Reklama

Reklama

Láska na druhém konci

  • USA The Other End of the Line (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dvě země, dvě kultury a jedna šance na lásku. Pravá láska volá, ale nikdy nevíte, koho naleznete na druhém konci linky! Když se půvabná zaměstnankyně zákaznického servisu Priya (Shriya Saran) v indické bance zamiluje do amerického manažera Grangera (Jesse Metcalfe) přes telefon, oba začínají nacházet rozdíly ve svých kulturách. Při své velké slabosti pro veškeré americké věci a se srdcem plným snů Priya odlétá do San Francisca, kde se setkává se svým osudem. A vypadá to na lásku na první pohled. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Láska na Druhém Konci sa snaží tváriť ako mix Lásky cez Internet a Pretty Women..a vôbec tento mix nedopadol zle...dve rozličné kultúry, dvaja zamilovaní ľudia a celkom prijateľne síce s nevyhnutnou dávkou klišé urobená komédia..ale veľmi príjemná a to vďaka nádhernej herečke Shriya a celkom fajn zapadujúceho do tohto filmu Jesse Metcalfovi ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Točí se romantické komedie jako 50x a stále poprvé, které nás mají víc pobavit než zahltit romantikou. Točí se romantické komedie jako Chceš mě, chci tě, které se nás hereckým obsazením pokouší přesvědčit, že jsou trháky roku. Točí se romantické komedie jako P.S. Miluji Tě, které nás dojímají až k slzám. Točí se romantické komedie jako Vrahouni, které kromě zamilovaných pohledů přináší i nějakou tu akci. A točí se romantické komedie jako Láska na druhém konci, které nás mají…….proč se vlastně točí romantické komedie jako Láska na druhém konci?! ()

Reklama

Ká$aM.D 

všechny recenze uživatele

Filmů je tento je obrovské množsví, ale přesto je tento nečím zvláštní. Nedokážu říct, čím to je… možná velmi sympatickým obsazením hlavních rolí, ale každopádně nápad zfilmovat lásku, která vznikla po telefonu na vzálenost téměř přes půl světa je originální a výběr právě Indie a nádherné indické herečky Shriy Saran se povedl. Už od začátku filmu je konec filmu lehce předvídatelný, ale přesto film po celou dobu není nudný a vedlejší role jako třeba cholerického indického otce, byl skvělý nápad. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pozor, nezastavujeme. A jedeme rovně. Láska na druhém konci je od začátku plná všech klišé, které člověka vůbec dokážou napadnout. Pokud si uděláte seznam a budete si je odškrtávat, tak vám na konci nic nezbyde. Záleží pak jen na divákovi samotném, jestli mu jsou ti 2 sympatičtí, a jestli se mu další romatnické dramedie líbí. Není tu vůbec nic zajímavého nebo překvapivého, ale to by tady čekal fakt jen naprostý blázen. Potom se to na neutrál přežít dá. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento film by sa dal kľudne nazvať retardovanou idiotinou na objednávku multikulturalistov, ktorý bol robený podľa zaužívanej osvedčenej šablóny, pre potreby komerčných televízií. Jediné, čo mi ho takým, ako som spomínal nerobí, je dobro, láska z toho sršiaca, je to milé a navyše hlavná dvojica je okúzľujúca, Shriya Saran je nádherná Indka, avšak takých veľa podľa mňa nenájdete. Napriek tomu, že sa mi hlavná dvojica páčila, je nereálna. Zoznámenie je zaujímavé, len ma mrzí, že také klamstvo má ešte oficiálny charakter a nie je odsúdené. Ďalej je tu odsúdeniahodná reklama na používanie kreditných kariet, veľmi nezodpovedné, chápem prečo je kríza. Megaklišé je tu v podaní stretnutia formou zrazenia sa, ďalej v podobe tajenia identity, nachytania s inou ženou v hotelovej izbe, prezradenia skutočnosti okolo života hlavnej hrdinky, zasnúbenia, prehovorenia celý čas mlčiaceho pána, scéna pri oceáne, záverečná scéna jedenia na dvore, kde sa všetko dobre skončí a všetci si šťastne sadnú za stôl, bláznivá indická rodina, cesta taxíkom, bláznivou rikšou, cesta rodiny starým a malým autom, podporovanie, že ak chce byť chlap šťastný, musí ísť do rizika, záverečné povýšenie obidvoch, vyriešenie vzťahu na diaľku. Taktiež veci ako, že odmietnutý budúci manžel z drsnej kultúry všetko pochopí a zachová sa milo, popálenie sa horúcim exotickým jedlom, neoriginálna hudba prevzatá dokonca z filmu Pretty woman, lacná melancholická hudba počas filmu, scenár milý, ale ako z odpadkového koša, dej s trápnymi zápletkami, napríklad nachytanie pri reči, že je pre neho ona len trofej na vystatovanie sa na večierky, skrátka tento film by si nezaslúžil ani hviezdu, celkové hodnotenie je podľa mňa premrštené aj svetovo a aj na tejto stránke, ale dobro to zachraňuje. Tento film je inak typickým zvratkom, ktorým nás v dnešnej dobe kŕmia. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama