Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem od snímku čekal tolik, ale co jsem dostal, to mi přišlo takové alibistické. Dva mladí muži, možná ještě teenageři, se zamilují do jedné holky a jejich přátelský vztah se rozpadne. Tohle je trochu klišé a jako jedno velké klišé je to natočeno. Ani ten drsnější konec, o kterém stejně celou dobu víme, to nezachrání. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když se dvěma kámošům líbí stejná holka a ta dá přednost tomu, kdo dokáže, že je větší grázlík? Kam budete ochotni zajít? Grint je hodně fain, stejně jako Sheehan, který ale v podstatě hraje to co v Misfits (a ehm tyhle role mu určitě věřím víc než roli mnicha v Honu na čarodějnice), ale ten scénář žádná bomba není - boužel...5/10 ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ďalší v dlhej rade filmov o rizikách nezodpovedného bujačenia znudenej mládeže. Nie je sám o sebe zlý, len akosi nemá čo povedať nového. A pokiaľ ide o povestnú britskú poetiku v sociálnych drámach á la Billy Elliot, tak s poslednej várky melancholických fresiek uprednostním Cemetery Junction. Ale Rupert Grint zahral veľmi dobre. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

První dojem po skončení filmu? Takový fakany bych doma fakt nechtěla. Nutno říct, že Rupert Grint i Robert Sheehan válí, oba dokázali ze své role dostat hodně. Škoda, že celé to téma "zkažené mládeže" je až moc přitažené za vlasy a nafouknuté do neuvěřitelných rozměrů. Kladné body naopak za výbornou hudbu a syrovou kameru. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem větší drsnost a černotu. Dostal jsem ale jenom jakousi spleť, která se snaží být něčím podobným jako trainspotting, jen je to mnohem horší a vlastně nijak zajímavá podívaná. Spíše jsem se chvílema bil do hlavy, proč ti dva jardové dělají takové kraviny kvůli holce, kterou za 1. neznají a za 2. která neni ani zdaleka taková kunda jak tam z ní dělají. No a konec byl zbytečný a vynucený, jenom aby to nabralo na váze, což se nepovedlo. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Rupert Grint (Malachy) údajne hovoril o scéne plnej sexu zdržanlivo, no nevadilo mu to ak videl túto scénu spolu so svojimi rodičmi na DVD ukážke. (Flipper)

Reklama

Reklama