Reklama

Reklama

Recenze (5)

Dale 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduchý príbeh a akčné scény, ktoré vyvolávajú úsmev na tvári, robia z tohto vojnového filmu podpriemerný zážitok. Veľa času zaberá úplne zbytočná romantická linka (ale bez nej by žiadny producent film neschválil, romantika proste musí byť) a tak počas výcviku nezostane čas na všimnutie si Laddových spolubojovníkov. Zaujme len Harry Andrews, zvyšok je len komparz. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zadní projekce je v tomhle snímku skutečně příšerná, ale jinak se jedná o docela dobré zachycení výcviku rudých baretů, kteří se mají stát silnou zbraní při válce s Němci. Stejně tak bojové scény jsou velmi dobré a snímek tak vítězí na tom, že herecky je to zvládnuto. Příběh není úchvatný, ale jeho zpracování se povedlo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tuctovy film o druhej svetovej vojne, ako nasadit britsku diviziu proti nemcom- Briti im mali nieco ukradnut. Kazdopadne moc sa keca a akcie je zufalo malo tuna . 50 % ()

Noddy

všechny recenze uživatele

Nakrútené podľa skutočnej udalosti. Briti sa dozvedia, že Nemci majú nový druh radaru, ktorý je umiestnený na pobreží pri Brunevale. Uskutočnia kombinovanú operáciu výsadkárov, ktorých úlohou je tento radar, alebo aspoň jeho dôležité súčiastky ukradnúť. ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Akční jednohubku s krátkou stopáží, takže se dá přežít i ta ultra zlá (čti nechtěně vtipná) zadní projekce. A potěší výrazné držky Anton Diffring či Harry Andrews. 55% PS: Jeden herec tady vypadá jako Ilja Prachař. ()

Reklama

Reklama