BigDeal
Louie v najlepších rokoch, vynikajúci stand-up, dokonca ešte lepší ako Shameless. Zaujímavé je, že aj keď Louie hovorí o sebe do detailu a teda nevynecháva svoje "čierne" stránky, je mi stokrát viac sympatický ako ktorýkoľvek iný komik, či herec. A druhá zaujímavá vec je, že aj keď má Louie kompletne posraný život, neupadá do depresie, ale vybehne na pódium a robí si z toho srandu. Tlieskam.(16.7.2010)
ScarPoul
Ja si jednoducho túto spŕšku rôznorodých vtipov, jačania a chechotu značne užívam. Ďalšie výborné Stand - Up vystúpenie. Príhoda s jeleňom ma dostala.(27.1.2012)
Splasher
Hodně drsná hodinová terapie s Louisem CK. Ovšem zda je tím terapeutem samotný divák nebo Louis je ve finále úplně jedno.(26.5.2011)
mystrdat
Skvělé pokračování Shameless stand-up show v bohužel o něco slabším kabátu.(17.7.2010)
m4xp4yn3
Vtipné, ale tematicky naprosto stejné jako předchozí záznam. Cením si ale té otevřenosti, zejména při pasáži o tom "jak je skvělý bejt bílej chlap."(3.5.2011)
kriplozoik
Začátek zcela obšlehlý od Carlina a Hickse, zbytek je ponurý, zábavný, dekadentní, nízký, sprostý a extrémně vtipný současně. Jak zde bylo řečeno, je to tak trochu terapie, kde Louie zde mluví především sám o sobě, zpovídá se z vlastních problémů, zcela nestoudně sám sebe shazuje, a tak divákům dává kouska naděje, že přece jen na tom nejsou tak špatně jako on. Jinak, víc než polovinu Louieových vtipů z tohoto vystoupení jsem už od něj slyšel někde jinde - nejen proto mu dávám o trochu horší hodnocení.(8.2.2012)
Související
- Louis C.K.: Live at the Beacon Theater (video film) (2011)
- Louis C.K.: Hilarious (video film) (2010)
- Louie (TV seriál) (2010)
- Louis C.K.: Shameless (TV film) (2007)
- Jak funguje katolícka cirkev (2007)
- Lucky Louie (TV seriál) (2006)