Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Q je zábavný queer magazín České televize. Je určen nejen všem gayům, lesbám a transgender lidem, ale i všem ostatním, kteří jsou připraveni otevřeně přemýšlet a mluvit o své sexualitě, nekonformním životním stylu a jejich bližších i vzdálenějších souvislostech.

Q volně propojuje kulturní, společenská a politická témata, nahlížená pohledem queer komunity. Pokládá mnohdy překvapivé otázky a hledá na ně netypické odpovědi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Některé díly obsahují zajímavé části, občas je zajímavý celý díl, občas není zajímavého nic, většinou spíš pořad otráví. Takže průměr. Rozhodně jsou takové pořady ale třeba, aby lidi pořád nemysleli, že lesbickej pár je jeden babochlap v maskáčích a modelka, že oblíbená barva triček gayů je růžová, že všichni šišlaj nebo jiné idiocie, kterým tenhle zapadlý český kraj věří v 21. století. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Podle mě je jedno, jestli pořad pro ty, co mají rádi holky, nebo proty co raději vdolky. Ale když koukáte na třetí díl a je to dost nuda a nic vás v tom nezaujme a navíc máte pocit, že dvě reportáže si tvůrci půjčili ze "sama doma," tak už se to nemůže líbit nikomu. Přesto oceňuji snahu a jednu hvězdu dávám za možné nepochopení - pořad přece jen není primárně určen pro mě:-) ()

Reklama

Una111 odpad!

všechny recenze uživatele

Neplánovaně jsem - v očekávání pořadu následujícího - shlédla část tohoto pořadu. Chce se mi zvracet, pročpak asi? "Dvojaký q-charakter Kristovy postavy... Aby tělo Kristovo bylo atraktivní pro muže i ženy... má ránu v boku, která je srovnávána s vaginou, protože tudy vstupuje věřící do Božské rozkoše...". Stačí? Mně tedy určitě! (Takhle si, hošánkové, sympatie nezískáte, spíš odpor a zhnusení těch, kteří ještě neztratili zdravý rozum!) Odpad! ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Velice, velice zábavný "teplý" magazín. Gayové v něm nastavují zrcadlo společnosti, která je diskriminuje způsobem naprosto geniálním. Dělají si ze sebe legraci, předvádí scénky a dávají běžnému občanu jeho dávku předsudků pěkně sežrat, ovšem vtipnou formou a na oko pokusy se změnit v "normálního" člověka, heteráka. Ne však ortodoxní cestou, ale srandou, vtipkováním o holých zadkách a ejakulaci do úst partnera. Někdo si potvrdí svůj předpotopní názor, že gayové jsou uchylové, druzí budou žasnout nad svojí debilitou a předsudky, které o teplých měli. Pro mě je to jeden z nejzábavnějších magazínů vůbec. Jedna z nejlepších hlášek "no věřící mi vůbec nevadí, nevim co bych proti nim měl mít, když nějákej věřící chlap bude mít krásnej zadek a bude dobrej v posteli, tak nevidím důvod ho nemít rád". 70% / Zeck 16.7.2009 ()

Anteia 

všechny recenze uživatele

Oficiální slova distributora, že Q volně propojuje kulturní, společenská a politická témata, nahlížená pohledem queer komunity, mi opravdu nedává smysl. Pravdou je, že občas tam člověk trefí na něco na úrovni, ale většinou je to na můj vkus až příliš šaškovina, která LGBT komunitu posunuje ještě víc na okraj společnosti než už jak je. A to by měli dělat spíš komerční televize. Pokud to budete brát jako recesi, tak se to dá, no. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama