Kryštof - Ži(v)je (koncert)

Hudební

Česko, 2005, 155 min

Hrají:

Richard Krajčo

Živě je živě, ale i "Ži(v)je" stojí za poslechnutí/ zhlédnutí.(3.1.2009)

Krajča sice příliš v lásce nemám, ale je to veliký muzikant a šoumen. Koncert je kvalitní, ale jak říkám, nemám ho rád...(10.1.2009)

Neexistuje živáč, kterej způsobil, že se můj DVD přehrávač po vložení filmu Medvídek nezeptal: "A opravdu nechcete pustit Kryštofy?"(13.7.2009)

Tohle DVDčko jsem si musel koupit, protože mám Kryštofa fakt rád a za pět pětek... no neber to :)(17.11.2010)

Pro mě moc příjemné překvapení, neboť jsem netušil, že z toho popíku lze při koncertě vyždímat tolik energie (zvláště dechová sekce působí velmi profesionálně).(14.4.2011)

• Oyer

nádherné, dokonalé a naprosto odreagující koncert. Vzpomínka na mé vysokoškolské léta. Srdeční záležitost. Krajčo umí a umí tak aby to vše dokonale ladilo a bylo neskutečně precizní. Tady mu Praha doslova a do písmene ležela u nohou.(6.3.2011)

A taky nemám ráda Krajča(12.9.2009)

Super koncert...troufám si říct, že ten v Opeře byl ještě o kapánek lepší, ale to na kvalitě tomuto neubírá. Richard Krajčo je šoumen a z vlastní zkušenosti z jejich živých koncertů vím, že tu není nikdo (snad možná Jiří Macháček z MIG 21) kdo by uměl tak rozproudit publikum a na podiu ze sebe dostat úplně všechno...musí mít skvělou kondici , protože během koncertu se nezastaví a furt blbne. Škoda, že teď na rok přerušují...ale aspoň se dočkáme třeba skvělé nové desky.(8.10.2011)

Rychard Krajčo je opravdu showman a ten koncert se mu opravdu povedl, výborný hudební záznam.(20.11.2010)

Už jen za ty kousky kterými prokládaji skvěle namíchanou muziku si zaslouží 5 hvězdiček. vždy to zpříjemní poslech :) mám namysli dechovku, po schodoch, nebo jak pražáci zpívají pro baník, atd atd. velmi příjemný koncert, u kterého se nedá nudit ani na DVD. jen si myslím, že by měli zavčasu vyměnit zvukaře a vyhodit ty nasamplované věci jako jsou ty smyčcové části u některých písnček trošku to ruší.(16.4.2012)