Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (274)

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Mahuleno, sorry, ale nepotřebuju se dívat na přežvejkanej bulvár v televizi. ------------------ Byl jsem přinucen se podívat na díl, kde vystupuje nová milenka Leoše Mareše - 24.2.2010. Jak je to ta nejspolehlivější kamarádka, tam totiž komentuje širší rodinné příbuzenstvo... Kamarádi, přátelé, dejte vědět, až s vámi Mahulena natočí nějakou další reportáž, rád se zasměju:-) ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Pro mě pokleslé a nudné, protože si myslím, že jsem nejlepší, tak nevím proč bych měl sledovat druhé, kteří jsou podemnou. Takže celkově, když omezím svoje ego, tak je dobré vědět co se děje na povrchu povrchní společnosti a v tom to má hodnotu. Zpracování dokáže udržet při lehkém nadspánku a občas i vzrušit a nechat vás pronést ta svina, ta si vydělá více než já. Tedy myslím si to... Jedna hvězda je podle mě podhodnocení současné společnosti. Je to 2 mínus. Podle mého současného názoru bychom ale neměli zapomínat na takovéto pořady. Jsou důležité pro spodní společnost, která chce vědět, kam jdou její peníze, která nemá co dělat a nudí se doma u televize. Pro ně dávám dvě. Odpad to rozhodně není. To by bylo nerozumné. ()

Reklama

RedHot odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud podobně jako já spadáte do toho spektra diváků, které nezajímá, na jaké klinice si Bohumil Klepl nechal zvětšit poprsí a jak Josef Abrhám reagoval na gumový penis, který si nechala implantovat Libuše Šafránková na čelo, není o čem mluvit. Pokud vás však podobné záležitosti zajímají, dá se asi Top Star Magazín hodnotit příznivě, jelikož divákovi zprostředkuje přesně takové informace, které očekává. ()

Mulosz odpad!

všechny recenze uživatele

Uz jsem v minulosti na ten porad parkrat narazil a po ocku ho kousek sledoval. Nic to se mnou nedelalo, nejak jsem to ignoroval. Vcera jsem vsak mel po praci vecer doma tak vykrakanou palici, nezvladal nic narocnejsiho, sedel bezmocne u bedny a nemel silu ani sahnout po ovladaci. Ta demence, podporena luxusni skladbou protagonistu reportazi (Krampol, modelky a hokejiste, Hanychova, Slezacek, modni policie) me naprosto paralyzovala. Zhledl jsem to cele, vcetne vsech "rostaren", ktere tam servirovali - to slovo tam zcela infantilnim hlasem pruvodkyne zaznelo asi 200 x. Chvili jsem premyslel o privolani zdravotnicke zachranne sluzby, pak jsem se vsak odvalil do luzka a prespal to. Rano jsem si, s nadeji, ze slo o nocni muru, pro navrat do reality vykloktal hubu slivovici, vdechl dve feferonky, profackal se a sel "do kolbenky". Ted s odstupem 24 hodin tento porad bez diskuzi pridavam do kategorie alternativnich vydobytku audiovizualniho postmodernismu, kam uz jsem si soukrome zaradil napr. Rande naslepo, Za kacku svlikacku nebo Okres na severu. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

První věc co mi na tomhle podivném pořadu nesedí je "moderátorka" Mahulena,která moderovat očividně neumí a vzhledem k jejímu "stáří" je asi neschopná stát u toho žvatlání a uvádění příšerných reportáží.Co mě ovšem zaráží je,že tento TOP STAR magazín POKAŽDÉ záhadným způsobem JAKO JEDINÝ v celé naší maličké republice donutí jakousi "hvězdu" se vyjádřit o jeho skandálu,rodinném problému,nehodě a podobné kravině jako první - JAKTO?Vždyť tenhle top star magazín je přece horší než BLESK...Nikdy nepochopím kdo určuje trendy a je mi jedno co je IN protože si každý může nosit co chce ale komentovat co si kdo vzal na sebe a nebo třeba bodovat soukromý život těch nejnudnějších "celebrit" na celém světě je pro mě absolutně nepochopitelné.Máme ten nejnudnější kulturní život z celé Evropy a když si dle mého názoru nějáký herec či herečka zaslouží zmínku o jedinečnosti tak je to opravdu velká pocta(např.Vašut,Stašová,Dyk,Roden,Rašilov,Budař,Hádek,Langmajer aspol.). ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama