú tak, že sa niečo strašné udeje a v ďalšej scéne to rozlúštia. Najväčším WTF tak ostáva to, že Ibrahim Maiga hrá Ibrahima Maigu a že Ibrahima Maigu dabuje Maroš Kramár. ()

Reklama

Reklama