Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie, o dvou lidech, které svedla dohromady práce a kteří se nemohou vystát. Tedy až do chvíle, než zvítězí láska…  Expert na kávu Brian Chandler má perfektní život - skvělou práci a krásnou snoubenku. Když ho jeho šéf pošle do Thajska, setká se Brian s Tichou, krásnou dívkou z Bangkoku, která se už dávno vzdala naděje na to, že někdy najde lásku. Ticha vezme Briana na plantáže svých rodičů v jižním Krabi, v naději, že tak pomůže jemu i své rodině. Jediným problémem je, že Brian a Ticha se nemohou vystát. Ovšem čím vice unikají shonu města a přibližují se krásným plážím v Krabi, vzájemný odpor zvolna mizí… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Thajská červená knihovna. Inu, 34letý Kip Pardue (hlavní role) je příjemný, na Krabi i v Chonburi je moc hezky a milovník kávy bude potěšen. Více se asi napsat nedá. ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

reklama na Thaiskou kávu... z pozice kávového geeka můžu říct že terminologicky je ten film mimo stejně jako s kvalitou zpracování. Pusťte to nějaké holce a pak jí vezměte na cappuccino do kvalitní kavárny (třeba do té v Karlíně, kterou vlastní jedna z Českých Pražíren, nebo do jednoho kávového bistra u Náměstí Míru, stačí do vyhledávače zadat top 5 kaváren v Praze;)) tam nejen že zažijete dobrou kávu, ale užijete si hezkou hodinu a půl, rozhodně hezčí než s tímhle filmem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie o kávě. Člověk se dokonce i něco dozví. Ale ne nadarmo se do toho namíchala Amerika. Ve filmu totiž jeden Američan je, je to James Brolin, a s jeho vychytralými kecy o kávových zrnech, by si zasloužil minimálně jeden či dva fackanátky. Choval se tam prostě jak vůl...možná to ale bylo tím, že zahrál klasickýho Američana. To je pak hrozně těžký mít z toho filmu lepší pocit a smát se chvilkám, kterým se člověk má smát, když to vlastně ani není k smíchu, když to vypustí člověk, kterej nejenom, že zahrál Američana, ale taky předvedl realitu dneška. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Úplně klasická, čítanková, takřka až tuctová (více) romantická (méně) komedie. Která vám ale může sednout hned z několika důvodů. Máte rádi Kipa Pardua (já jo). Milujete Napakpaphu Nakprasitte, v titulcích uvedenou jako Mamee Nakprasit (já jo, můžu ji na hořko i na sladko). A trvalo mi dlouho, než jsem zjistil, proč je mi ksicht Jamese Brolina tak povědomý, že hrál v původním Amityville. Na rozdíl od jiných sterilních romanťáren, tohle má aspoň exotickou příchuť. Nečekal jsem mnoho, dostal jsem přesně co jsem chtěl. Dívat se na to dá. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama