Reklama

Reklama

VOD (1)

Film pojednává o soupeření Camp Rocku a Camp Staru, táborů u jezera, jejichž zakladatelé a lídři jsou velcí rivalové. Když první den Camp Star přebere Camp Rocku většinu zaměstnanců, pro tábor Camp Rock je to velká rána. Naštěstí je tady Mitchie, Shane a parta lidí, kteří chtějí kemp zachránit. Mitchie se s vervou pustí do organizování a zdá se, že vše klape, jak má, ale jen do chvíle, než někteří začnou pochybovat nad tím, který kemp je vlastně lepší. Camp Rock tedy učiní razantní krok - vyzve Camp Star na souboj. Zakladatele Camp Staru napadne, že rozhodnout, kdo se stane vítězem turnaje, by měli televizní diváci. Začnou tedy velké přípravy obou kempů a Mitchie je do nich tak zabraná, že začne všem kolem sebe ubližovat a na všechny křičet. Ostatní se rozhodnou, že ji v jejím úsilí nenechají samotnou a společně se pustí do práce. Ve filmu je chytře zachyceno trápení obou kempů, zejména Camp Rocku, a ukazuje se také, že peníze nejsou všechno. Ve finále soutěž prospěje oběma kempům. (suzanne1997)

(více)

Recenze (96)

rublik05 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná o totožný počin, jakým byl první Camp Rock. Opět hromada teplých písniček, příjemná letní atmosféra, dětští herci hrají pořád stejně, tempo rovněž ujde. Příběh není nikterak složitý, do komedie tohoto typu je však plně dostačující. Nepatřím rozhodně mezi cílovou skupinu, nicméně přežil jsem to ve zdraví a s přimhouřením očí musím uznat, že pro teenagery to ve své době musela být ideální záležitost. 4/10. ()

rogger 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tváriť ako obrovsky vážny kritik filmov. Sám síce nie som na seba moc hrdý, že som film ktorý je určený pre teenagerov a deti videl 2 krát,no podotýkam , že vždy to bolo za účelom odpočinku po prekalenej noci. Čiste z pohladu detského(či rodinného) muzikálu je Camp rock 2 tak isto ako jednotka úplne neškodnou a dokonca mierne poučnou zábavkou. Jednoducho disneyovka posledných rokov. Takže veselo do toho a neberte sa príliš vážne. Určite zo mňa neubudlo a uvedomil som si to, že dnes puberťákom stačí k zábave to isté, čo pre rokmi stačilo mne. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem dát 2*, ale nemohla jsem se přenést přes to, jak na konci Mitchi, u ohně, tu hubu otevřela jak Lucka Bílá a bohužel u toho vypadala hůř. Příběh - ha, ha, sezbírané všechno kolem. Písničky, choreografie; high school musical (1,2,3), Let's dance (1,2,3) + trocha originality. Silná jedna hvězdička. Děkuji, že jste pomohli mému supersarkastickému úsměvu na svět. ()

Moni33 

všechny recenze uživatele

Někdy nechápu, jak mohli zrovna Jonas Brothers dopustit aby hráli v takové slátanině. No neříkám, že jsem jejich obrovská fanynka, ale jejich písně se dají poslouchat. Nemám zrovna v oblibě tyhle disneyovské muzikály, vše tam působí naprosto nereálně dokonale! Jak říkám, zde se mi líbili pouze Jonas Brothers :) Demi Lovato je jak zpěvačka tak herečka příšerná! A některé ty písničky, co zde zazní jsou hrozné! Jediná nádherná byla ta, co zpíval Nick...:) Jinak mě na filmu skoro nic nezaujalo. Možná jenom některé vtipné scény Kevina (ani nevím jestli se takhle jmenují ve filmu:)), když dostane ty malé rockery :) Vždy mě rozesměje ten jejich žertík ve videu, jak mu na ruku nastříkají šlehačku :) ()

Dashiella 

všechny recenze uživatele

Oproti vyslovenej debilite prvého filmu (pretrpela som si ho celý...) tvorcom došlo, že vytvorili ďalší "teenage-kult", tak sa trochu polepšili. Naďalej je scenár priemerný, na zopár svetlých výnimiek a musím sa priznať, že ako "znalec problematiky" som roflovala pri srandičke o úzkych nohaviciach a tamburíne:) Veľmi sa mi páčila Heart and soul, ostatné piesne sa aspoň ten raz určite dajú vypočuť. Herecky a režijne to občas celkom príjemne prekvapí. Sú ľudia, čo vypnú mozog pri Kuriérovi, maratóne Saw či trilógie Underworldu, tak prečo nie aj pri Camp Rocku dva ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Během scény, kde se Mitchie (Demi Lovato) a Shane (Joe Jonas) pohádali, spolu herci nemluvili, aby scéna neztratila svou intenzitu. (odmocnina)
  • 1 500 šťastných fanoušků bylo pozváno, aby se stali komparzisty ve scéně Camp Stars. (LUKICKK)
  • Joe Jonas (Shane Gray) a Demi Lovato (Mitchie Torres) spolu krátko tvorili pár aj v súkromí. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama