Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americké komorní drama režiséra Abe Levyho vypráví o manželském páru, který se marně snaží počít vlastní dítě. V zoufalé snaze po rodičovství si najmou mladou ženu jako náhradní matku, jenže situace se nečekaně zkomplikuje. Do budoucí matky se totiž zamiluje manželův šéf, který také touží stát se otcem a hodlá své sny realizovat právě s ní. A zmatek, který tím vyvolá, obrátí život všech aktérů příběhu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

freddy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film o zajímavém tématu, ale bez zajímavých nápadů. Asi tak bych stručně zhodnotil tento snímek. Ono to samozřejmě zase až tak špatné není. Manželský pár nemůže mít děti, tak manželka svého partnera Stellana téměř donutí, aby se vyspal s jednou ženou, která jim přislíbí, že když otěhotní, tak dítě bude jejich. A skutečně také otěhotní, jenže s touto ženou začne chodit Stellanův šéf a vše se začíná komplikovat. Jedná se o pozoruhodnou vztahovou studii, která je svým zaměřením neuvěřitelně depresivní. A to nejen po dějové stránce, ale i co se týče kulis, protože film příliš nestřídá barvy a filmu jasně dominuje studená bílá barva, což není nikterak povzbudivé. Kromě toho se zde téměř žádná postava neusměje a veselost či alespoň náznak optimismu zde rozhodně nehledejte. Celý film od začátku směřuje k neveselému konci a musí být téměř každému divákovi jasné v průběhu sledování filmu, že tohle nijak vesele skončit nemůže. Co mi však velmi vadilo na tomto filmu, to byla předvídavost děje. Všechny extrémy a zvraty, které mohly být zapracovány do děje, jsou zde skutečně použity, takže jsem vždy dokázal dopředu odhadnout, co se stane v nejbližší době. Co se týče hereckých výkonů, tak ty jsou v rámci možností výborné. Překvapí zde především Matthew Lillard, kterého znám hlavně z komedií jako parťáka Freddieho Prinze Jr. Tady si ovšem střihl velice dospělou vážnou roli, a dost se mu to povedlo. Celkově tedy považuji film za průměrnou záležitost, která dokáže zaujmout tématem, ale už ne originalitou či nějakou inovací. Uděluji tím pádem tři hvězdičky. ()

Květula 

všechny recenze uživatele

Sice celou dobu víte, jak to nakonec dopadne, ale je to zahrané tak dobře, že vás to stejně překvapí, zasáhne a zabolí. ()

Liduskaa 

všechny recenze uživatele

Film bych nehodnotila jako úplně zbytečný,spíš nevyužitý...to je to slovo!!!absolutně nevyužitý!a navíc hlavní hrdinka myslící jen na sebe a především na sebe... bohužel jen za tři... ()

Jezkobezko 

všechny recenze uživatele

Toto bola tazka skuska na city...cele mi to pripadalo velmi depresivne a naviac hlavna postava je tak nechutne sebecka, ze...proste nieco mi uviazlo v krku.Za 4. ()

Reklama

Reklama