Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentka CIA Jane je odstřihnuta od Firmy a je na ní uvaleno stíhání za vraždu. Je nucena uprchnout z obklíčení a vyřešit svůj problém. Odjíždí na Trinidad, kde se zmocní peněz a programu na CD z bankovní schránky. Pomáhájí v tom náhodný britský cizinec Lars, který jí původně chtěl získat do postele, ale vše se zvrtlo a on je do nastalé situace zatažen. Jak to agentka vyřeší? (c.tucker)

(více)

Recenze (6)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Ak sa divák chystá prehniť pri tomto filme 90 minút svojho čoraz kratšieho života, tak jedine v teple obývačky a mať pritom poriadne naprdené v kresle. V žiadnom prípade sa neoplatí hrnúť sa v tejto kose do kina (silne však pochybujem, že sa toto dielko do kín dostane). Totiž televízne spracovanie tisíckrát prežutého námetu z prostredia SíAjEj, ktorej vedenie si chce nechutne prihriať vlastnú polievočku a tajne tajný agent z utajene utajeného utajenia im na to príde, ma nezohreje ani na pracovnú teplotu. 2,4 promile (tento víkend). ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční podívaná, která tu už byla a bude. Velmi podobný motiv jako Bourne. Nizkorozpočtovka, ale nenudí, je to svižné, občas s hluchými místy, které se ale v krátké stopáži ztrácí. ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Slubny zaciatok sa nakonie zvrhne do "nepriestrelnych" a neznicitelnych hlavnych hrdinov. Skoda, lebo ak niekto vystriela "lavou zadnou" 5 ludi so specialneho komanda a nasledne nevie trafit tromi zasobnikmi iny terc, tak je proste ako postava neuveritelny... A milujem sceny, kde postreleny ucastnik, ktoremu ide o zivot ako fyzicky tak aj zdravotne, si kludne zasexuje s partnerom, s podobnym problemom. Skoda, par veci vylucit a siel by som mozno aj na 4* ()

frahor 

všechny recenze uživatele

Tak trochu Jason Bourne (kde to jsem, co to je?), tak trochu Dlouhý polibek na dlouhou noc (kde to jsem, co to je?), tak trochu Quinnův případ (jsem v opuštěném komplexu na tropickém ostrově, co to je?)... tak trochu jedna hvězdička (co to má jako být?). Celkem slibný začátek nedokázali tvůrci využít ani na 50 % (zabiják CIA "na odpočinku" a její rodina jsou obětováni pro interní pletichy dalekosáhlých důsledků). Když se děj po 30 minutách - tj. 1/3 filmu - přenesl na tropický ostrov (daňový ráj s ležérním přístupem k vymahatelnosti mezinárodního práva), začal jsem se nudit a přemýšlel, kde jsem tyhle postupy už viděl. Na druhou stranu musím dát plus za relativně pietní završení příběhu (kdo četl "2999: Třetí milenium" od Petera Schmidta, určitě ocení) - kdyby to byl videofilm se Stevenem Seagalem, hlavní padouch projde pěstní (resp. dlaňovou) konfrontací s hlavní postavou a diváka čeká velkolepá katarze s klávesovou imitací smyčců a vrstveným záběrem na svatou trojci v podání čerstvého hrobu, vlající americké vlajky a dojatého hrdiny rekapitulujícího vzpomínky. Hmmm, vlastně by to mohlo být horší... dám teda nakonec DVĚ HVĚZDIČKY. ()

Kyblik78 

všechny recenze uživatele

Celkom dobré Béčko akčného filmu, žiaden zázrak, ale dalo sa pozerať. Predpokladám že v kine to nikdy nebude, ale ak TV film prípadne DVD celkom ujde. ()

Reklama

Reklama