Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark Hoffman (Costas Mandylor) pokračuje v krvavém odkazu svého mentora Jigsawa (Tobin Bell), jenž před léty celou zvrácenou hru odstartoval. Kdo si pro tentokrát zaslouží bojovat o svůj život? Jaké hračky čekají na ne zcela nevinné oběti? A hlavně, řekl už mrtvý Jigsaw své poslední slovo? Jednu z rolí v šestém dílu slavné krvavé série získala vítězka soutěže Scream Queen hudební stanice VH 1 Tanedra Howard. Název soutěže odkazuje na titul scream queen, který kdysi nosila herečka Jamie Lee Curtis za účinkování v hororech jako Mlha nebo série Halloween. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

SidVicious

SidVicious (hodnocení, recenze)

Tak jsem si řekl že se na to podívám ze srandy.Ať uvidím jak saw strádá.Ale oproti předchozím dílu jako 5,4 a 3 je tohle lepší.Brutalita a pěkné nástrahy nechybí ale taky nechybí protáhlost film lišící se od tří posledích dílu je stále na dně se serii Saw.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Podla mna, vždy je to o tom istom, teda kvalita, dej, zápletka, ale nie je to zlé. Hodnotenie preto malo byt rovnaké u S2, S3, S4, S5 či S6. Do extrému už ide film svojimi "masopraktikami". Ked to preženiem, tak v nasledujucom dieli bude človek/ludia, čo si majú odtat obe nohy, obe ruky a genitálie, lebo neprežijú; a oni to urobia (!!). Samozrejme, že si majú vybrat smrt (velakrát aj rýchlu=bezbolestnú), ale oni nie....davaj do ruky mačety, nože, žiletky, píly a poď ho na "masopraktiky" s vlastným telom :) Ten koniec bol spravený bravúrne (scenáristicky), ked detektív pozabijal svojich kolegov. Moje hodnotenie: 69%

Lochnes009

Lochnes009 (hodnocení, recenze)

čakal som nudu ale bol som milo prekvapený,aj napriek niektorým ohratým cliché,bol 6diel lepší ako dva posledné

Elvito

Elvito (hodnocení, recenze)

fbiman: Divil by som sa keby práve títo ľudia čo tu diskutujú nemali túto skladbu v počítači...

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

divný, že šestej díl téhle série má nakonec zrovna docela hezký hodnocení :)

chelsea17

chelsea17 (hodnocení, recenze)

Mělo to skončit už mnohem dřív.Tento zatím (bohužel) poslední díl byl jasně nejhorší.Hlavně scéna se sekretářkou,která má 60s na osvobození a trvá to několik minut a ještě ten triviální konec,kdy padá někam dolů,to opravdu není věrohodné navíc jak jinak než před zasažením smrtelné rány ... opravdu hrozné.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Konečně sem mohl po 5 sawu dát zase 3* protože aspon pro mě si to VI zaslouží Greutert se chytil šance a dokázal že saw ještě opravdu nekončí sem velice zvědavej jak dopadne VII v jeho rukou a doufám že aspon tak jako VI nelí líp

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

2Žralok: Mám to ověřené. Koho jsem seznámil s prvním dílem je vysloveně znusen, co z toho udělali za nekonečný seriál. Do třetího dílu v pohodě, jen zapomenout na to, že to má pokračovat.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

st.ranger- Mluv za sebe. To že to nezajímá tebe neznamená že to nebaví ani nikoho jinýho...

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Ne nízký hodnocení to rozhodně nemá kvůli nepochopitelnosti(to by měl 6. smysl či filmy Davida Lynche hodně nízký hodnocení), ten film je prostě tak děsně natahovanej, že už je to vaření z vody.

 (hodnocení, recenze)

nejste normalni asi,se nedivim ze to ma tak nizky hodnoceni kdyz ten film polovina ani nepochopi,jigsaw tam musel dat nevine lidi a vite proc? protoze musel ukazat ze to stejny delal i ten doktor podle jeho posranyho vzorce....(stejne to nepochopite)

Elvito

Elvito (hodnocení, recenze)

saw mam rad ale toto mi tiež vadilo, a ešte ta stara baba a ten chlapik co nikoho nemal, tí si tiež nemohli zvoliť

venom14

venom14 (hodnocení, recenze)

mzss1:To ano,ale když chce lidi něco učit,tak mi příde blbí zabíjet nevynný lidi.

Geller

Geller (hodnocení, recenze)

Nechápu, proč si to hraje pořád na morálku a možnost volby (schopnost přežit), když pak nechá v klidu odprásknout 6 lidí (nakonec 4 padli za vlast), když absolutně nemají moc s tím nic udělat. Jo mluvím o tom kolotoči pěkném. Příde mi to dost nedotažený bohužel.

 (hodnocení, recenze)

xhc muj clovek..te scenky jsem si vsiml i ja ,ale az doma v kine jsem odesel , a ma docela urcitou vahu dejovou

Reklama

Reklama