Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Prostředí asijského venkova mi moc nesedlo. Všudepřítomná kukuřice, vlhko, vysoká tráva a pocit, že jste v tropickém pralese mě ničím nezaujal. Další, co filmu v mých očích moc nepomohlo jsou rituály, náboženství a pověrčivost která ze všech místních přímo sálá. Provedení bestií je na dnešní dobu hodně slabé a ani žádná scéna mi v paměti nezůstane do dalšího měsíce, tím jsem si jistý. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mladí pár,si vyšiel na svatobnu cestu.Zatiaľ u nich bola harmónia a úžívali si to.Idú k jeho rodine,ale zablúdia a dostanú sa na opustenú farmu,ktorá ale nebola tak opustená.Takto si asi svadobnu cestu nepredstavovali,je noc,sú na neznámom mieste a nejaké osoby ich napadajú a prenasledujú.Znie to atmosfericky a aj to je.Lebo pár krát som sa naozaj dosť zľakol,keď je klud a z ničoho nič,niečo vybehne.Atmosféru to malo dosť silnú,len škoda,že sa to celé odohrávalo v tme,tak som toho nevidel tak veľa.A tie temné osoby boli dobré spracované,aj keď bolo vidieť na nich veľa make upu,ale aj tak vedeli slušne navodiť strach.Pár vecí tam nedávalo logiku ani zmysel. ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Kedy už konečne ľudia pochopia, že digitálna kamera je ZLO. Aspoň čo sa hororov týka (česť výnimkám). Ľudia ako Edwardo Sanchéz si to nie a nie uvedomiť. Blair Witch ma síce nenadchla, ale pripúšťam, že tam mala svoje opodstatnenie. Ale prečo pre boha živého v Seventh Moon? Ako keby už bez tak nebolo dosť náročné sledovať tápanie mladého páriku v tme, kamera sa musí k tomu stále epilepticky triasť. Hrôza. Nabudúdce prosím trochu viac svetla (aj keď na úkor reálnosti, ale stále lepšie, než hodinu a pol čumieť na rozmazané obrysy (a to je ten lepší prípad) ) a pred natáčaním poslať kameramana k doktorovi, nech mu na toho Parkinsona predpíše nejaké prášky. Tiež by som si odpustil tie trápne efekty (pri nástupe mesačných ľudí sa kamera náhle rozostrí a my vidíme len biele machule - hoci neviem prečo, lebo v Altered boli masky na filme tou najpozitívnejšou vecou). ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak zase jedna obří kokotina.Musim jen souhlasit s Hadžou,tohle je mistrovství světa v mrskání kamerou.Prostě osmdesát procent filmu vůbec nezachytíte co se děje,a zbytek nevidíte,protože je tma jak v pr....!Nejlepší chvíle jsou na konci,kdy vyjde slunce a je konec.Za to dám jednu hvězdičku.20%.A rada na konec pro tohodle přiblblýho režiséra.Příště přivaž kameramanovi kameru na švihadlo,a ať s ní začne na devadesát minut kroutit jak vzteklej,třeba se zas najde někdo,kdo to ocení. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Film působí velmi amatérsky. Je předvídatelný. Možná trochu xenofobní [a možná ne – konec konců jest známo, že v Číně nejsou šílení pouze bohové... (nota bene, Seventh Moon je horor)]. Vlastně skoro samé minusy. Jenomže: Seventh Moon má něco do sebe. Přízračnost některých scén? Snad romanický podtón lásky až za hrob? Nebo snad tichou tragédii a léčbu neklidem? Tao je hlubina, která pohltí i smrt. Ne, počkat, jde přece o nepříliš chytré pohyblivé obrázky... Nevím, prostě nevím a na vzdory všem předpokladům na tuhle "přeťápnutou" a zmatenou oslavu Svátku hladových duchů myslím poměrně často (2,5*). ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama