Reklama

Reklama

Plánovali si nezapomenutelné loučení se svobodou v Las Vegas. Teď si ale opravdu potřebují vzpomenout, co přesně se stalo! Čí je to dítě v šatně jejich apartmá v Caesars Palace? Jak se dostal do koupelny ten tygr? Proč jednomu z nich chybí zub? Ale hlavně – kde je ženich? Cokoliv tihle mládenci prováděli během večírku, bledne ve srovnání s tím, co musejí v téhle báječné komedii udělat za střízliva, když si z nejasných náznaků začnou skládat dohromady vzpomínky na všechna špatná rozhodnutí minulé noci. Režisér Todd Phillips (Mládí v trapu) a jeho hvězdné herecké obsazení si báječně užívají ve všech těch nepředvídatelných situacích, které do sebe jakýmsi podivným způsobem zapadají. Přidejte se k Pařbě ve Vegas. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1 966)

Eddard 

všechny recenze uživatele

Komedii, ve které od začátku do konce souzníte s postavami, kde se nadsázka efektivně prolíná s věrohodně znějící historkou, kde naprostá většina humoru vychází z motivace postav a situací, ve kterých se ocitají, kde neznámí herci propůjčují svým postavám jedinečně vtipné charaktery, způsobem, jakým by to dokázala málokterá hollywoodská hvězda, komedii, jejíž příběh je vyprávěn vkusně a šíleně zároveň tak, že do sebe nakonec vše smysluplně zapadne... prostě, bych se výmáčkl - takovou komediim která mě rozesměje, pobaví, dojme a něco ve mě zanechá, takovou je dnes, přátelé, třeba hledat teleskopem. Díky pánům Lucasovi a Moorovi (scénář), Toddu Philipsovi a v neposlední řadě ústřední herecké trojici je na světě o jeden výše popsaný exponát více. Jděte a využijte ho. P.S.: A ať vás ani nenapadne odejít před koncem titulků, holoto. Připravili byste se o zážitek odpovídající intenzitě pravého háku Mikea Tysona. You spin my head right round, right round, when you go down, when you go down town... 90% ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jasný důkaz toho, že i eRkové komedie můžou být chytře napsané. Phillips kupodivu natočil "jen" příjemně odvázaný film, než aby diváka trápil tunou samoúčelných scének bez vyššího smyslu a pral do něj jeden f*ck za druhým. Díky sympatickému ústřednímu triu (Galifianakis nakonec není pouze idiotem, kterého nenávidíte), správně nastavenému tempu a nepředvídatelnému vývoji příbehu je Pařba ve Vegas asi nejlepší komedií, co jsem letos viděl. Přestože to není žádná přehlídka geniálních fórů, drží pohromadě, a když vás po sto minutách vyplivne ven, uvědomíte si, že jste si tu jízdu vlastně náramně užili. Update: Zní to neuvěřitelně, ale ten film je podruhé ještě lepší. Bez ostychu zvedám na pět. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Důvěrně známá situace. I když máte na rameni makaka a hlavu jako jeden velký střep, je podstatné sesbírat i drobné střípky, za pomoci kterých lze zacelit ta černá díra vzniknuvší v alkoholem poškozeném mozkovém centru. Že rána v nevadském městě hříchu bývají setsakramentsky těžká (především je nutné najít osobu, kterou jsem si v noci vzal) ví Homer Simpson i Ned Flanders už dávno a parta odrostlých dětí v samospravujícím se stříbrném Mercedesu se to po "rufíkové" stag party již brzy dozví taky. Vtipná Phillipsova komedie určená pro ty, které už nějaký ten týden netrápí akné a svátost manželského svazku berou s patřičným nadhledem. Povídá se, že záhadná přítomnost bílé kvočny je dosud jediným nevyřešeným případem Grissomova vyšetřovacího týmu.. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

POSRALI JSME TO…TA NAŠE ROZLUČKA SE SVOBODOU…TROCHU SE TO VYMKLO…. Krutej mejdan. Nebo spíš pořádná PAŘBA!!! Přitom to po 20ti minutách vypadá na takovou normálku. O humor se stará ,,retardovaný“ Alan, ničím neuráží a dokáže navnadit na ,,věci příští“. A snad i proto, že ten mejdan byl větší, než jaký jsem kdy zvládl já :-) je to nad očekávání zábavný. Místo trapných pokusů o humor se s troškou fantasie může jednat o film ,,pro nás chlapy“. Nebo alespoň pro všechny, kteří se chystají do Vegas! Se závěrečnýma titulkama na cestu jako bonus. Věřím, že se na ně taky budete těšit. PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Být to ještě o chlup více za hranou, o chlup více nekorektní (byť, jak sleduji zdejší hodnocení, by to některé útolocity nejspíš složilo), táhlo by to jako týden nošené fusky. Takhle to občas zavání nějakým tím laciným parfémkem "normální" crazy komedie. Phillips výborně vybalancoval žánrovou podívanou s pár opravdu ulítlými momenty, které z téhle ranní kočky dělají docela zapamatovatelnou záležitost (hlavně pěvecká čísla vládnou). Blahem jsem z toho nepadal, ale k nějakým peristaltickým záchvěvům a znechucenému dávení jsem měl daleko. Film pro všechny, ve kterých je kus chlapa. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (77)

  • Ide o najvyššie zarábajúcu „R - rated“ komédiu v USA. (Zeker)
  • V scéne, keď všetci traja ležia pri aute po bitke s pánom Chauom (Ken Jeong), má Phil (Bradley Cooper) špinavé nohavice od prachu, no v nasledujúcej scéne ich má už čisté. (Polcas)

Související novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (více)

Reklama

Reklama