Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Redakce zpravodajství a publicistiky pro vás každý týden připravuje třicet minut strhujících reportáží. Příběhy štěstí, proher a objevů.

Jedno téma a několik reportáží, které ho překvapivě variují - velké věci, velké osudy, velké události. Tzv. pozitivní publicistika diváka nejen informuje, ale také potěší, někdy i pobaví a inspiruje. Velké příběhy ho mohou snad i dojmout. Přijďte se každé pondělí od 21:30 přesvědčit, že seriózní informace vědců, historiků a očitých svědků nejsou nudné.

Magazín Televizních novin Víkend se na obrazovkách poprvé objevil 18.3.2005 a postupem času ho diváci vynesli mezi nejsledovanější publicistické Víkend pořady v ČR. V první polovině roku 2007 ho průměrně sledovalo více než 1 330 000 diváků. V procentech to znamená, že Víkend si vybralo 48 % procent lidí mezi 15 až 54 lety, kteří měli v pondělí po 21. hodině puštěný televizor. V kategorii mladých diváků mezi 15 až 24 lety to bylo dokonce 58 %.

Nejčastější témata se týkají osudových momentů moderních lidských dějin, přírody, techniky, medicíny, sportu, ale také netradičního představování rozličných profesí, které reportér vyzkouší na vlastní kůži. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Nejstručnější hodnocení by asi znělo: zajímavý pořad o zajímavých věcech. Pokud bych to měl rozvést: tento magazín patří k nejzdařilejším dílům TV Nova a je jedním z mála pořadů, které pravidelně sleduji a který má jen dvě vady na kráse: občasná akčnost moderátorů, kterou si přinesli z televizních novin a která je (a musí být) na TV Nova všudypřítomná a reklama pro kterou platí to samé a která nám krásně rozdělí tu neúnosnou třičtvrtěhodinu na dvě krásné necelé dvacetiminutovky :) ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

No a, že to je kýčovité? No a, že to je srdcervoucí a že to je prolezlé samým klišé? Tak se na to nedívejte. Já si tím zpočátku krátil čas, než začal Dr. House, který byl na stejném kanálu hned poté. Později, když jsem House přestal sledovat, jsem zapínal tv cíleně v čas začátku Víkendu. To už o něčem svědčí, ne? ()

Reklama

merlinovic odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud by někdo nerozuměl proč dávám odpad, tak to pochopí až ve víkendu obejví reportáž o něčem o čemž ví více než celá redakce dohromady za všechno hovoří reportáž o metalu( kde mimo jiné se celá reportáž kromě rozhovorů a pár blbých komentářů, skládá z dokumentu o metalu kterej zjevně vykradli a pochybuju, že měli autorský právat ten dokument použít), ale ne není to jenom kvůli tédle reportáži i kvůli spoustě jiných o kterých si člověk opravdu neuvědomuje, jaký je to blábol dokud si o tom nezjistí něco sám. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Tak je to pořad od Novy, no a co jako? To není důvod hned tam vrazit jednu hvězdu nebo rovnou odpad! Většina reportáží je dost dobrá, několik z nich mě dokonce velmi potěšilo. Že Vám vadí průpovídky moderátorů? Tak při nich třeba vypněte zvuk, ale za ty reportáže se vyplatí Víkend sledovat. Jenom škoda, že na to v poslední době začínají kašlat a hodně reportáží opakují. I tak se upřímně jedná o jediný pořad nebo seriál, který v současnosti na Nově v hlavní sezóně sleduji. 7/10 ()

truby 

všechny recenze uživatele

Tento pořad je jeden z mála případů, kdy zapínám tv nova. Reportáže jsou povětšinou zajímavé, jejich hodnota "vědecká" nebývá valná, spíše takový bulvár ze světa vědy a techniky, různé záhady tajemství a spekulace. Na druhou stranu každý víkend má své dané téma, můžete se být jistí, že oblečení moderátorky a moderátora bude perfektně slaďeno, stejně jako jejich vystupování a že v půlce pořadu přijde i reklama na prací prášek ariel. A to je ta temnější stránka, daň za to, že se na tenhto pořad dá dívat. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama