Reklama

Reklama

Die Tür

Trailer

David bol kedysi úspešný maliar, jeho život sa však začal rozpadať, keď nepriamo spôsobil smrť svojej sedemročnej dcéry Leonie. Jedného dňa, o sedem rokov neskôr, objaví dvere, ktoré mu umožnia začať odznova. Čo však spočiatku vyzeralo ako skvelá šanca na nový začiatok sa čoskoro premení na hrôzu, keďže nie všetko v minulosti je také, ako sa zdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Happens 

všechny recenze uživatele

Navzdory totálnímu chaosu v ději, který nastal u konce jako nějaké nedbalé vykonstruované vyvrcholení filmu, se ubírám k tomu, že se jedná o áčkový film v kategorii cestování časem a mysteriózní. Tak zajímavě zpracovaná psychologie, rozvrstvená do metafory hnijícího těla na jinak krásné zahradě ve zpodobnění hnijícího návštěvníka z budoucnosti v jinak "ještě" krásném světě minulosti. Mikkelsen opět excelentní. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý Thriller pracující s Retrospekcí, který mi od začátku hlava nebrala, o co tam vlastně jde! Při filmu je potřeba přemýšlet, protože jinak se ztratíte jako já.. První hodinka byla spíše taková uklidňující, oddechová, avšak pak to nabere jiné obrátky a dočkáme se i gore a slušné dávky napětí. Němci tedy opět překvapili 65% ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Mads, neMads, celkem bída. Hlavně v nepřehledném scénáři, kde aby se jeden vyznal. No a pak ty dveře! Koho tohle napadlo, to by Dwejna docela vážně zajímalo, nic tak nevěrohodného už dlouho neviděl. Několikrát jsem se musel podívat co je to vlastně za žánr a prý mysteriózní thriller. Taková blbost! Naštěstí celkem brzo zazvonil konec a pohádky byl konec.... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Potkám-li sám sebe, pro sichr se majznu... lopatou placatou, přes dabltlamajznu! " Zajímavé. Doma si můžete užít spoustu zábavy i s obyčejnými dveřmi. Při běhání sem a tam... a zpátky. Jen pozor na skřípnuté prsty nebo duši! Au... Opravit chyby, vylepšit a vyleštit, vycídit hnusné skvrny ve svědomí i ve vztahu, hodit do pohody (místo do bazénu smrti) svou rodinu i sebe? Ja, natürlich. Warum nicht. A nikdo nesmí mému štěstí házet klacky pod nohy, ani já sám! Jen bacha na sousedy, co drze čumí přes plot a strkají nos kam nemají, klidně i vám pod lopatu (možná taky znáte). Užil jsem si, zejména ke konci, kdy už se z dveří staly barové lítačky, byla narušena ekologická rovnováha a přemnožili se dobráci, jdoucí za štěstím i přes mrtvoly, cizí i svoje vlastní. Zábava, napětí, drama, dojetí... To vše navzdory echt nesympatickému Mads Mikkelsenovi, s obrácenou podkovou místo huby a permanentním hereckým výrazem "leguán po mozkové mrtvici". Obsadit do role Davida kohokoli jiného (kromě Nikolase Cage, samozřejmě), hvězd mohlo být i pět. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Začne to jako docela zajímavě rozehraný mysteriózní kousek, potěšila mě přítomnost Heike Makatsch (první Resident Evil, Láska nebeská), pak mě rychle zchladilo nadabování Madse Mikkelsena nějakým němčourem. Nicméně jakmile "projde dveřmi", je to docela napínák s dobrým námětem, kde neselhává ani dramatická složka - vztahy a postavy. Oceňuju i konec, kde na "šťastné straně" paradoxně zůstali zrovna tihle dva. A ani jednou jsem se nenudila. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Mads Mikkelsen sice namluvil svou roli německy, ale i tak byl nakonec předabován rodilým Němcem. (akisha)
  • Ve scéně, kdy David Andernach (Mads Mikkelsen) klepe na dveře svojí ženy, zaklepal omylem na dveře cizí, jejichž otrávený majitel mu poté bez obalu doporučil, "aby se ztratil." (akisha)

Reklama

Reklama