Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skvělý Rupert Grint a Robert Sheehan. Skvělá muzika a dobrý příběh. Příběh jako takový pak vůbec není o fetování a chlastu, jak se uvádí v popisu tohoto filmu, ale spíše o dospívání jako takovém. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Skvela hudba... A to je asi jedine, co si z tohto filmu zoberiem. Aha a este nieco... Vsetci beru, vsetci sypu, a je uuuplne v poriadku byt v 16tich lahkovazny k vztahom, rodicom, praci, skole a hlavne k svojim zivotom :) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Žádná divoká jízda, o který se píše v oficiálnim textu distributora, se nekonala. Spíš mi to přišlo jako dost nudná a pomalá vycházka s chovancema nějaký psychiatrický léčebny. Zrzoun z Heryho Potrata a jeho kudrnatej kámoš se zamilujou do nějaký pipky a začnou se kvůli ní chovat jako úplný idioti. Celou dobu to smrdí nějakym velkym průserem a k tomu průseru úplně na konci taky dojde. No aspoň je film docela krátkej. 40% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Od britského filmu v čele s Nathanem z Misfits a Ronem z Harryho Pottera, navíc s drogovou tématikou-bych rozhodně čekala víc. I když potenciál slušný, zpracování špatné a nudné. Navíc bych v životě nevěřila, že by se dva kluci přeli o takovou ošklivku:)) Drogy jsou tu bohužel upozaděné a více jde o to, že musí dojít k vraždě, aby si dva kamarádi uvědomili, jak dobří přátelé vlastně jsou. Cherrybomb tedy žádná bomba není.. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ďalší v dlhej rade filmov o rizikách nezodpovedného bujačenia znudenej mládeže. Nie je sám o sebe zlý, len akosi nemá čo povedať nového. A pokiaľ ide o povestnú britskú poetiku v sociálnych drámach á la Billy Elliot, tak s poslednej várky melancholických fresiek uprednostním Cemetery Junction. Ale Rupert Grint zahral veľmi dobre. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se do vašeho maloměsta, kde se nic moc neděje, přistěhuje krásná mladá holka, může to s vámi udělat cokoliv. Třeba vás to i rozhádá s vaším nejlepším kamarádem a celkově budete dělat věci, které by vás do té doby ani ve snu nenapadly. Jak praví klasik, za vším hledej ženu. A v tomto filmu hlavní zápletku odstartuje právě žena, respektive mladá blonďatá slečna, která se nudí a ráda se baví. A hlavní hrdinové jí na to samozřejmě skočí a snaží se získat její přízeň za každou cenu. Film to je rozhodně zajímavý, alespoň mě zajímavý připadal. Sice zápletka byla možná trochu okatá, stejně tak jsem nechápavě kroutil hlavou, jak může dva nejlepší kamarády takhle rozházet jedna holka, že kvůli ní začnou takhle blbnout, tohle totiž ze svého života neznám a ani v pubertě mě nikdy nikdo nedokázal takhle zblbnout. Jasně, chápu, kluci zřejmě přemýšleli penisem, ale stejně by mě zajímalo, jestli tohle je vůbec reálné, ovšem pravdou je, že jako film to bylo docela koukatelné, aniž bych se nějak výrazněji nudil, navíc oceňuji originální zpracování zobrazování SMSek pro filmové diváky, a k tomu mi Rupert Grint dokázal, že dokáže utáhnout i hlavní roli a není jen tím "věčně druhým" zrzkem z Harryho Pottera. V hodnocení jsem se rozhodoval mezi třema a čtyřma hvězdama, nakonec uděluji čtyři hvězdy, protože filmů o problematickém dospívání teenagerů není nikdy dost, a tenhle film patří v tomto žánru k těm lepším. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Přihlouplý, nezáživný děj nedokážou zachránit ani ikony známé z Harryho Pottera a Misfits. Určité momenty filmu jsou fajn, hlavně když je na place Robert Sheehan, ale jinak film nedokáže kvůli chabému ději příliš zaujmout. 40% ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Skvělý Robert Sheehan a tentokrát i Rupert Grint. Jenom vážně nechápu, jak do filmu, kde dva kluci "soupeří" o jednu dívku, někdo mohl vybrat tak ošklivou a ne zrovna štíhlou dívku, to mi opravdu hlava nebere. Děj je vynikající, je to sice o pár teenagerech, kteří jsou zkažení, ale i tak je to podané skvěle. Mohlo to být lepší, ale pro mě je stejně "třešnička na dortu" to, že je tady Robert Sheehan opravdu svůj a má tady skvělý styl a ten správný odpor ke všemu a všem, ale přesto je děsně milý, charismatický a vtipný. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Cherrybomb je především drama o problémech dnešních teenagerů-láska,kamarádství,sex,vztahy s rodiči a drogy jsou "jen" jedním z nich...není to "drogová jízda" a je to tak dobře. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Rupert Grint a Robert Sheehan vytvořili celkem zajímavou dvojici přátel-nepřátel a Kimberley Nixon se poměrně dobře zhostila role jejich femme fatale, ovšem chtělo by to asi lepší scénář. Tento britský snímek, přestože dopovaný výbornou hudbou, se snaží tvářit až moc artově, ale to rozhodně není poloha, ve které byl natočen.. ale mohl by. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Veľký potenciál. Neviem, čo sa kde pokazilo, lebo príbeh výborný, muzika inšpirujúca, Grint a Sheehan super a predsa len za tri hviezdy. A nemôžem si pomôcť, ale mne z tohto filmu vychádza jedno: byť rodičom je veľmi zodpovedná záležitosť. Vieme? ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Osvobozené od všech předsudků. A možná proto se líbilo. Thriller tady nehledejte, je to příběh o přátelství, o problémech mladistvých a především o chlapeckém soupeření o jednu dívku. A zápletce (Plot imdb) moc nevěřte. Žádná divoká víkendová pařba plná alkoholu, drog a krádeží se nekoná. O tom tenhle film není. 3,5* ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Slušné drama o dnešní mládeži a jejích problémech. Snad piprvé jsem viděl Ruperta Grinta v jiné roli než v Harrym a docela mu to hrálo. Snad ho uvidím ve více filmech mimo Pottera. Docela dobrá byla hudba a odvážná provokující kamarádka. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Dobrý film na téma "jak si dojebat život během pěti vteřin". Dobrá hudba, kamera, docela neokoukaný vývoj událostí. Překvapil mě Rupert Grint, který ukazuje, že ze škatulky Harry Potter se dokáže v pohodě vyhrabat ven. Líbila se mi ta prosvítající sociálněkritická hořkost, inu země původu se nezapře. Na druhou stranu mě štvalo několik do očí bijících nelogičností, jako třeba nesmyslná autonehoda (Grint mohl přeci kdykoliv zastavit) nebo chybějící hudba na oné megapárty. Celkově docela příjemná teenagerovina, až na to, že toho týpka z Misfits jsem měl celou dobu chut pořádně skopat :). ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Máte rádi vše kolem britů, od dialektu až po jejich krásné přírodní scenérie? Máte rádi krásné zrzavé vlasy Ronalda Weysleho - Rupert Grint? Máte rádi Misfits, konkrétně Nathana aka Robert Sheehan? V tom případě se na tohle koukněte. Adolescentní svěží drama! 75% [HD] ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Poklidně ubíhající drama o dvou kamarádech, kteří se zblázní do jedné holky a ve snaze udělat na ní dojem se dopuštějí všemožných hloupostí. A nutno dodat, že dotyčná je v tom často podporuje. Není to nic, co by utkvělo v paměti, ale díky slušným hereckým výkonům a pozvolnému, ale nepolevujícímu tempu je Cherrybomb solidním a nenáročným pokoukáním. 60% ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Je fajn vidět Ruperta Grinta v jiné roli než jako Rona Weasleyho. V této roli byl důvěryhodný a dle mého má budoucnost. Film je určitě dobrý, jen nemá čím šokovat. Přesto si zaslouží palec nahoru. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem větší drsnost a černotu. Dostal jsem ale jenom jakousi spleť, která se snaží být něčím podobným jako trainspotting, jen je to mnohem horší a vlastně nijak zajímavá podívaná. Spíše jsem se chvílema bil do hlavy, proč ti dva jardové dělají takové kraviny kvůli holce, kterou za 1. neznají a za 2. která neni ani zdaleka taková kunda jak tam z ní dělají. No a konec byl zbytečný a vynucený, jenom aby to nabralo na váze, což se nepovedlo. ()

Reklama

Reklama