Barney & Friends (TV seriál)

Dobrodružný / Rodinný / Komedie / Fantasy

USA, 1992, 30 min

Tak tohle je neskutečný mazec. Americká klasika, ze které si mnoho lidí tak rádo utahuje konečně navštívila jeden z nespočetných dětských kanálů (asi JimJam, ale nejsem si jistý) a "vysloužila si" český dabing. A to je ultimátní zábava. Seriál, ve kterém se takřka v jednom kuse zpívají jednoduché písničky mají sice fajnový překlad, ale úporná snaha některých dabérů o vyluzování zvuků alespoň vzdáleně připomínajících zpěv je úžasná. Především ve chvíli, když chlap zvýšeným hlasem zpívá text malé holčičky. Ty tři hvězdy dávám proto, že už se mi dlouho nestalo, abych smíchy spadl pod stůl (ne, alkohol v tom opravdu nehrál roli). P.S.: První dvě zde uvedené "herečky" si pak pod svá bezpohlavní křídla vzal Disney Channel. Bůh s nimi.(24.5.2009)

Když večer nemůžu spát, tak přepnu na Jim Jam a s vysokou pravděpodobností přepnu na Barneyho a díky českýmu dabingu mám o zábavu postaráno...:D(11.6.2009)

Moja sestra to rada pozerá, síce tomu nerozumie ale je zjavné že ju to baví. Ja tomu rozumiem a baví ma to len preto, pretože to je celkom haluz. Pesničky sú v pohode - textovo - ale ten dabovaný spev ... tam ta sranda začína. Mám pocit že DJ Obelix to vystihol všetko. Pre deti to je aj by som povedal že poučné, pre tých odrastených to po veľkom množstve častí začína byť otravné. Na záver len dodám že najobľúbenejšie diely sú so Selenou (dôvody radšej vynechám :D)(14.9.2011)

• BuryGol

Možná to zase tak strašný neni, ale když mi to sestřenčiny dcerky pouštěly furt dokola, dosáhnul jsem totální averze!(23.8.2009)

• DinoRaptor

Výsměch všech dinosaurů. To už dinosauří plyšáci v hračkářství jsou věrohodnější.(10.1.2010)

Ten dinosaurus má niečo do seba. Len škoda, že je ružový, inak by som dal 5*. :-D(13.8.2009)

Mě osobně se Barney a jeho přátelé moc nelíbí, ale mému špuntovi to nesmím přepnout jinam, takže to má nejspíš úspěch.(19.10.2010)

• MP17

Katastrofa, dítěti pouštět leda za trest. Ale asi chápu ty, kteří to v určitém stavu ocení...(6.3.2012)

• rencica

Minule pozerám s 5 ročnou sesternicou Barneyho a co nevidím.... ze Selena Gomez.... no skoro ma prekotilo.... ale inak k***tina na n-tú(30.3.2011)

• DDCC

Viděl jsem asi jeden díl, a to jen kvůli Seleně a Demi. :D(29.4.2012)

Súhlas s DDCC. 3*(5.5.2012)