Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman
Trailer

VOD (1)

Amazonky vedené královnou Hippolytou porazily boha války Arese. Ten je z příkazu Dia uvězněn na mystickém ostrově Themyscira, kde má být na věky střežen. O staletí později však na ostrově ztroskotá letadlo s americkým vojenským pilotem Stevem Trevorem. Zatímco Amazonky soutěží o to, která z nich doprovodí Trevora zpět do světa lidí, Ares uprchne. Hippolytina dcera, princezna Diana, která soutěž vyhraje, má tudíž na starosti hned dva úkoly - nejen dopravit Trevora domů, ale také dopadnout a znovu uvěznit Arese. Dobrodružství nové hrdinky Wonder Woman, která je obdařena silou Herkula, moudrostí Athény, rychlostí Merkura a krásou božské Afrodity, začíná... Animovanou dobrodružnou fantasy režírovala Lauren Montgomeryová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Superhrdinů je hodně, od Supermana počínaje a nevím, kým konče. Ale superhrdinek tolik není. Jednou takovou je právě Wonder Woman. S touhle komiksovou postavou jsem se setkala prvně díky šílenci Jacku Blackovi, který ji měl i své parodii na Pavoučího muže. Tenhle kreslený příběh by si zasloužil i jinou podobu. Roli válečnice by si mohla vystřihnout Angelina Jolie, Jordana Brewster nebo třeba Magan Fox. Žádná jiná herečka mě totiž nenapadá. Ovšem, i tak šlo o velice slušnou a povedenou akční jízdu, u které jsem se zase jednou pořádně pobavila. Takže, bez jakýchkoliv rozpaků dávám plný počet bodů. Wonder Woman si je zaslouží bez výhrad. ()

Admirall odpad!

všechny recenze uživatele

spoiler, ale inak sa to nedá... toto bolo doteraz asi to najhorsie co som od DC videl... Amazonka na nevideľnej stíhačke ide zachrániť svet od chlapa, ktorého zachránil Hádes od jeho kliatby, ktorý bol len tak mimochodom nakreslený este horsie ako z tej disneyovky o herkulesovi :D Z nicoho nic sa tam zjavuju nejake lietajuce netopiere velke ako lietadlo minotaure a kadejake ohyzdy a ked je po vsetkom tak zmiznú niekde do tieňa stromov. Vykrádačka gréckej mytológie, ktorá proste vystrelila úplne zle. Ak písal scenár Ivo Benda tak sa tomu nedivím, ale toto je proste odpad... ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Co dál s Wonder Woman, feministickou princeznou Amazonek navlečenou v hvězdách a pruzích, zaprášeným reliktem naivního komiksového pravěku? Na to tento povedený animovaný origin neodpoví, její zápas s bohem války Árem se však může pyšnit svižnými bojovými scénami, živými postavami a hlavně notnou dávkou vtipu při poznávání moderního světa a mužského plémě. Být to scénáristicky trochu dotaženější (nezvěstný sestřelený pilot se vrátí do práce a nikdo se neptá, v jednu chvíli bojuje s mytickými kreaturami schopněji než WW sama), tu čtvrtou bych asi dal. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Klasická USA animace hranatých obličejů i postav, což se mi příliš nelíbí, ale nic s tím nenadělám. Děj je asi takový, že vezmeme řecké bohy, správně skloňujeme jejich jména, strčíme Amazonky na ostrov, kde se užírají prá tisíc let nudou, pak sem přihodíme pilota F22. mrknem na kontinent, zas si pohrajem s bohy, osvobodíme boha války a zas se ho zbavíme. Způsob mluvení mi připadal poněkud strojený, nepřirozený skoro až nelidský, jako kdyby mluvili roboti. Souboje nijak nenadchnou, ale s velkou dávkou snahy se těch 60 minut dá přežít. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

hmmm další povedená filmováDCkomixovka...tentokrát s asi nejvíc sexy superhrdinou, notnou dávkou akce a v neposlední řadě humoru......Nebudu tu předstírat, že mythologii většiny DCsuperhrdinů znám a že tím pádem chápu, kde vzaly amazonky-odříznuté od okolního světa-neviditelnou stíhačku, nebo proč v Justice League WonderWoman lítá a tady ne-e...ale to jsou drobnosti-je to fajn zábava a to je hlavní ;-) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • První sestřih filmu obdržel od asociace MPAA hodnocení R (nepřístupný mládeži do 17 let) – množství násilných scén tak muselo být vystřiženo a snímek nakonec získal lukrativnější rating PG-13. (fiLLthe3DD)
  • Deimos, který ve filmu vystupuje jako Áreův agent, byl ve skutečnosti jeho vlastním synem. (Darth Revan)
  • Etta Candy je rovněž postavou z komiksů o Wonder Woman, ale v současné době je zobrazována jako vojenská důstojnice s nakrátko střiženými vlasy, která se stala jednou z přítelkyň Wonder Woman. (liquido26)

Reklama

Reklama