Reklama

Reklama

Láska na druhém konci

  • USA The Other End of the Line (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dvě země, dvě kultury a jedna šance na lásku. Pravá láska volá, ale nikdy nevíte, koho naleznete na druhém konci linky! Když se půvabná zaměstnankyně zákaznického servisu Priya (Shriya Saran) v indické bance zamiluje do amerického manažera Grangera (Jesse Metcalfe) přes telefon, oba začínají nacházet rozdíly ve svých kulturách. Při své velké slabosti pro veškeré americké věci a se srdcem plným snů Priya odlétá do San Francisca, kde se setkává se svým osudem. A vypadá to na lásku na první pohled. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Rutinní romantická americká komedie pracující s nejprimitivnější kostrou svého žánru. Zdánlivě nemá čím překvapit nebo potěšit, ale právě pro doslovné citace s důrazem na příběh o dvou různých kulturách, mohou být ctitelé nadšeni, případné kolemjdoucí nemá co urazit. Nechybí programově rozkreslené postavy, včetně cholerického tatíka, věrné přítelkyně a z pohledu Američanů i typicky rozvětvená indická rodina. Mám-li tedy slabost pro hezké indické tvářičky a neagresivní romantický humor, který není ovšem tak vtíravý jako klasiky s Hughem Grantem, mohu dát velice dobré hodnocení. A přiměje-li tento film k zabroušení směrem k bollywoodské produkci, splnil své poslání na výbornou. Konečně, kromě hlavního kouzelného dua (opravdu chybělo jen málo a bylo tu finále dosahující závěru prvního Krokodýla Dundeeho) je tu zajímavě obsazena i Sara Foster z nového 90210 a Anupam Kher, který je univerzálním představitelem snad všech indicko-amerických otců od Blafuj jako Beckem po Mojí velkou indickou svatbu. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Dost neuvěřitelný příběh, ale dívat se na to dalo a mě ke štěstí stačilo vidět Jesse Metcalfe. Přišlo mi teda divný, že by si zaměstnankyně "call centra" v Indii mohla dovolit za svůj plat letět do Ameriky a ještě se tam ubytovat v docela slušném hotelu. Pak ale už jí pochopitelně štěstí spadlo do klína a zatímco ostatní by si hotel museli platit, ona dostala zadarmo jeden z nejhezčích pokojů a pak ještě navíc krásný šaty. Co mi ale vadilo nejvíc, byl ten happyend na konci. Vážně by si to mohli odpustit, mě by třeba spíš zajímalo jak to vyřeší s tim, že ona bydlí v Indii a on v Americe, kdo se přestěhuje kam, ale to už do "pohádky" nepatří. 3* ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nevýrazné, bez náznaku vtipu, predvídateľné od prvej sekundy a o nejakej romantike sa radšej ani nebavme. Navyše rozťahané na 102 minút ako sopeľ po rukáve. Slizký amícky playboy a naivné indické dievčatko spolu budujú vzťah cez polku sveta... Nuda, fuj, hnus. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nudná romantika jejíž bezmocné postavy, vydány na pospas děsivému scénáři, jsou nuceny k nelogickým a často zcela nesmyslným krokům, potáceje se přitom mezi podivnými vedlejšími figurkami, které asi měly být komickým prvkem. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neskutočná hlúposť, to fakt Amerike dementi nemajú čo robiť, ak volajú kvôli každej prkotine? Alebo sú až tak zaostalí? Jediná pozerateľná tu bola Shriya Saran, inak dej horší než u Pilcherovej. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Přeslazené jak červená limonáda na koupališti. A taky tak ulepené. Žádný nápad, nebo snad dokonce vtip. /24. 8. 12./ ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se, že to bude jeden z těch filmů, co nestojí za nic, ale fakt jsem se zmýlila. Mile mě to překvapilo. Opravdu doporučuju. Jako oddychovka je to super. Herecký obsazení bylo fakt okouzlující. Dávám 75%. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento film by sa dal kľudne nazvať retardovanou idiotinou na objednávku multikulturalistov, ktorý bol robený podľa zaužívanej osvedčenej šablóny, pre potreby komerčných televízií. Jediné, čo mi ho takým, ako som spomínal nerobí, je dobro, láska z toho sršiaca, je to milé a navyše hlavná dvojica je okúzľujúca, Shriya Saran je nádherná Indka, avšak takých veľa podľa mňa nenájdete. Napriek tomu, že sa mi hlavná dvojica páčila, je nereálna. Zoznámenie je zaujímavé, len ma mrzí, že také klamstvo má ešte oficiálny charakter a nie je odsúdené. Ďalej je tu odsúdeniahodná reklama na používanie kreditných kariet, veľmi nezodpovedné, chápem prečo je kríza. Megaklišé je tu v podaní stretnutia formou zrazenia sa, ďalej v podobe tajenia identity, nachytania s inou ženou v hotelovej izbe, prezradenia skutočnosti okolo života hlavnej hrdinky, zasnúbenia, prehovorenia celý čas mlčiaceho pána, scéna pri oceáne, záverečná scéna jedenia na dvore, kde sa všetko dobre skončí a všetci si šťastne sadnú za stôl, bláznivá indická rodina, cesta taxíkom, bláznivou rikšou, cesta rodiny starým a malým autom, podporovanie, že ak chce byť chlap šťastný, musí ísť do rizika, záverečné povýšenie obidvoch, vyriešenie vzťahu na diaľku. Taktiež veci ako, že odmietnutý budúci manžel z drsnej kultúry všetko pochopí a zachová sa milo, popálenie sa horúcim exotickým jedlom, neoriginálna hudba prevzatá dokonca z filmu Pretty woman, lacná melancholická hudba počas filmu, scenár milý, ale ako z odpadkového koša, dej s trápnymi zápletkami, napríklad nachytanie pri reči, že je pre neho ona len trofej na vystatovanie sa na večierky, skrátka tento film by si nezaslúžil ani hviezdu, celkové hodnotenie je podľa mňa premrštené aj svetovo a aj na tejto stránke, ale dobro to zachraňuje. Tento film je inak typickým zvratkom, ktorým nás v dnešnej dobe kŕmia. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Láska na Druhém Konci sa snaží tváriť ako mix Lásky cez Internet a Pretty Women..a vôbec tento mix nedopadol zle...dve rozličné kultúry, dvaja zamilovaní ľudia a celkom prijateľne síce s nevyhnutnou dávkou klišé urobená komédia..ale veľmi príjemná a to vďaka nádhernej herečke Shriya a celkom fajn zapadujúceho do tohto filmu Jesse Metcalfovi ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Nemám v lásce arabskou/indickou kulturu, takže jediné, co mě v tomto filmu bavilo, bylo moje oblíbené město San Francisco. (I když jsem tam nikdy nebyla, ale to přece vůbec nevadí...). Kromě toho, snímek jsem viděla z donucení..... Prostě strašná blbost a nazdar! ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Pri pozeraní som si uvedomila, že som už hoodne dávno videla s dabingom a teraz s titulkami, hindštiny tam bolo málo a samotná angličtina s titulkami nič moc. Celkovo je príbeh naozaj veľká klasika, aj keď inak spracovaná americkými filmármi, je to viditeľne iný štýl aj keď herci a prostredie čiastočne indické bolo. Vo všeobecnosti to nebolo zlé, ale nie je to india... možno vhodné svojim štýlom pre niekoho, kto s indiou začína ako prvý kontakt... ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Hlavní představitelka byla neuvěřitelně přesvědčivá. Když k tomu přidám pár dobrých chvil, kdy jsem se i smála a byla zvědavá, co bude dál, tak na jedno zhlédnutí to byla příjemná podívaná. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Nie je fér žiadať, aby bola romantická komédia úplne realistická, ale istá úroveň vierohodnosti by uľahčila vtipkovanie, ako aj nádych jemnosti v scenári. 5/10 ()

made1 

všechny recenze uživatele

Prostě jsem romantik a tento film mě zastihl v té správné náladě, ale nemám proti němu nic. Jsem pyšná na ni, že dokázala vzít osud do svých rukou, na něho, že sebral všech pět pohromadě i na otce, za tu jeho řeč před snoubencovou rodinou. Hledáte romantiku okořeněnou Indií? Našli jste ji. Ani já to nečekala. ()

Reklama

Reklama